marduc812 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ουτε fb ουτε twitt ==>ΑΥΤΟ:<== Σ'αγαπώ! :* Το twitter εχει την πλάκα του και αυτό!
didakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 1) ♥♥♥ TWITTER!!!! 2) Τι σχεση εχει το google+ με το Twitter? -_______- καμία, γι αυτό το G+ ειναι μαματο
mariosk89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 το twitter δεν έχει καν λόγο ύπαρξης. μόνο αμα είσαι διάσημος ή εταιρία για να ενημερώνεις τους θαυμαστές σου. η απόλυτη κοροϊδία. τα RSS υπάρχουν χρόνια τώρα
fallen colony Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα κάποτε και διατήρησα τον λογαριασμό μόνο για 4 μήνες.Ένας διαγωνισμός ατάκας με έπαθλο followers είναι και τίποτα περισσότερο.
TwitterLover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Όσοι λέτε ότι το twitter είναι πατάτα κάνετε μεγάλο λάθος. Εγω μέσω twitter έχω γνωρίσει πολύ κόσμο, επίσης μπορω οπότε θέλω να δω τι κάνουν οι αγαπημένοι μου celebrities και τα αλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν. Mπορω να μιλάω και ανταλασω απόψεις και με αλλα ατομα τα οποία έχω κάνει follow. Και τέλος θέλω να πω πως το twitter αν και στην αρχή βαρετό μετα σου γίνετε κόλλημα!!! το twitter δεν έχει καν λόγο ύπαρξης. μόνο αμα είσαι διάσημος ή εταιρία για να ενημερώνεις τους θαυμαστές σου. η απόλυτη κοροϊδία. τα RSS υπάρχουν χρόνια τώρα Και γιατί υποστηρίζεις κάτι το οποίο δεν έχεις χρησιμοποιήσει; FANBOY.
KilliK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 καλο το g+ μονο που χτυπαει μυγες. Η μονη χρησιμοτητα του κατ'εμε ειναι αν εισαι διασημος να λες στους οπαδους σου τι κανεις... ΜΠΙΝΓΚΟ!
mariosk89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Όσοι λέτε ότι το twitter είναι πατάτα κάνετε μεγάλο λάθος. Εγω μέσω twitter έχω γνωρίσει πολύ κόσμο, επίσης μπορω οπότε θέλω να δω τι κάνουν οι αγαπημένοι μου celebrities και τα αλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν. Mπορω να μιλάω και ανταλασω απόψεις και με αλλα ατομα τα οποία έχω κάνει follow. Και τέλος θέλω να πω πως το twitter αν και στην αρχή βαρετό μετα σου γίνετε κόλλημα!!! Και γιατί υποστηρίζεις κάτι το οποίο δεν έχεις χρησιμοποιήσει; FANBOY. τι θα πει δεν έχω χρησιμοποιήσει? ξέρεις αμα έχω ή όχι g+ ??? τι άκυρο ήταν αυτό ? όσο για το fanboy,εγώ τουλάχιστον δεν έχω στο username μου το g+ όσο για τα υπόλοιοπα που είπες για το twitter, είναι απλά σαν να κάνεις περιγραφή του τι είναι το twitter. ξέρουμε τι είναι για αυτό το σχολιάζουμε
agapi4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Πόσοι άραγε να είναι οι ενεργοί χρήστες twitter στην Ελλάδα; Έχετε δει πουθενά καμιά έρευνα;
marduc812 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ το χρησιμοποιώ! Έχει τον χαβαλέ του και αυτο! Ναι και το google+ και δεν με νοιάζει να με φακελωσουν! Πάντως αναλογικά οι έλληνες που το χρησιμοποιούν είναι ελάχιστοι!
tlikakis07 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 και το linkedIn είναι πλέον το καλύτερο εργαλείο σε business level
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα