Προς το περιεχόμενο

Public Trade and Save

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To FREE ... FREE.. περσι εκανε 500 ευρω, προφανως και θα εισαι ανοητος να το δωσεις για 100-150.

Και οπως και στον Κωτσοβολο, μιλαμε για ΕΚΠΤΩΣΗ οχι μετρητα, ουτε την τεραστια ποικιλια εχουν, ουτε και τις φθηνοτερες τιμες.

Οποτε απλα πουλωντας το (οπως πχ αυτο που ειναι και χαλασμενο http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/acerlaptops/25966-sold-πωλείται-acer-aspire-5520-για-ανταλακτικαή-οτι-αλλο-θελε/) και κοιτωντας για καλυτερη τιμη αλλου

Εχεις πολυ σημαντικο οφελος σε σχεση με τις "αποσυρσεις" Αποκλειεται να τα πηγαινουν τα καλα για ανακυκλωση, μπορει απλα να τα χρησιμοποιουν στα καταστηματα τους (Βρηκαν φθηνο τροπο για ανανεωση εξοπλισμου...)

ποια 500€ έκανε ρε φίλε το καθε ψοφιμι netbook? έδινε η ΕΕ 500€ επιδότηση και αν θυμάσαι όλοι εκτος από τα netbooks έδιναν και "δώρα" αξίας 150-200 €..λες να τα έδωσαν αυτοί? ή πολύ απλά τα netbooΚ κόστιζαν κάτω από 250€?

πίστεψε με..δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλα από ότι φαίνεται δεν το πολυέχεις το θέμα..ασχολήσου με το πως θα βάλεις έξτρα fanaki στο PC σου και ασε τα άλλα...δεν ....

Δημοσ.

Μα δεν καταλαβαινεις το πιο απλο, μιλανε ΕΩΣ 100 ευρω. εαν οπως λες τα μηχανηματα κανανε 250 προφανως και θα παρουν λιγοτερα απο 100 αν τα αποσυρουν. Αλλα και 100 ευρω να δωσουν, απο την στιγμη που ειναι εκπτωση και οχι μετρητα, μια τρυπα στο νερο ειναι...

Και ανεμηστηρακι πληροφοριακα εχω αλλαξει ενα τα τελευταια δεκα χρονια, ουτε εχω τα υδροψηκτα κτλ... Μπορει να μην το κατεχω το θεμα αλλα με 430 ευρω εκανα την καλυτερη επιλογη για λαπτοπ, χωρις επιδοτησεις, χωρις ανταλλαγες.

Μιλαμε για μια μπαρουφα και μιση, οποιος δεν το καταλαβαινει απλα ειναι αξιος της μοιρας του και καλα κανουν και συνεχιζουν αμα καταφερνουν και βρισκουν κοροριδα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πίστεψε με..δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλα από ότι φαίνεται δεν το πολυέχεις το θέμα..ασχολήσου με το πως θα βάλεις έξτρα fanaki στο PC σου και ασε τα άλλα...δεν ....

Θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας που δουλεύεις? Μυρίζει πορτοκαλί από χιλιόμετρα.

Επεξ/σία από scullyist
Δημοσ.

Μα δεν καταλαβαινεις το πιο απλο, μιλανε ΕΩΣ 100 ευρω. εαν οπως λες τα μηχανηματα κανανε 250 προφανως και θα παρουν λιγοτερα απο 100 αν τα αποσυρουν. Αλλα και 100 ευρω να δωσουν, απο την στιγμη που ειναι εκπτωση και οχι μετρητα, μια τρυπα στο νερο ειναι...

Και ανεμηστηρακι πληροφοριακα εχω αλλαξει ενα τα τελευταια δεκα χρονια, ουτε εχω τα υδροψηκτα κτλ... Μπορει να μην το κατεχω το θεμα αλλα με 430 ευρω εκανα την καλυτερη επιλογη για λαπτοπ, χωρις επιδοτησεις, χωρις ανταλλαγες.

Μιλαμε για μια μπαρουφα και μιση, οποιος δεν το καταλαβαινει απλα ειναι αξιος της μοιρας του και καλα κανουν και συνεχιζουν αμα καταφερνουν και βρισκουν κοροριδα...

η προσφορά του Κωτσόβολου είναι ΕΩΣ 100€..στο Public είναι ανάλογα με το προιόν που επιστρέφεις..μπορέι να είναι 25, μπορέι να είναι και 750€..

Θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας που δουλεύεις? Μυρίζει πορτοκαλί από χιλιόμετρα.

σχολιάζω μια ενέργεια ενός καταστήματος και προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε πως λειτουργει..αν απλά πας στο public ή δεις τι αναφέρεται στο site του, θα καταλάβεις ότι όλα όσα αναφέρει ο φίλος έιναι αναληθή.

και επειδή όντως έχω δουλέψει σε 2-3 καταστήματα λιανικής, επέτρεψε μου να γνωρίζω περισσότερα για αυτές τις ενέργειες. Δεν είναι όλα τα καταστήματα μπακάλικα...

Δημοσ.

Κάπου πιο πάνω είδα οτι δε θα συμφέρει το κατάστημα να κάνει τέτοια κίνηση.. Τότε γιατί το κάνει? Για τη φουκαριάρα τη μάνα του? Προφανώς και κερδίζει.. γιατί έχει ένα προιόν το οποίο μπορεί να πουλήσει μεταχειρισμένο (ή εστω και για ανακύκλωση σε κάποια εταιρία) και επιπλέον βάζει κόσμο στο μαγαζί του (ο πρώτος στόχος) ο οποίος σίγουρα θα αγοράσει κάτι με την χ έκπτωση πχ ενα άλλο laptop (ο 2ος στόχος) και πολύ πιθανόν να αγοράσει και κάτι επιπλέον πχ μια τσάντα για το laptop και ηχεία μιας που είναι εδώ και τα είδε και σε καλή τιμή (ο 3ος στόχος). Είτε του πας ενα nokia 3210 είτε ενα iphone 4 για αυτούς είναι κέρδος.

Το οτι ενα κατάστημα κερδίζει απο κάτι τέτοιο δε σημαίνει οτι δεν μπορεί να επωφεληθεί και κάποιος καταναλωτής.

Χρέος του καταναλωτή είναι προφανώς να ενημερωθεί εαν τον συμφέρει να πάει μια συσκευή αλλά και ποια? Αν τους πας ενα laptop 1-2 ετών (λειτουργικό) ε προφανώς είσαι ηλίθιος και καλά κάνει και κερδίζει απο σένα.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας συνφορουμίτες και Καλό Πάσχα σε όλους! :-) Επειδή η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια νομίζω ξανατρέχει με laptops τώρα μέσα στις πασχαλινές γιορτές και όχι μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα ,μιλώ ορμώμενος απλώς από το παρόν συγκεκριμένο thread KAI OXI για το συγκεκριμένο κατάστημα , θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό:Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πώς το κατάστημα μού έχει δείξει πολύ καλά δείγματα σε ό,τι έχω ψωνίσει:Εξυπηρέτηση Άριστη,Ευγένεια των υπαλλήλων,Εξειδικευμένο ως και ψαγμένο προσωπικό θα έλεγα και καλά προϊόντα και είναι σαφές ότι είναι σοβαρή εταιρία οπότε μπράβο τους! ..

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό ως και ανεδαφικό αλλά να ρωτήσω κάτι που έχω απορία σε τέτοιου είδους προσφορές γενικά μιλώντας όμως : πώς ο τελικός πελάτης(END USER) που πάει να αποσύρει κάτι σε τέτοιες προσφορές είναι εξασφαλισμένος ότι (1)Αυτό το νέο μοντέλο που θα πάρει με την ανταλλαγή είναι όντως του κουτιού και όχι ελαφρώς μεταχειρισμένο από κάποιον άλλον Ή (2)πάλι όπως -λέει ο λαός- δεν είναι Β' διαλογής από την εταιρεία κατασκευής??..Επίσης να ρωτήσω αποσύροντας μια δική σου συσκευή η προσφορά ισχύει μόνο για ανταλλαγή με νέο από τα μοντέλα που είναι σε δημόσια θέα και τα περιεργάζεται ο κάθε περίεργος(και συνήθως τέτοιοι είναι εκείνοι που συνήθως δεν καταλήγουν στην αγορά του προϊοντος :rolleyes: ) ή μπορείς να ζητήσεις κάποιο άλλο ίδιο ακριβώς αλλά του κουτιού;; Κατά τα άλλα την προσφορά τη θεωρώ συμφέρουσα ΙΔΙΩΣ για κόσμο που δεν ψάχνει αγορές μέσω διαδικτύου..Καλές γιορτές!!

Δημοσ.

50 ε:D

Sent from my iPhone using Insomnia

To είχα γράψει στις 15 Σεπτέμβριος 2011, μόλις είχε πέσει η τιμή του στα Mediamarkt στα 250ευρώ ενώ παντού έκανε 400.

Δημοσ.

Εγω θεωρώ οτι ψάχνουνε η για κακομήρηδες που έχουν ανάγκη τα λεφτά η για μ@λ@κες!

Κάπως έτσι. Είναι τόσο ανήθικο όσο τα "ενεχυροδανειστήρια" που ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια τα τελευταία 2 χρόνια. Αμφιβάλλω αν με την κατηγορία του δόλου υπάρχει τρόπος να κινηθούν οι καταναλωτές νομικά εναντίον τέτοιων πρακτικών.

Δημοσ.

Εγω τους πήγα προχθές έναν turbo-x 3ετίας της κοπέλας μου, που είχε βγάλει σκουριά απο το καθισιό και μας είπαν 85 ευρώ. Τότε τον είχε πάρει 380 αλλά να φανταστείτε ότι είχε σκληρό 220 GB. Σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί ποτέ έτσι πως είναι και τον δώσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω τους πήγα προχθές έναν turbo-x 3ετίας της κοπέλας μου, που είχε βγάλει σκουριά απο το καθισιό και μας είπαν 85 ευρώ. Τότε τον είχε πάρει 380 αλλά να φανταστείτε ότι είχε σκληρό 220 GB. Σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί ποτέ έτσι πως είναι και τον δώσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Sellers έχει δίκιο. Το Public είναι το μόνο που δέχεται laptop. Ο Γερμανός απ' όσο έμαθα παίρνει μόνο κινητά και tablet τώρα τι τιμές θα πιάσει οτιδήποτε είναι σχετικό. Προσωπικά δεν περιμένω θαύματα ή μεγάλες προσφορές τέτοιες εποχές. Κρατήστε μικρό καλάθι (για την ακρίβεια μην κρατάτε καθόλου καλάθι αρκούν τα χέρια σας)!!! :mrgreen:

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

hp touchpad 2μηνών πήγε από περιέργεια γνωστός μου και του είπαν 40Ε επειδή είναι καινούργιο....

αλλιώς 20Ε. :lol: :lol: Γελάνε και οι πέτρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...