Προς το περιεχόμενο

"Γδυσιμο"..στην διασκεδαση...

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και 4.5 εχω πληρωσω τον καφε ... αλλα ειναι στο κεντρο και αμα δεν τα παρουν απο τον ελληνα, υπαρχουν και οι τουριστες :devil:

4,5 δεν ειναι τιποτα.Στα starbucks εχω πληρωσει-οχι για καφε,αλλα για σοκολατα- 5,20 αλλα ηταν τοσο τελεια που τα αξιζε.

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λαδάδικα εγώ ξέρω από παλιά τα κομμάτια που ήταν βερίκοκο, 1900, μπαλκονάκι, βαρελάδικο, άμπια γιάλα (που το θυμήθηκα αυτό) κλπ. Να σου βάλω και απέναντι τα βρομιάρικα που είχε? Να στα βάλω. Απέναντι ήταν. Εσύ το γενίκευσες και μου έκανες λαδάδικα όλο το κέντρο της πόλης.

Δεν εκανα ολο το κεντρο της πολης λαδαδικα, ολοκληρο εκεινο το "μικρο" τετραγωνο ειναι λαδαδικα και εχει ολα αυτα που σε λεω. Α ξεχασα και τα 3 gay bar που υπαρχουν εκει μαζι με τα μπουζουκια και λοιπα μαγαζια και μαλιστα πανω επι της πανεπιστημιου. Εκει σε λεω οτι μαγγιες κομμενες γιατι παιζει πολυ υποκοσμος. Εδω περα εχουν γινει σκηνικα με τους security και την αστυνομια επειδη καποιοι κανουν καφριλες και για λογους ασφαλειας παρεμβαινει η ιδιωτικη ασφαλεια του εκαστοτε καταστηματος (βασικα ειναι μια μεγαλη ομαδα ατομων που απλα τους πληρωνουν οποια καταστηματα θελουν στην περιοχη και ειναι εκει πανταχου παρων).

Τελος παντων, το on topic ειναι οτι -καλα- κανουν και "γδυνουν". Μακαρι να γδυσουν ακομα περισσοτερο. Και τωρα "φτηνα" ειναι γι αυτο που κανουν. Οποιος θελει ξεκωλα και υφακι ας παει και ας μην παραπονιεται. Μαγαζια φτηνα υπαρχουν και πολλα μαλιστα.

Δημοσ.

τι σχεση εχει με το οτι σας πηδανε κυριολεκτικα οι κερδοσκοποι της διασκεδασης με το,ουτε καν υποχρεωτικο και συνεχομενο,κερασμα στις γυναικες is beyond me.

εχω βεβαια μια θεωρια,αλλα αστο καλυτερα μην θιξουμε και κανεναν..

Δημοσ.

Καλα αυτο το οτι ο αντρας πρεπει να πλερωνει οταν συνοδευει ειναι αστειο.Παρ'ολα αυτα καποιες φορες επιβαλλεται. Αλλα επαναλαμβανω καταντα αστειο οταν καποιες και καποιοι θεωρουν οτι πρεπει να ειναι παντα ετσι.

Τα παραπανω οχι επειδη ειμαι τσιγγουνης η μου κακοφαινεται στα 4 ευρω να πληρωσω αλλα 4, αλλα επειδη δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πρεπει η αλλη να νομιζει οτι ειναι καμια πριμαντονα (χωρις να ειναι) και να θεωρει οτι τυγχανει ιδιαιτερης μεταχειρισης οταν ο αλλος της πλερωνει τον καφε και το ποτο.

Η ενοια του κερασματος (για εμενα) ειναι να το κανεις αυθορμητα επειδη γουσταρεις, για να δειξεις οτι το ευχαριστηθηκες/ευχαριστιεσαι και πληρωνεις για παρτη της καλοπερασης και της παρεας ας πουμε. Ειτε εισαι με φιλαρακια ειτε με φιλη/γκομενα/wannabe γκομενα. Το στημενο/προαποφασισμενο κερασμα με αηδιαζει ως ιδεα, ωστοσο καποιες φορες ειναι αναποφευκτο. Αυτες απλα υπαρχει συμβιβασμος. Τις υπολοιπες, δεν ειναι καθολου αυτονοητο οτι κερναει παντα ο αντρας.

ΥΓ. Στο μεταξυ ειναι κι αυτες που εχουν κανει επαγγελμα να κουβαλαν μαζι τους τυπους που δεν γουσταρουν, απλα για να τη βγαζουν στο τσαμπε. Για λυπηση και οι μεν και οι δε. Οι δε αρσενικοι της υποθεσης θα πλερωνουν μεχρι η αλλη να βρει τον επομενο, ελπιζοντας οτι θα κουτουπωσουν την θηλυκια συνοδο τους ριχνοντας την με το "εξαιρετικο τους savoir vivre". Μετα τρωνε το ακυρο και τους φταινε οι τανες οι γυναικες που ειναι μονο για να μας τρωνε τα λεφτα και μπλαμπλα κρασοφιλοσοφιες και δωστου καψουρα και Πλουταρχος στη διαπασων.

Δημοσ.

τι σχεση εχει με το οτι σας πηδανε κυριολεκτικα οι κερδοσκοποι της διασκεδασης με το,ουτε καν υποχρεωτικο και συνεχομενο,κερασμα στις γυναικες is beyond me.

εχω βεβαια μια θεωρια,αλλα αστο καλυτερα μην θιξουμε και κανεναν..

Αμεσα συνδεδεμενα ειναι αυτα. Συγκοινωνουντα δοχεια που λεμε.

Δημοσ.

παντως σημερα τα κοπανησα σε αλλη...εδρα(γλυτωσα τα πολλα εξοδα B) )ταρατσουλα ...μπυρες κοψιδια ποτα....και dolby την γειτονισσα να κραζει...σαν τον κουκο ...ανα μια ωρα...!!! (καμμια σχεση απο οικονομικης αποψης , αλλα την γειτονισσα ευχαριστως την καρυδωνα :ph34r:)

Δημοσ.
Αμεσα συνδεδεμενα ειναι αυτα. Συγκοινωνουντα δοχεια που λεμε.

δηλαδη ο καφες-κατουρο των 5ε που σας σερβιρουν στις καφετεριες,η τιμη του ειναι αμεσα συνδεμενη με την επιθυμια σας να ειστε τζεντλεμαν μπροστα στην προοπτικη να γευτειτε λιγο pootang?

εισαι σιγουρος γιαυτο;

Δημοσ.

παντου γδερνουνε οσο περισσοτερο μπορουνε

η προσφορα-ζητηση που λεμε.

τωρα ξαφνικα γιατι βαλανε ολες οι καφετεριες προσφορες? δε φοβουνται μην τις θεωρησουμε "γυφτοκαφενεια"?

Δημοσ.

πάντως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.

πως γίνεται να γκρινιάζουμε για κάτι το οποίο εμείς προκαλούμε. κάτι το οποίο είναι στο χέρι μας να αλλάξει.

παραπονιέστε για τις τιμές και οι καφετέριες είναι γεμάτες. σε μερικές (ακριβές κιόλας, χωρίς να προσφέρουν κάτι, απλά το Image και καλά...) πρέπει να κάνεις και κράτηση για να βρεις θέση. παρόλο αυτά βλέπεις τους πελάτες να γκρινιάζουν ότι "τους τον πιάνουν".

αφού ρε καραγκιόζη στον πιάνουν τι κάθεσαι και δε σηκώνεσαι;

υπάρχει περίπτωση να πέσουν οι τιμές; ούτε μια στο εκατομμύριο, εφόσον τα μαγαζιά παραμένουν γεμάτα.

εσείς θα τις ρίχνατε;

τους θεωρώ ανόητους που σε μερικά μαγαζιά (που σκοτώνονται για να βρούνε να καθίσουν) δεν έχουν πάει τη μπύρα στα 10€.

μερικοί πιστεύουν ότι λόγω κρίσης πρέπει να σας λυπηθεί ο μαγαζάτορας. κούνια που σας κούναγε.

αν δεν αδειάσουν τα καταστήματα τιμές δεν πέφτουν.

Δημοσ.

παντως σημερα τα κοπανησα σε αλλη...εδρα(γλυτωσα τα πολλα εξοδα B) )ταρατσουλα ...μπυρες κοψιδια ποτα....και dolby την γειτονισσα να κραζει...σαν τον κουκο ...ανα μια ωρα...!!! (καμμια σχεση απο οικονομικης αποψης , αλλα την γειτονισσα ευχαριστως την καρυδωνα :ph34r:)

αλλα δεν θα την φιστυκωνες ομως.

Δημοσ.

Το αλλο που μου τη ειχε δωσει σε μια καφετερια στη Γλυφαδα(νομιζω καποιος παλαιμαχος ποδοσφαιριστης την εχει),ειχε εναν στην εισοδο και θα μας εβαζε αυτος οπου ηθελε και ενω θελαμε να κατσουμε μπροστα αφου υπηρχαν τραπεζια ηθελε να μας βαλει πισω...σιγα μη καθομασταν και δεν εχω ξανα παει.Τωρα να ειχαν κλεισει τα μπροστα τραπεζια?Τι να πω?Αν φτασουμε να κλεινουμε και τραπεζι στα καφε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...