mabprits Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Χτές μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό απο τον κωτσόβολο οτι κάνουν έκπτωση στην αγορά λάπτοπ 100 ευρώ αν φέρεις το παλιο σου λάπτοπ. Πέρασα μια βόλτα σήμερα απο εκεί αλλα με λύπη μου είδα πως σε όλα τα λάπτοπ αναγράφονταν χώρα προέλευσης Κίνα. Ξέρει κανείς τι παίζει με το θέμα?
xouzel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Χτές μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό απο τον κωτσόβολο οτι κάνουν έκπτωση στην αγορά λάπτοπ 100 ευρώ αν φέρεις το παλιο σου λάπτοπ. Πέρασα μια βόλτα σήμερα απο εκεί αλλα με λύπη μου είδα πως σε όλα τα λάπτοπ αναγράφονταν χώρα προέλευσης Κίνα. Ξέρει κανείς τι παίζει με το θέμα? Μην ενοχλείσαι από το Made in China, αλλά από τις τιμές. Το κατοστάρικο που δίνουν σε καμία δεν καλύπτει τις φουσκωμένες τιμές τους.
scullyist Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ούτε 100στάρικο, "έως 100Ε". Θα είναι όπως η απατεωνιά που εκαναν με τα κινητά, θα τους πηγαίνεις μια χαρα λειτουργικό λαπτοπ 3yo και θα ακούς κανένα "30Ε"..και να το εγκεφαλικό και οι δολοφονικές τάσεις LOL
deadp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλύτερα να το πουλήσεις στις αγγελίες, λαπτοπ τριετίας θα σου δώσει άνετα 150-200 ευρώ, το φθηνότερο της αγοράς να είχες πάρει... Φαντάζεστε να παει κανένα Portege διπύρηνο κάποιος και να του που 100 ευρώ;
xristoforos89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ''Μείωση τιμής έως €100 στην αγορά του καινούργιου μοντέλου που θα επιλέξεις. Η μείωση που δικαιούσαι θα σου ανακοινωθεί στο κατάστημα, σύμφωνα με την εμπορική πολιτική που ισχύει. Οποιος καταλαβε, καταλαβε.. Τα εχουν πει και παραπανω τα παιδια.
chouliog Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 εχω ενα vaio pcg-5k2m 4-5 χρονια να το παω μια βολτα,τι λετε?
stivi1981 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 εχω ενα vaio pcg-5k2m 4-5 χρονια να το παω μια βολτα,τι λετε? αν το πουλησεις εδω μεσα στις αγγελιες περισοτερα απο 100 ευρω θα παρεις φιλε μου!!!
zHsHs_87 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 κριμα και ελεγα να παω να παρω ενα δινοντας το παλιο λαπτοπ της μανα μ το οποιο ειναι 6 ετηας και πανω!!! εγω νομιζα ειναι κατι σαν την αποσιρσι οποτε ειναι 100 νταν!!!! αλλα κανω λαθος απ οτι καταλαβα!!!!
kamui Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχα πάνε και μόλις σου πούνε 30 ευρώ πέτα το κάτω με δύναμη να γίνει χίλια κομμάτια. Τότε πες "οκ τώρα αξίζει 30 πάρτε το".
Genatos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδη ρε γμτ κανει ενα καλο με τους δισκους που μολις τελειωσουν σου δινει αλλο μοντελο και μετα βλεπεις αυτο...Τι να πεις?
fernadezzz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχα πάνε και μόλις σου πούνε 30 ευρώ πέτα το κάτω με δύναμη να γίνει χίλια κομμάτια. Τότε πες "οκ τώρα αξίζει 30 πάρτε το". με εφτιαξες πρωι πρωι!!!
kalmik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτές οι αποσύρσεις είναι μόνον επικοινωνιακό παιγνίδι για ανεγκέφαλους. Άλλοθι για να βγει η διαφήμιση στην TV και μάλιστα με υποτιθέμενο "οικολογικό" μήνυμα. Θυμάμαι και το φιάσκο της απόσυρσης κινητών από τηνίδια εταιρία. Για τα γέλια...
snip3r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτές οι αποσύρσεις είναι μόνον επικοινωνιακό παιγνίδι για ανεγκέφαλους. Άλλοθι για να βγει η διαφήμιση στην TV και μάλιστα με υποτιθέμενο "οικολογικό" μήνυμα. Θυμάμαι και το φιάσκο της απόσυρσης κινητών από τηνίδια εταιρία. Για τα γέλια... πολλη φιασκο ομως.. κινητο lg 3 μηνων αξιας 110 ευρω μου το παιρνανε (+ με φορτιστη) 2 ευρω
kalmik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Στο παιγνίδι έχει μπει και το Public -λιγάκι πιο σοβαρά. Βλ. http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4656213
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα