metanei Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα ειχα ενα kingston ssd αλλα μου χαλασε κ πηρα στην θεση του ενα corsair force 3,ο οποιος εδω κ κατι μερες που απλα ετυχε να ανοιξω το Hardware monitor για θερμοκρασιες γραφει οτι εχει σταθερα 128 βαθμους πως γινεται αυτο το πραγμα μπορει να μου εξηγησει κανεις? γτ ο προηγουμενος δεν ειχε περασει ποτε πανω απο 45 βαθμους...
Doc1355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα ειχα ενα kingston ssd αλλα μου χαλασε κ πηρα στην θεση του ενα corsair force 3,ο οποιος εδω κ κατι μερες που απλα ετυχε να ανοιξω το Hardware monitor για θερμοκρασιες γραφει οτι εχει σταθερα 128 βαθμους πως γινεται αυτο το πραγμα μπορει να μου εξηγησει κανεις? γτ ο προηγουμενος δεν ειχε περασει ποτε πανω απο 45 βαθμους... Δεν εχει τόσο φίλε..bug είναι,νομίζω θέλεις firmware update για να φτιάξει.
metanei Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 απο οτι ειδα δεν εχουν βγαλει ακομα firmware update για αυτον που εχω...
stm00192 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 λανθασμένη ένδειξη.. απλά επειδή δεν μπορει να βρει τον σενσορα.. μιας και οι περισσοτεροι ssd den εχουν!!
rafail1994 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Οι ssd ανεβάζουν πολύ μικρές θερμοκρασίες μιας και δεν έχουν μηχανικά μέρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.