Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου στειλαν τη περασμενη βδομαδα μια επιστροφη απο τον ΟΤΕ 42 ευρο επειδη πριν λιγο καιρο εφυγα και πηγα FORTNET (προφανως θα ηταν η διαφορα απο το παγιο γιατι προπληρωνουμε το παγιο στο λογαριασμο).Οταν εφτασα στο ταμειο μου λενε ..ξερετε δεν μπορειτε να εισπραξετε το ποσο γιατι υπαρχει ωφειλη απο αλλον λογαριασμο.πιον ρε παιδια ,εγω τα εχω πληρωμενα και τα 2 τηλεφωνα μου..μου λεει ειναι απο το χχχχχχχχχχ τηλεφωνο σας στη διευθηνση χχχχχχχχχ και μου λεει για ενα σπιτι που εμενα πριν 6 χρονια και ενα τηλεφωνο που το ειχα τοτε αποκλειστικα για ιντερνετ (εποχες pstn) και μολις ηρθαν οι adsl διεκοψα αυτο το νουμερο και ειχα μονο το κυριο τηλεφωνο μου μαζι με ιντερνετ.Και τους λεω καλα ρε παιδια θυμηθηκατε μετα απο 6 χρονια οτι σας χρωσταω 70 ευρω?? γιατι ενω εχω 2 τηλεφωνα στο ονομα μου με τα πληρη στοιχεια μου δεν μου στειλατε τοσα χρονια λογαριασμο σε μια πο τις διευθηνσεις μου?? η γιατι δεν τον ενσωματωσατε σε καποιον απο τους 2 αριθμους μου??

Απορια ψαλτου,βηξ..

Τους κατεθεσα λοιπον χθες και εγω επιστολη με αριθμο πρωτοκολου και τους ζηταω αντιγραφα λογαριασμων που στελναν ΟΛΛΟ αυτο το διαστημα στην διευθηνση την συγκεκριμενη για να προσφυγω στο Συνηγορο του Καταναλωτη.

Και να ειναι σιγουροι οτι θα το κανω..

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Περασαν μεν 6 μηνες,αλλα στο τελος τους πηρα τα σωβρακα :mrgreen:

Χθες με πηραν απο τον Οτε και μου ειπαν οτι σβηνουν τη χρεωση Ας μην ηταν ο Συνηγορος του Καταναλωτη στη μεση και θα το σβηναν τον μηνα που εχει 32 μερες.

Οποτε μην κολωνετε σε τετιες λαμογιες μπροστα

Στο Συνηγορος του Καταναλωτη εχω προσφυγει 5 φορες ,και τις 5 τις κερδισα :devil:

Δημοσ.

Καλή φάση:) Για ποιο διάστημα ακριβώς ζήτησες λογαριασμούς; Από τότε που την έβαλες την εν λόγω γραμμή ή από τότε που την έκοψες; Και σου τα έστειλαν όλα;

Δημοσ.

Περασαν μεν 6 μηνες,αλλα στο τελος τους πηρα τα σωβρακα :mrgreen:

Χθες με πηραν απο τον Οτε και μου ειπαν οτι σβηνουν τη χρεωση Ας μην ηταν ο Συνηγορος του Καταναλωτη στη μεση και θα το σβηναν τον μηνα που εχει 32 μερες.

Οποτε μην κολωνετε σε τετιες λαμογιες μπροστα

Στο Συνηγορος του Καταναλωτη εχω προσφυγει 5 φορες ,και τις 5 τις κερδισα :devil:

ωραιος. Μακαρι να ειμασταν ολοι σε αυτο το στιλ και να αναζητουσαμε το δικιο μας. Θα γινοντουσαν λιγοτερες αυθαιρεσιες.

Δημοσ.

παρομοια φαση ειχα και εγω, αλλα θυμομουν οτι οντως ειχα αμελησει να πληρωσω το τελευταιο λογαριασμο. Οταν μου το ειπαν (μετα απο 3 χρονια) το θυμηθηκα και δεχτηκα να το πληρωσω γιατι πραγματικα ειχα χρησιμοποιησει τις υπηρεσίες, συνεπως το θεωρησα σωστο.

Εσυ δεν μας διευκρινησες το πιο σημαντικο ωστοσο... ο λογαριασμος αναφεροταν σε υπαρκτες ή ανυπαρκτες υπηρεσιες;

Αν ηταν ανυπαρκτες ή πληρωμενες θα συμφωνησω για "τατιανιες" του ΟΤΕ.

Αν ηταν υπαρκτες τοτε ... φοβαμαι οτι το "τατιανια" γυρναει μπουμεραγκ

Αν δεν θυμασαι (καθ'όλα κατανοητο), τοτε δεν δικαιουσε να χρησιμοποιησεις τετοιους χαρακτηρισμους....

Δημοσ.

australis, εκ του αποτελέσματος ο ΟΤΕ έκρινε ότι δεν δύναται να τα διεκδικήσει. Αλλιώς νομίζεις πως θα τα χάριζε;

Τι μπουμεραγκ και ιστορίες λες.

Δημοσ.

Ωραίος φιλαρακι. Έτσι θέλουν για να καταλάβουν! Εγω δυστυχώς την πάτησα κάποτε με την altecnet και ουτε ο συνηγορος ουτε η εεττ ουτε κανένας δεν μπορεσε να δώσει λύση...

Δημοσ.

παρομοια φαση ειχα και εγω, αλλα θυμομουν οτι οντως ειχα αμελησει να πληρωσω το τελευταιο λογαριασμο. Οταν μου το ειπαν (μετα απο 3 χρονια) το θυμηθηκα και δεχτηκα να το πληρωσω γιατι πραγματικα ειχα χρησιμοποιησει τις υπηρεσίες, συνεπως το θεωρησα σωστο.

Εσυ δεν μας διευκρινησες το πιο σημαντικο ωστοσο... ο λογαριασμος αναφεροταν σε υπαρκτες ή ανυπαρκτες υπηρεσιες;

Αν ηταν ανυπαρκτες ή πληρωμενες θα συμφωνησω για "τατιανιες" του ΟΤΕ.

Αν ηταν υπαρκτες τοτε ... φοβαμαι οτι το "τατιανια" γυρναει μπουμεραγκ

Αν δεν θυμασαι (καθ'όλα κατανοητο), τοτε δεν δικαιουσε να χρησιμοποιησεις τετοιους χαρακτηρισμους....

ΟΧΙ φιλε μου δεν ειχα αφησει τιποτα απληρωτο,γιατι συνεχισα να μενω σε αυτο το σπιτι για αρκετους μηνες απο τοτε που εκοψα αυτο το νουμερο,και να επαναλαβω οτι εχω αλλα 2 νουμερα στο ονομα μου ,το ενα εδω και 27 χρονια,και καλιστα θα μπορουσαν να μου τα ενσωματοσουν σε εναν απο τα 2 νουμερα που ειχα.

Και γιατι δεν συνεχισαν να στελνουν λογαριασμο αυτα τα 6 χρονια?? και το θυμηθηκαν μολις εφυγα απο τον οτε?

Απλα οταν τους πας στο Συνηγορο του Καταναλωτη τους φευγει η μαγκια και το υφακι .

Δημοσ.

Οπως εγραψα και παραπανω, τοτε εχεις απολυτο δικιο.

Το μονο "λαθος" σου ειναι οτι επρεπε να το αναφερεις στο αρχικο σου μύνημα οτι ησουν συνεπης, καθως αυτο ενισχυει τη "θεση" σου περι "τατιανων". Αλλο πραγμα θα ηταν αν ο ΟΤΕ σου διεγραφε τη χρεωση (για καποιο α ή β λογο) και εντελως διαφορετικο τωρα που αναγνωρισε οτι κακως ειχες χρεωθει. Συγχαρητιρια που το κυνηγησες και δεν το αφησες να περασει.

Δημοσ.

Απλα οταν τους πας στο Συνηγορο του Καταναλωτη τους φευγει η μαγκια και το υφακι .

Εγώ απο την άλλη πιστεύω πως δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να ασχοληθούν για τη χρέωση σου και να σου αποδείξουν ότι ίσχυε. Είναι λογικό ακόμα και αν τις χρώσταγες να στις χάριζαν μετά απο τόσο καιρό.

Μόνο οι 2-3 ώρες που θα χρειαστούν συνολικά απο κάποιους ανθρώπους να το ψάξουν είναι αρκετά κοστοβόρο για να ασχοληθούν.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους πελάτες. Δεν πρόκειται ποτέ, κανένας πελάτης να αφιερώσει κάποιες ώρες για ελάχιστα (σχετικό είναι αυτό) χρήματα τα οποία μπορεί να κερδίσει. ^_^

Δημοσ.

Εγώ απο την άλλη πιστεύω πως δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να ασχοληθούν για τη χρέωση σου και να σου αποδείξουν ότι ίσχυε. Είναι λογικό ακόμα και αν τις χρώσταγες να στις χάριζαν μετά απο τόσο καιρό.

Μόνο οι 2-3 ώρες που θα χρειαστούν συνολικά απο κάποιους ανθρώπους να το ψάξουν είναι αρκετά κοστοβόρο για να ασχοληθούν.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους πελάτες. Δεν πρόκειται ποτέ, κανένας πελάτης να αφιερώσει κάποιες ώρες για ελάχιστα (σχετικό είναι αυτό) χρήματα τα οποία μπορεί να κερδίσει. ^_^

Οταν τους κατεθεσα με αρ.πρωτοκολου τα παραπονα μου απλα με γραψανε στα π@@@ρια τους

Οταν τους ηρθε το χαρτι απο το Συνηγορο του Καταναλωτη απαντησαν αμεσως.

Εγω δεν ασχοληθηκα 2-3 ωρες.....ολλα γινονται μεσω μαιλ,και συνημενα τα εγγραφα.

Και δεν ηταν κανα μεγαλο ποσο σιγουρα (80 ευρω) αλλα ηταν το γαμωτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...