Chemical Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας, ο τίτλος του θεματος τα καλύπτει όλα, ψάχνω ελληνικο web hosting να φιλοξενηθουν οι ιστοσελίδες μου, σε european datacenter για οικονομικούς λόγους, αν υπάρχει κάτι σε ελληνικο προσιτο καλοδεχούμενο επίσης. Θεωρησα να ανοίξω αυτο το θέμα γιατι πιστέυω οτι ενα δημοφιλες host θα ειναι και σχετικα περισσότερο αξιόπιστο. Ευχαριστω για τον χρόνο σας.
NiKoS WSN Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας, ο τίτλος του θεματος τα καλύπτει όλα, ψάχνω ελληνικο web hosting να φιλοξενηθουν οι ιστοσελίδες μου, σε european datacenter για οικονομικούς λόγους, αν υπάρχει κάτι σε ελληνικο προσιτο καλοδεχούμενο επίσης. Θεωρησα να ανοίξω αυτο το θέμα γιατι πιστέυω οτι ενα δημοφιλες host θα ειναι και σχετικα περισσότερο αξιόπιστο. Ευχαριστω για τον χρόνο σας. Εγώ είμαι στην top host ( 4 sites ) πάρα πολύ καλή σε όλα απλά πολλές φορές έχουμε πρόβλημα με ταχύτητα!
fouros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 η forthnet. Πιστεύω να κάνεις πλάκα Κανένας isp στην Eλλάδα δεν προσφέρει ανταγωνιστικές υπηρεσίες shared web hosting και όλοι πάσχουν από support.
_tasos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ θα προτείνω την xelixis.net. Είναι windows φιλοξενία μόνο, αλλά έχει php και τρέχω σε αυτήν 2 wordpress. Είναι γρήγορη κ όπως θα δεις η τιμή του απλού πακέτου είναι στα 30 euros το χρόνο. Σαν panel έχουν το Web Serve, το οποίο είναι αρκετά ωραίο. Και το datacenter τους βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Να ξέρεις όμως, πως επειδή η php τρέχει σε windows θα δεις κάποιες διαφορές. Π.χ. δεν τρέχει η main() function και για αυτό στο wordpress θα πρέπει να βάλεις ένα plugin για να στέλνεις email.
orotoi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πιστεύω να κάνεις πλάκα Κανένας isp στην Eλλάδα δεν προσφέρει ανταγωνιστικές υπηρεσίες shared web hosting και όλοι πάσχουν από support. Οχι δε κάνω πλάκα. Είναι περίπου 3-4 ευρώ παραπάνω το μήνα αλλά τους θεωρώ πιο αξιόπιστους αν θες ελληνικό datacenter. Και δε μιλάω γενικά για κάποιον isp αλλα για τη forthnet.
theomalegan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ στο papaki.gr είμαι ευχαριστημένος και απο τιμές και απο υποστήριξη.
fouros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δε κάνω πλάκα. Είναι περίπου 3-4 ευρώ παραπάνω το μήνα αλλά τους θεωρώ πιο αξιόπιστους αν θες ελληνικό datacenter. Και δε μιλάω γενικά για κάποιον isp αλλα για τη forthnet. Aν ήθελα Ελληνικο datacenter θα πήγαινα σε αντίστοιχες εταιρίες π.χ datahost & hyperhosting όχι στην forthnet. Και καλύτερο value for money και πολύ καλύτερη υποστήριξη θα είχα ( ασε που σιχαίνομαι το plesk που εχει η forthnet ) Εγώ θα προτείνω την xelixis.net. Είναι windows φιλοξενία μόνο, αλλά έχει php και τρέχω σε αυτήν 2 wordpress. Είναι γρήγορη κ όπως θα δεις η τιμή του απλού πακέτου είναι στα 30 euros το χρόνο. Σαν panel έχουν το Web Serve, το οποίο είναι αρκετά ωραίο. Και το datacenter τους βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.Να ξέρεις όμως, πως επειδή η php τρέχει σε windows θα δεις κάποιες διαφορές. Π.χ. δεν τρέχει η main() function και για αυτό στο wordpress θα πρέπει να βάλεις ένα plugin για να στέλνεις email. Windows server & wordpress είναι fail. Linux server και αν ειναι δυνατόν σε fcgi η php και ngnix είτε ως apache proxy είτε ως κανονικος web server για βέλτιστες ταχύτητες.
dark_banishing Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαι cretaforce, το site πάει σφαίρα και είναι πολύ εξυπηρετικοί.
NiKoS WSN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Κάντε μία ψηφοφορία! Είναι πολύ ωραίο τοπικ για παλιούς και νέους στον χώρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.