Προς το περιεχόμενο

αλαγη οθονης σε τηλεοραση πλασμα

billkolias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ενας γνωστος μου εχει μια κατεστραμενη πλασμα,ειναι philips.Η οθονη εχει σπασει βαθμια και σε πολλα σημεια.Λειτουργει κανοκοτατο το μονο προβλημα ειναι η σπασμενη οθονη.Την ειχε για πεταμα και ετσι την μαζεψα στο σπιτι

εχει κανεις ιδεα εαν μπορω να βρω πουθενα τετοια οθονη απο καποιο μαγαζι στην αθηνα e-shop η κανονικο[θα με βολευε e-shop] ωστε να την κανω να λειτουργισει ξανα/?

απο οτι ειδα στο google ειναι 32'

το ξερω οτι μια καινουρια οθονη μπορει να στιχισει πανω απο 100e η ισως και το κοστος μιας ολοκαινουριας τηλεορασης αλλα θελω να το ψαξω μεχρι να καταλιξω σκουπιδια η φτιαξιμο!γιατι για καινουρια απλα δεν με ενδιαφερει...

επισης δεκτη η προταση ,του να ψαξω σε καποιο μαγαζι για μεταχιρισμενα μερη,αλλα που?

post-192995-0-62455900-1315506676_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε πρωτη φαση εχω σοβαρες αμφιβολιες οτι ειναι πλασμα

Σε δευτερη φαση λες οτι λειτουργει κανονικα και μετα λες πως θα την κανεις να λειτουργησει ξανα.

Και τριτον κανεις δεν εχει καταλαβει τι προβλημα εχει η τηλεοραση

ναι σθμφωνα με αυτο που λεει στο e-shop δεν ειναι πλασμα αλλα δεν ξερω,εμενα ο ''ιδιοκτητης'' μου την ανεφερε ως πλασμα.

Ολα λειτουργοουν κανονικα,εκτος απο την οθονη που εχει σπασει βαρια σε αρκετα σημεια.

πχ ο ηχος και τα καναλια αλλαζουν κανονικα ενω η οθονη διιχνει ασχετα χροματα κυριως στα σημεια που εχει τα βαθολοματα.

Τωρα να ειναι lcd δεν νομιζω.Οι lcd δεν ειναι αυτες που η οθονη ειναι σαν τζαμι ή μαμακιες λεω?

ναι σθμφωνα με αυτο που λεει στο e-shop δεν ειναι πλασμα αλλα δεν ξερω,εμενα ο ''ιδιοκτητης'' μου την ανεφερε ως πλασμα.

Ολα λειτουργοουν κανονικα,εκτος απο την οθονη που εχει σπασει βαρια σε αρκετα σημεια.

πχ ο ηχος και τα καναλια αλλαζουν κανονικα ενω η οθονη διιχνει ασχετα χροματα κυριως στα σημεια που εχει τα βαθολοματα.

Τωρα να ειναι lcd δεν νομιζω.Οι lcd δεν ειναι αυτες που η οθονη ειναι σαν τζαμι ή μαμακιες λεω?

οχι οι πλασμα ειναι αυτες που η οθονη τους ειναι σαν τζαμι

οχι οι πλασμα ειναι αυτες που η οθονη τους ειναι σαν τζαμι

α,εε τοτε ειναι lcd,αλλα εμενα μου ειπαν πως ειναι πλασμα :S

και απο οτι ειδα και αυτο,ναι lcd ειναι...

τελοσπαντων,καμια ιδια που μπορω να βρω ιδια οθονη?

α,εε τοτε ειναι lcd,αλλα εμενα μου ειπαν πως ειναι πλασμα :S

και απο οτι ειδα και αυτο,ναι lcd ειναι...

τελοσπαντων,καμια ιδια που μπορω να βρω ιδια οθονη?

Και να βρεις πρέπει να βρεις από την ελλάδα μην πω από την γειτονιά σου αφού αν είανι να πληρώσεις και μεταφορικά για τέτοιο πράμα καλλίτερα αγόρασε μια καινούργια.

xmm θα στηλω ενα μαιλ στην philips να μου πουν καποιον αντιπροσωπο να δω ποσο κοστιζει μια καινουρια οθονη.Εαν ειναι υπερβολικα ακριβη θα παρω σβαρνα ολους αυτους τους ''τεχνικους'' που επισκευαζουν τηλεωρασεις μπας και βρω απο καμια αλλη μεταχιρισμενη και την παρω.Το πολυ πολυ βαζω και αγγελια :P :P xd

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...