Tilemaxos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπίζω να έκανα το post σε σωστό section αλλιώς συγγνώμη μεταφέρεται το στο σωστό. Αγόρασα σήμερα την ασύρματη κάρτα δικτύου LevelOne WNC-0601 (http://gr.level1.com/levelone.php?page=prod&cat=7026&model=WNC-0601) την εγκατέστησα σε μια PCI Θύρα, έβαλα Drivers και στην Διαχείριση Συσκευών την αναγνωρίζει κανονικά, όπως στις Συνδέσεις δικτύου (Πίνακας ελέγχου->Δίκτυο Internet) μου την δείχνει απενεργοποιημένη, κάνω ενεργοποίηση αλλά μάταια, μήπως έχω κάνει κάτι λάθος?
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 a.τι windows εχεις?β.τι γινεται οταν πατας ενεργοποιηση?στα xp πρεπει πχ να ψαξεις για δικτυα στα 7αρια και vista βγαινει εικονιδιο κατω δεξια η κανεις add το wireless network που θες.επισης δοκιμασες να κατεβασεις πιο νεους drivers απο το site της level one για την καρτα σου μηπως και αυτοι που εχει μεσα το cd ειναι παλιοι η εχουν κανα bug.
Tilemaxos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Windows 7 έχω, έχω κατεβάσει τους νέους drivers αλλά τίποτα, Όταν πηγαίνω Πίνακας ελέγχου->Δίκτυο Internet-> Συνδέσεις δικτύου μου βγάζει ότι η σύνδεση (της κάρτας δικτύου) είναι απενεργοποιημένη πατώ δεξί Ενεργοποίηση μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει ενεργοποίηση, Ενεργοποιείτε και μετά κλείνει αλλά συνεχίζει να είναι απενεργοποιημένη και αν κάνω έλεγχο σφαλμάτων μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 κατω δεξια εκει που ειναι η ωρα σου βγαζει τιποτα για οτι βρεθηκαν ασυρματα δικτυα?β.σε αλλο Pci slot δοκιμασες? δοκιμασες και με τους ddrivers απο το cd?
Tilemaxos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Βγάζει ότι δεν υπάρχει ασύρματη κάρτα δικτύου και δοκίμασα να την βάλω σε άλλο PCI Slot
rfc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα Μαλλον κανει conflict στις pci. Βγαλτην εντελως και ανοιξε κανονικα το pc σου χωρις την καρτα. Μετα κλειστο παλι, βαλε τη καρτα και ανοιξε. Με αυτο το τροπο δοκιμασε οσες slots εχεις. Κανε και ολα τα updates των 7.
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ξερω επισης αν εχεις κανα αλλο μηχανημα να την κανεις δοκιμη.κανονικα η καρτα θα πρεπε να ηταν ενεργοποιημενη απο default.σου δινει μεσα στο cd η με τους drivers καποιο δικο της προγραμμα το οποιο επισης θα πρεπει να εμφανιζεται κατω δεξια?επισης για τα windows τα 7 Οπως ειπαν περνα service pack 1 και περνα και τα Updates.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.