Προς το περιεχόμενο

"Γδυσιμο"..στην διασκεδαση...

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι κακο ειναι αυτο? πας να πιεις δυο τρεις μπυρες-ποτα να στανιαρεις...και φευγει το 40 αρι πριν το καταλαβεις και αν καπνιζεις κιολας ...το 50 αρι εφυγε νερο...Και στο σπιτι γαμω την τρελα μου δεν μπορω να κλειστω..... :angry:

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το παλευω φιλοτιμα....αλλα να...αν κατσω 2 τινα θα συμβουν ...η θα μαζευτει κοσμος και θα μου πιουν τις μπυρες :( ...η θα μεινω alone και θα με πιασουν τα υπαρξιακα μου :blink:

Δημοσ.

Μπύρες από περίπτερο-σούπερ μάρκετ, ξηροκάρπια, κάνα κρασάκι σε περίπτωση που ανέβει το κέφι, τηλεφωνάκι στην παλιοπαρέα "Μάγκες, το βραδάκι όλοι σπίτι μου" και είσαι κομπλέ. Αν θες να δεις και κόσμο, ψάξου για δωρεάν συναυλίες ή πήγαινε Τηνιακόν (αν υπάρχει ακόμα).

Έντιτ: Οου, σναπ! Με πρόλαβες! Σου μένει, λοιπόν, η πρόταση για δωρεάν συναυλίες/Τηνιακόν... rolleyes.gif

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει οταν μαζευοντε φιλοι στο σπιτι και περναμε ετσι την βραδυα, παρα να βγεις και να πληρωσεις τα κερατιατικα B)

Ε και τον χειμωνα λεει πιο πολυ για τετοιες βραδυες .. με πιτσα και μπιρες :)

Δημοσ.

Μπύρες από περίπτερο-σούπερ μάρκετ, ξηροκάρπια, κάνα κρασάκι σε περίπτωση που ανέβει το κέφι, τηλεφωνάκι στην παλιοπαρέα "Μάγκες, το βραδάκι όλοι σπίτι μου" και είσαι κομπλέ. Αν θες να δεις και κόσμο, ψάξου για δωρεάν συναυλίες ή πήγαινε Τηνιακόν (αν υπάρχει ακόμα).

τηνιακον αδελφε το χω χτισει....και ΝΑΙ ακομα υπαρχει!!!

Εμενα μου αρεσει οταν μαζευοντε φιλοι στο σπιτι και περναμε ετσι την βραδυα, παρα να βγεις και να πληρωσεις τα κερατιατικα B)

Ε και τον χειμωνα λεει πιο πολυ για τετοιες βραδυες .. με πιτσα και μπιρες :)

Ναι καλο ειναι και το χω εφαρμοσει παμπολες φορες...αρκει βεβαια εσυ και οι φιλοι να μην πινετε και τρωτε...το καταπετασμα... :P

Δημοσ.

Γιατί του βάζετε τα δύσκολα από την αρχή ενώ λέει ότι είναι άτομο που δεν μπορεί να μην βγει και δεν λέτε αρχικά οι 3 μπυρες να γίνουν δύο - και μετά οι δύο, μία. Μια χαρά βγαίνεις και με 10-20 ευρώ αν δεν τα θέλεις όλα δικά σου.

Δημοσ.

Ναι καλο ειναι και το χω εφαρμοσει παμπολες φορες...αρκει βεβαια εσυ και οι φιλοι να μην πινετε και τρωτε...το καταπετασμα... :P

Ειμαστε φαγανα ατομα αλλα τουλαχιστον τσονταρουν ολοι.. ή τουλαχιστον οι ανδρες της παρεας :P :P

Δημοσ.

Γιατί του βάζετε τα δύσκολα από την αρχή ενώ λέει ότι είναι άτομο που δεν μπορεί να μην βγει και δεν λέτε αρχικά οι 3 μπυρες να γίνουν δύο - και μετά οι δύο, μία. Μια χαρά βγαίνεις και με 10-20 ευρώ αν δεν τα θέλεις όλα δικά σου.

εδω ειναι το προβλημα ...στον ισολογισμο και στις περικοπες...(αλλα τα νουμερακια καπως πιο υψηλα... :( )

Ειμαστε φαγανα ατομα αλλα τουλαχιστον τσονταρουν ολοι.. ή τουλαχιστον οι ανδρες της παρεας :P :P

καλα το εθεσες ....οι ΑΝΤΡΕΣ....ε δεν σου παει να πληρωνει γυναικα στο σπιτι σου....και αν μαζευτουν 3-4 κοριτσακια σφουγγαρια :P και ειμεθα 2 πχ αγορακια (σιδερο στην μεση μας και στην τσεπη μας... :D ) εκει να δεις γλεντια....

Δημοσ.

Aσχετο αλλα μολις ειδα τον τιτλο του thread, νομιζα πως θα ειχε σχετικα με στριπτιζ στην διασκεδαση... :rolleyes:

Δημοσ.

Συμπλήρωσε τα νούμερα (για μαγαζιά ΧΩΡΙΣ είσοδο)

1 μπύρα = ?Ε

1 ποτό (το ποτό σου)= ?Ε

Μετακίνηση =?Ε

**Τα τσιγάρα προσωπικά ποτέ δεν τα συμπεριλαμβανω στο σύνολο μιας εξόδου διότι είναι στάνταρ έξοδο ασχέτως αν βγω ή όχι.

Δημοσ.

Μην λες τετοια ...και μου ανοιγεις την ορεξη ....(και παραμονευει και ο lucifer... με το λουκετο ανα χειρας :P )

Την ορεξη για τι? :devil:

Lucifer πλακα κανουμε, αλλο θεμα θιγει ο topic starter, μην μας το κλεισεις πλιζ :P

Δημοσ.

Συμπλήρωσε τα νούμερα (για μαγαζιά ΧΩΡΙΣ είσοδο)

1 μπύρα = ?Ε

1 ποτό (το ποτό σου)= ?Ε

Μετακίνηση =?Ε

**Τα τσιγάρα προσωπικά ποτέ δεν τα συμπεριλαμβανω στο σύνολο μιας εξόδου διότι είναι στάνταρ έξοδο ασχέτως αν βγω ή όχι.

οχι μαλλον δεν το πα καλα...εννοω οτι τις 5-6 μπυρες εξω τις εριξα στις 4...μετα στις 3...παρακατω...εχω γινει rambo και ακομα το παλευω...να ριξω ταχυτητα :lol:

Την ορεξη για τι? :devil:

Lucifer πλακα κανουμε, αλλο θεμα θιγει ο topic starter, μην μας το κλεισεις πλιζ :P

Για τα κοριτσακια της νυχτας ....αλλα αστο γιατι θα μας παρει ο....διαολος.... :P (Lucifer πλακα κανουμε θα ειμεθα φρονιμοι... :rolleyes: )

Δημοσ.

Φαντάζομαι όταν ήσουν στις 5-6 δεν μπορούσες να φανταστείς ότι θα το καταφέρεις για τις 3.

Step 1: Ξεκίνα με 1 μπύρα απ'το σπίτι, και έξω συνεχίζεις με τις άλλες 2. Όσο το επαναλαμβάνεις, θα σου γίνει συνήθειο το ότι όταν βγαίνεις παίρνεις μόνο 2 και θα κόψεις ασυνείδητα και την αρχική του σπιτιού. You know how the next step goes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...