Προς το περιεχόμενο

Cold Cathodes και Παρεμβολές;

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι οι αθόρυβοι με LED είναι ακριβοί? :huh:

να το θέσω πιο σωστά.

αυτοί που θέλω να πάρω, δεν εχουν led. (Be Quiet)

τωρα εχω πάνω antec,coolermaster,xigmatek. Αλλα παρόλο που τους έχω ρίξει αρκετά, το βράδυ στην απόλυτη ησυχία ακούγονται.

Για κοίτα αυτούς: http://www.aquatuning.de/product_info.php/language/en/info/p5752_GELID-Solutions-Gamer-Fan-1500-RPM-25-dBA-WING-12-UV-BLUE---120x120x25mm--.html

Αν έχεις βάλει και Cold Cathode θα κάνουν αντανάκλαση το φώς..

τους εχω δει. αλλα το έχω βγάλει το Cathode, λόγω του προβλήματος. Και επίσης θέλω παρακάτω από 1500.

Για να συνοψίσω επειδή μπερδεύτηκα μέχρι και εγώ τι θέλω να κάνω :P.

Ρωτάω αν αντικαταστήσω όλους τους LED fans μου, με μη LED, τι λύση έχω για φωτισμό πέρα από Cold Cathodes που από ότι είδα δεν το πολυ εμπιστεύομαι.

Δημοσ.

τους εχω δει. αλλα το έχω βγάλει το Cathode, λόγω του προβληματος

Ε ωραία αν θές χρωματιστούς πάρε τους Gelid αλλιώς για καλό και αθόρυβο πας για Noiseblocker pl2 ή BeQuiet

Δημοσ.

να το θέσω πιο σωστά.

αυτοί που θέλω να πάρω, δεν εχουν led. (Be Quiet)

Δεν σε πιάνω να σου πω την αλήθεια. Αν έχεις την καλοσύνη να μου εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά τι εννοείς, θα το εκτιμούσα. :)

Φοράω 5 από αυτούς.

Official Link:

http://www.nexustek.nl/NXS-nexus120mmsilentledseriescasefans.htm

Κατάστημα:

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Nexus-120Mm-Real-Silent-Blue-White-Fan-D12SL-12WL.htm

Δημοσ.

Το ξαναγράφω επειδή το πρόσθεσα με edit μετά.

Ρωτάω αν αντικαταστήσω όλους τους LED fans μου, με μη LED, τι λύση έχω για φωτισμό πέρα από Cold Cathodes που από ότι είδα δεν το πολύ εμπιστεύομαι.

Το γεγονός ότι θα βάλω μη LED είναι επειδή μόνο αυτοί ακριβώς που είπε o Doc (Noiseblocker pl2 , Be Quit) μου έχουν γεμίσει το μάτι, και δυστυχώς δεν εχουν LED

Δημοσ.

Το ξαναγράφω επειδή το πρόσθεσα με edit μετά.

Ρωτάω αν αντικαταστήσω όλους τους LED fans μου, με μη LED, τι λύση έχω για φωτισμό πέρα από Cold Cathodes που από ότι είδα δεν το πολύ εμπιστεύομαι.

Το γεγονός ότι θα βάλω μη LED είναι επειδή μόνο αυτοί ακριβώς που είπε o Doc (Noiseblocker pl2 , Be Quit) μου έχουν γεμίσει το μάτι, και δυστυχώς δεν εχουν LED

Λύση φωτισμού πέρα απο Cathodes είναι τα FlexLights

Δημοσ.

Nice,

Αυτά παίρνουν κατευθείαν από molex; H' μεσολαβεί και Inverter;

Με λίγα λόγια ειναι σχετικά safe μην λαμπαδιάσουμε από κανα κακής ποιότητας inverter;

Δημοσ.

Nice,

Αυτά παίρνουν κατευθείαν από molex; H' μεσολαβεί και Inverter;

Με λίγα λόγια ειναι σχετικά safe μην λαμπαδιάσουμε από κανα κακής ποιότητας inverter;

Οχι δέν έχουν inverter φίλε..(νομιζω) έχουν μία αλλη βλακεία στην pci

Δημοσ.

ok, ευχαριστώ

και sorry που ήμουν λίγο δυσνόητος, στο τι ακριβώς θέλω

edit: διακόπτη on/of εννοείς;

Ναι και για ρύθμιση έντασης φωτός!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...