Προς το περιεχόμενο

Επιλογή συσκευής

tzimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω νέα συσκευή (smartphone)σύντομα. Ίσως όχι αύριο, αλλά δεν μπορώ να περιμένω πολύ καιρό. Το budget αρχικά ήταν στα 150 ευρώ και είχα καταλήξει στο optimus one. Στη συνέχεια αποφάσισα να ανέβω λίγο και άρχισα να σκέφτομαι το ideos x5. Από χθες όμως που είδα την προσφορά για το galaxy s (249ευρώ), ξαναγύρισα στο μηδέν. Αξίζει το galaxy s τα 60 ευρώ παραπάνω από το ideos x5; Μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένω το huawei vision αν είναι σε αντίστοιχη τιμή; ποιο είναι πιο "έτοιμο"; Θα ασχοληθώ κάποιες ώρες με το κινητό στην αρχή, αλλά μη φανταστείτε ότι θα κάθομαι όλη μέρα και θα κατεβάζω αναβαθμίσεις, θα το τροποποιώ και θα προσπαθώ να το φτάσω στα όρια του! Βασικά θα είναι το πρώτο μου smartphone και μ'ενδιαφέρει η ευχρηστία, το ίντερνετ, το gps και η οθόνη. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι δευτερεύοντα.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Προβληματίζομαι γιατί κάπου διάβασα ότι το galaxy s θέλει πολύ δουλειά για να το φέρεις στα μέτρα σου. Και φοβάμαι ότι δε θα έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Γι'αυτό ρώτησα ποιο θεωρείται πιο "έτοιμο" κινητό! Επίσης σημειώνω ότι δεν έχω την παραμικρή επαφή με android.

• Moderators
Δημοσ.

Mπα δεν ειναι τοσο δυσκολο. Νομιζω πως εχει παρει επισημα πλεον την αναβαθμιση σε 2.3 οποτε εισαι καλυμμενος απο πολλες αποψεις.

Στην ουσια το παιρνεις, το φορτιζεις, το συνδεεις με pc, το αναβαθμιζεις και το γεμιζεις εφαρμογες.

Ασε που υπαρχουν πολλα ατομα εδω που το εχουν λιωσει (ακουτε? :P) και μπορουν να σε βοηθησουν σε ο,τι χρειαστεις. Και εγω σκαμπαζω λιγακι οποτε, ο,τι θελησεις ρωτας.

Εντιτ: Παλιοτερα ισως να ηθελε εναν κοπο Χ για να το φερεις στα μετρα σου. Που και παλι, για τη χρηση τη δικη σου δεν θα ηταν και απαραιτητο να μπεις σε διαδικασια. Πλεον ομως δεν ισχυει αυτο.

ΕΝΤΙΤ2: μετα απο επιβεβαιωση του απο κατω :lol:

Δημοσ.

Με κλειστά ματια παρε το galaxy. Και το ideos δεν είναι ακριβώς ετοιμο απο τη μανα του. Σχεδόν σε όλα είναι καλύτερό. Καλα για οθόνη δεν συζητάμε καν..

android.png

Δημοσ.

Κάθε φορά που θα ανεβαίνεις τιμή θα φτάνεις και σε ένα σκαλί που θα αξίζει. Το ideos αξίζει για τα λεφτά του. Όπως και το galaxy. Αν ανέβεις και άλλο πέφτεις στο επόμενο σκαλί στα 330_340 του optimus.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι να μην παρασύρεσαι από τα σκαλιά. οπως θα γουστάρεις το galaxy και θα σε καλύψει έτσι θα είναι και το ideos.

Απλά θα έχει μερικά έξτρα όπως η amoled gpu radio που αξίζουν τα 60 παραπάνω και με το παραπάνω.

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι περισσότεροι, όσο ανεβάζεις budget, τόσο πιο καλή θα είναι και η συσκευή. Σε γενικές γράμμες η καλύτερη επιλογή είναι το galaxy s

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...