Προς το περιεχόμενο

Thermalright TrueBlack fans...

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου έχουνε ψιλοχαλάσει τα φανς που είχα αγοράσει SilenX IXTREMA PRO SERIES 18DBA / 90 CFM (IXP-76-18) (http://www.frozencpu.com/products/4274/fan-235/SilenX_120x120x38mm_-_18dBA_-_90CFM_iXtrema_Pro_Fan_IXP-76-18.html)που με ΤΟΟΟΟΣΟΟΟ ΚΟΠΟ είχα ψάξει να βρω να αγοράσω τελικά από εξωτερικό...

(το πρόβλημα είναι στον πάνω ανεμιστήρα στο push n pull που μάλλον με τον καιρό χαλαρώνει και πέφτει και ψιλοακουμπάει στα fins ..)

έχουν size 120x120x38 μάλλον από τους κοινούς 120άρηδες έχουν ποιο πολύ ΠΑΧΟΣ νομίζω αν θυμάμαι καλά...

Δεν θέλω να βρω κάτι παρόμοιο... νομίζω πως και οι απλοί 120άρηδες θα κάνουν εξίσου καλή δουλειά επειδή όμως έχω κάτι χρόνια να ψάξω να ασχοληθώ προτείνετε μου τίποτα άμεσα να παραγγείλω !

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Κάτι ενδιάμεσο προς το perfomance...

Χρήματα εντάξει όχι τα πιο φτηνά αλλά όχι και extreme πράγματα... Θα αλλαχτεί σύντομα γενικά το pc οπότε κάτι προς το κανονικό-οικονομικό

Δημοσ.

Αν θέλεις να αντικαταστήσεις τον "pull" ανεμιστήρα, χρειάζεσαι κάποιον με υψηλό airflow (CFM) .

Θα πρότεινα τον Scythe Slip Stream 120 PWM (CFM 24.50 - 110.31) ή κάποιον σαν αυτόν με PWM (4Pin) όμως για ρύθμιση των στροφών από την mobo ( λιγότερος θόρυβος).

Οι Be quiet! έχουν υψηλό static pressure και κάνουν πολύ καλή δουλειά σε "push" καταστάσεις σε ανεμιστήρες αέρα/ υδρόψυξης .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...