Προς το περιεχόμενο

[IFA 2011] Booth babes Poll

376 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ψηφίστε την ομορφότερη παρουσία της IFA 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άλλη μια αποστολή σε έκθεση έφτασε στο τέλος της και η παράδοση απαιτεί την καθιερωμένη ψηφοφορία για τις καλύτερες γυναικείες παρουσίες στους εκθεσιακούς χώρους των εταιρειών.

Δεν ξέρουμε αν η οικονομική κρίση επηρέασε τις εταιρείες, πάντως ως αποτέλεσμα είχαμε λίγες υποψηφιότητες φέτος σε αντίθεση με άλλες εκθέσεις που έχουμε παρευρεθεί όπως της φετινής CeBIT όπου οι συμμετοχές ήταν περισσότερες και πιο εντυπωσιακές. Ας περάσουμε όμως στην παρουσίαση των φετινών υποψηφιοτήτων όπου η νικήτρια θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να γευματίσει κάτω από το φως του φεγγαριού με τον paredwse.

Στανταράκι η κρίση.... έχουν πέσει πολύ τα budgets... και νομίζω ότι και το Insomnia πρέπει να ακολουθήσει και αυτό αυτή την πρακτική.... Δυστυχώς αλλά πρέπει... Προτείνω λοιπόν να αλλάξει η ψηφοφορία... να ψηφιστεί το πιο μπάζο... Και η νικήτρια να γευματίσει κάτω από το φως του φεγγαριού με τον paredwse.... Πρέπει να κάνουμε οικονομία.... ποιός ξέρει τι ξημερώνει αύριο.... Γιώργο μου λυπάμαι για την αναμπουμπούλα αλλά δεν βγαίνουμε μάνα μου... δεν βγαίνουμε....

Παρακαλώ για τις ψήφους σας με την νέα διαδικασία....

Δημοσ.

Καλά από πόση απόσταση τις τραβήξατε και βγήκε τόσος θόρυβος στις εικόνες;

Τα κορίτσια τις JVC έδειχνα σίγουρα καλύτερα live :rolleyes:

Δημοσ.

Πεστε σ'αυτους τους 3 τυφλούς,που ψήφισαν Toshiba,οτι ο διαγωνισμός είναι για τα κορίτσια στις φωτο και όχι για ποια εταιρεία μας αρέσει! :devil:

Δημοσ.

JVC/Kenwood χωρίς δεύτερη σκέψη :Ρ Οι υπόλοιπες ούτε για πόρτα σε club δεν κάνουν, booth babes θέλουν να λέγονται; Αμάν πια!

Δημοσ.

Η κρίση χτυπάει παντού....Πολυ χαμηλό επίπέδο φέτος ! Χάλια ποιότητα .... εκτος και εαν οι φωτογράφοι ειχαν πάρει και τις γυναίκες τους μαζι ,,,,,,, ¨-)

Δημοσ.

Ξοδευουν του φουστη τα χρηματα σε χαζομαρες και χαζοκαινοτομιες και δεν δινουν κανα φραγκο παραπανω να προσλαβουν καμια σοβαρη γκομενα. Ελεος πια!

iphone.png

Δημοσ.

Τραγικές όλες τους. Μόνο η Philips μου ψιλο-άρεσε, και αυτή λόγω στυλ, όχι λόγω της γκόμενας. ^_^

Δημοσ.

please δημοσιεύστε ποίοι 3 ψήφισαν την Euronics #2 omg!!

JVC χαλαρά

πάτα πάνω στα αποτελέσματα... το βγάζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...