Alxnks Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μου ήρθε email από το Public για ανταλλαγή λέει παλιας τεχνολογίας (έως 2 ετών όμως!). Δεν ξέρω αν αξίζει...πιθανότατα όχι, αλλά οποίος θέλει ας το δει: http://www.public.gr/trade-n-save/ Είναι λέει για laptop, κινητά, tablet, ipod και κονσόλες. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
efo355 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σκεφτείς ότι δίνανε γελοία ποσά για μεταχειρισμενα iphone 4 και αν συνυπολογίσεις ότι τα public είναι πολύ πιο ακριβά από το amazon και από μικρότερα μαγαζιά, δε νομίζω να πολυαξίζει. Το πολύ να γλυτώσεις την υπεραξία που βάζουν στα προιόντα και να πάρεις ένα προιόν σε τιμή που θα το έπαιρνες από amazon ας πούμε.
Hal9000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Σχετικό δελτίο τύπου http://www.insomnia.gr/topic/419219-%CF%84%CE%B1-public-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1/
giorginho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι εβαλε και ο Κωτσος trade-in (ή αποσυρση?) οπως ειχε για τα κινητα και για τα λαπτοπ αυτη τη φορα αλλα με μεγιστο κερδος 100 ευρω! Κορυφαιες ευκαιριες μιλαμε... edit: Ουπς! Τωρα ειδα οτι ανοιξε και για αυτο θεμα στις "Προσφορες"!!!
eko13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μια απορια: Για Ν8 πχ θα σου δωσουν 100 ευρω, μετα εγω θα μπορω να το αγορασω απο αυτους εστω 120? Μπααα
xetasa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 100 ευρώ παίζει να δίνουν για κανά...i phone 4 32άρι!!!! Ούξου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
kiriakr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Είδα κάποιες τιμές στο in.gr, φαίνονται και ίσως είναι χαμηλές, αλλά από την άλλη πόσ0 θέλετε ρε παδιά να πουλήσετε μία μεταχειρισμένη ηλεκτρονική συσκευή; πχ λέει για το APPLE Macbook PRO Core i7 750 ευρώ. Κάνει στο ίδιο κατάστημα 1609. Από αυτά τα 300 είναι ΦΠΑ. ΦΠΑ προφανώς θα μπει στο μεταχειρισμένο όταν πουληθεί. Δηλαδή παίρνει το Macbook PRO Core i7 750 ευρώ, να βάλουμε ένα 25% κέρδος πάμε στα 937. Βάζουμε και το ΦΠΑ και πάει στα 1150. Εσείς θα αγοράζατε πολύ παραπάνω ένα μεταχειρισμένο Macbook PRO; Και υπολογίστε και το ρίσκο πολλά να μην τα πουλήσει ποτέ οπότε και άλλα να τα πουλήσει αργότερα σε πολύ χαμηλότερη τιμή, Αν δεν τα πουλά και τα προωθεί σε άλλο μεταπωλητή (πχ για ξένη χώρα) τότε η τιμή για τέτοια μαζική μεταπώληση πέφτει πολύ και ουσιαστικά θα τα δώσει χωρίς κέρδος ή και με μικρό χάσιμο (για να κερδίσει από αυτά που θα πωλήσει καινούρια από την απόσυρση). Γιατί και αυτός που θα τα πάρει μαζικά θα πρέπει να βγάλει κέρδος, να βάλει μέσα μεταφορικά, να υπολογίσει πόσα θα αποδειχθούν ελαττωματικά και πόσα θα του μείνουν στο ράφι για πάντα ή θα πρέπει να τα σκοτώσει για 50 ευρώ (γιατί μπορεί το Macbook να κάνει σήμερα 1600 ευρώ, αλλά μέχρι να μετα-μετα-πωληθεί το μεταχειρισμένο μπορεί να έχει βγει μοντέλο i33 με 1000 ευρώ). Όποιος νομίζει ότι μπορεί να δώσει πολύ παραπάνω για μεταχειρισμένες συσκευές που θα μεταπωλήσει, ας βάλει αγγελίες εδώ στο φόρουμ αν νομίζει ότι τον συμφέρει 1
eko13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μην την πατατε! Η μαγικη λεξη ειναι ΕΩΣ! Macbook PRO Core i7, βρισκεις και με 1400 ευρω βρισκεις και με 2400... και προφανως θα σου δινει 750 για το ακριβοτερο... Το οποιο προφανως θα το ειχες αγορασει ακριβοτερα απο 2400. Εξαλου ποιος δινει λαπτοπ μετα απο δυο χρονια? Δεν ειναι δα και κινητα, να αλλαζεις καθε χρονο...
scullyist Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ειναι δα και κινητα, να αλλαζεις καθε χρονο... Όχι ότι είναι και νορμάλ ν'αλλάζεις και κινητό κάθε χρόνο, βέβαια.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι ότι είναι και νορμάλ ν'αλλάζεις και κινητό κάθε χρόνο, βέβαια. Εγω λαπτοπ αλλαζω συνεχως -βλακεια μου, αλλα και τρελα απο την αλλη-. Το κινητο ομως ειναι μονιμο (τα τελευταια 8 χρονια εχω αλλαξει 3 συσκευες.Το αιμα τους πινω! )
gregdel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Η διαφήμιση του Trade n Save τα σπάει... ... για κάψιμο!!!
panos2000gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Οι τύποι ψάχνουν για ΜΑ*ΑΚΕΣ ολκής...κατάλαβα περι τίνος πρόκειται και είπα να ρωτήσω για πλάκα: Να αναφέρω ότι για ένα VAIO Z ενός έτους με ανθρακονήματα 13" 1600χ900, με i5, 8GB, 128GB SSD 128GB, 3G, Backlit Keyboard, Nvidia GT330 1GB+IntelHD που αγοράστηκε 2.200 ευρώ, προσφερουν 186 ευρώ!!!! Αν ήμουν Δ/νων σύμβουλος του PUBLIC ο εμπνευστής αυτού του προγράμματος-δυσφήμηση θα ήταν ήδη στο ταμείο ανεργείας. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2011 από panos2000gr
runner69 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Οι τύποι ψάχνουν για ΜΑ*ΑΚΕΣ ολκής...κατάλαβα περι τίνος πρόκειται και είπα να ρωτήσω για πλάκα: Να αναφέρω ότι για ένα VAIO Z με ανθρακονήματα 13" 1600χ900, με i5, 8GB, 128GB SSD 128GB που αγοράστηκε 2.200 ευρώ, προσφερουν 186 ευρώ!!!! Αν ήμουν Δ/νων σύμβουλος του PUBLIC ο εμπνευστής αυτού του προγράμματος-δυσφήμηση θα ήταν ήδη στο ταμείο ανεργείας. φιλε να σου δωσω 200 να το αγορασω εγω; Μονο σε τιποτα εταιριες που θελουν να κανουν αλλαγη στα συστηματα τους μπορουν να βρουν ανταποκριση αλλα και εκει φανταζομαι δεν θα ειναι πολλοι.
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε να σου δωσω 200 να το αγορασω εγω; Μονο σε τιποτα εταιριες που θελουν να κανουν αλλαγη στα συστηματα τους μπορουν να βρουν ανταποκριση αλλα και εκει φανταζομαι δεν θα ειναι πολλοι. Σου δίνω 400 και το πήρα. ΈΛΕΟΣ
papars Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω ότι η συζήτηση έχει ξεφύγει από το νόημα της ιδέας. Αμφιβάλω αν τα laptop ή ότι άλλο που επιστρέφετε πάνε για μεταπώληση. Θα ήταν τρελό αυτό για μια εταιρία, να ξοδέψει χρήμα και εργατοώρες για να δοκιμάσει την κάθε συσκευή έτσι ώστε να πουληθεί ξανά σαν μεταχειρισμένο. Ούτε είναι παζάρι. Το πιθανότερο είναι ότι όλα πάνε σε κάποιο κουβά (ανακύκλωσης ή διάλυσης) και απλά έχουν υπολογίσει ένα ποσό ψυχολογικής έκπτωσης ανάλογα με την ηλικία της συσκευής που επιστρέφεται. Τώρα υπάρχει και η πιθανότητα να πουλιούνται αυτά σε κάποια εταιρία που να θέλει να ανακυκλώσει κάποια υλικά π.χ. οθόνες ή μνήμες αλλά αμφιβάλω. Το κόστος να πουληθεί κάτι σαν μεταχειρισμένο και να μην λειτουργεί είναι μεγάλο. Οπότε αυτού του είδους οι "προσφορές" έχουν βάση αν έχετε κάτι χαλασμένο και είστε έξω από τα όρια εγγύησης, ώστε να πάρετε ένα μικρό ποσό από το να πετάγατε στα σκουπίδια. Συμφωνώ ότι στις αγγελίες υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες να βρείτε αγοραστή σε καλύτερη τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα