jonhh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Ποιο πρόγραμμα προτείνετε να μετατρέψω ενα dvd σε mwv,avi, mp4... Κατεβασα 1-2, αλλά η ποιότητα του ήχου οταν το μετατρέπει είναι χάλια! Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχουν ρυθμίσεις ήχου τα προγράμματα που δοκίμασες;;;
jonhh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχουν ρυθμίσεις ήχου τα προγράμματα που δοκίμασες;;; εχουν... Βαζω τις καλύτερες και εχω το ιδιο αποτέλεσμα... τι μπορεί να κάνω λάθος?
TheELF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 1.Άκουσες το DVD στων Η/Υ να δεις αν όντως έχει καλό ήχο;μπας και είναι αλλού το πρόβλημα δηλαδή. 2.Αν το Dvd έχει dolby 5.1 ήχο και το μετατρέψεις σε Mp3 δυκάναλο σίγουρα θα χάσεις ποιότητα Με το free make video μπορείς να κάνεις την μετατροπή και να επιλέξεις σαν ήχο AC3 ή και pcm,αλλά πρέπει να τα βάλεις ο ίδιος κατά κανόνα σχεδόν όλα τα αντίστοιχα προγράμματα έχουν σαν προεπιλογή το mp3.
jonhh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 1. Τη συγκριση τη κάνω ακούγοντας απο τα ίδια ηχεία το dvd και το .avi που δημιουεργείται! Στο 2ο η ποιότητα ήχου ειναι εμφανής χειρότερη Το δοκίμασα(free make video) και αυτό αλλά πάλι έχω κακή ποιότητας ήχου... 2. δεν εχω ιδέα τί είναι...
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Κατέβασε το MediaInfo μπες μέσα στο dvd και τράβηξε ένα από τα αρχεία vob μέσα στο mediainfo π.χ. το VTS_01_1.VOB δηλαδή το πρώτο κομμάτι της κεντρικής ταινίας. Από το mediainfo πάνε πάνω στο μενού και διάλεξε view->text θα σου δείξει: 1.αν έχει πάνω από μία ροή ήχου 2.τι ποιότητας είναι Όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα αν δεν επιλέξεις ο ίδιος καλές ρυθμίσεις δεν θα πετύχεις ποτέ καλή ποιότητα αφού η προεπιλογή για avi πάντα είναι mp3 σχετικά χαμηλής ποιότητας.
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Με ποιο πρόγραμμα κάνεις την μετατροπή; Μην κάνεις μετατροπή στον ήχο. Άσ' τον ΑC3. Δοκίμασε και σε mp3 192Kbps. Επίσης, αν δώσεις στοιχεία με το mediainfo, δώσε και από το avi που δημιουργείς. Από προγράμματα, εγώ είχα ικανοποιητικά αποτελέσματα με το DVDFab και με το Avi net (http://www.clonead.co.uk/) (δωρεάν), πάντα με διπλό πέρασμα ('hq encoding' στο avi net)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.