Προς το περιεχόμενο

Cold Cathodes και Παρεμβολές;

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έδωσε ένα φιλαράκι κάτι Revoltec Ultra Light Twin Set που χε πάρει αλλά δεν χρησιμοποίησε

Τα σύνδεσα όλα οκ μέσα στο PC και όταν τα άνοιξα, πάγωσε η εικόνα στην ψηφιακή τηλεόραση που χω μέσα στο δωμάτιο. Το πείραμα το επανέλαβα πολλές φορές ώστε

να σιγουρευτώ ότι δεν ήταν τυχαίο.

Τι παίζει;

Δημοσ.

Ή οι λάμπες είναι πολύ άσχημα φιλτραρισμένες, ή η συσκευή είναι υπερευαίσθητη/αθωράκιστη.

Όπως και να έχει, εγώ στο δωμάτιό μου, δεν θα τις χρησιμοποιούσα.

Δημοσ.

τις έχω στείλει ήδη αυτές.

απλά επειδή θέλω να αλλάξω όλους τους fan με ποιο quiet που δεν θα έχουν και led, ψάχνω ενναλακτική και πιο αξιόπιστη λύση, για να μην βυθιστούμε ξαφνικά στο σκοτάδι :P

Δημοσ.

Είχα βάλει παλαιότερα.

Τώρα όμως που θυμάμαι καλύτερα, δεν άνοιγε το PC. Είχα βγάλει μία νομίζοντας ότι είναι το Molex. Είχε Molex που τραβάει ρεύμα από το κέντρο του.

Δεν θυμάμαι όμως αν έφταιγε το Molex ή ο μετασχηματιστής που υπάρχει πριν τη λάμπα...

Δοκίμασε άλλες και ρώτα αν μπορείς να τις επιστρέψεις σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα.

Υ.Γ.: Γιατί δεν βάζεις ανεμιστήρες με φως να τελειώνεις?

Δημοσ.

έχω ήδη 4 με led . απλά λέω να πάρω τπτ πιο αθόρυβους και επειδή θα πάει ακριβά το μαλλί, θέλω να πάρω χωρίς led.

Δημοσ.

έχω ήδη 4 με led . απλά λέω να πάρω τπτ πιο αθόρυβους και επειδή θα πάει ακριβά το μαλλί, θέλω να πάρω χωρίς led.

Tι χρώμα led έχουν;

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι οι αθόρυβοι με LED είναι ακριβοί? :huh:

Δημοσ.

ουουου μαματο fan doc. λεω και εγω να παρω κανα led απο eworld λεω εκεινο που ειναι 1 μετρο και εχει 30 λαμπες και κανα 2 cold blue ολα εννοειτε

Δημοσ.

ουουου μαματο fan doc. λεω και εγω να παρω κανα led απο eworld λεω εκεινο που ειναι 1 μετρο και εχει 30 λαμπες και κανα 2 cold blue ολα εννοειτε

Αν πάρεις cold cathod των 30cm (αν χωράνε στο κουτί σου) νομίζω θα είσαι οκ απο φως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...