Προς το περιεχόμενο

Rock & Metal Bars (Athens)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Blue Print στο Μαρούσι

Camelot Αιγάλεω

Υπήρχε κάποτε και το Kamelot στην Πετρούπολη!Νομίζω όμως οτι πλέον δεν είναι ανοιχτό!

Δημοσ.

το blue print στο μαρουσι δε βαραει μεταλ, περισσοτερο χαρντ ροκ και στο τσακιρ κεφι πεταει τα "απαλα" του μεταλλικου ιδιωματος. Στην ιδια φαση ειναι και το μπαρ-μπυραρια 1935 παλι στο μαρουσι (αν ειναι ακομη ανοιχτο).

-Nick- στο dark sun πηγαινα παλια και εβαζε και motorhead (hellraiser και ετσι). Φυσικα παντα επαιζε εβμ-ελεκτρονικα-ινταστριαλ, παλαλληλα με χοροστασιο. αλλα νομιζω ηταν αναλογα τις μερες.

τον Κομη τον ειχες πετυχει ποτε (με την μπερτα/καπα του βασιλια??)?

Δημοσ.

Τίποτα ρε, "Ombre" και "Χωρίς Ανάσα" και τα μυαλά στα κάγκελα... έκλεισαν αυτά και πάπαλα....

Κάποτε πήγαινα στο Jasmine, Αμπελόκηπους, Μιχαλακοπούλου, κοντά στον πύργο της Interamerican.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τίποτα ρε, "Ombre" και "Χωρίς Ανάσα" και τα μυαλά στα κάγκελα... έκλεισαν αυτά και πάπαλα....

Κάποτε πήγαινα στο Jasmine, Αμπελόκηπους, Μιχαλακοπούλου, κοντά στον πύργο της Interamerican.

χωρις ανασα  τοτε απεναντι  απο την λιμπο ....και ηχωχρωμα αιγαλεω ....  α ρε ποσα χρονια με γυριζεις....

Δημοσ.

χωρις ανασα  τοτε απεναντι  απο την λιμπο ....και ηχωχρωμα αιγαλεω ....  α ρε ποσα χρονια με γυριζεις....

και renegade ρε σεις στο Χαλανδρι...δεν πηγαινε κανενας σας;

• Like 1
Δημοσ.

και renegade ρε σεις στο Χαλανδρι...δεν πηγαινε κανενας σας;

ο ναος τοτε ηταν η "ανασα"  . ηταν στεκι τοτε αιγαλιωτες και γαυροι.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο ναος τοτε ηταν η "ανασα"  . ηταν στεκι τοτε αιγαλιωτες και γαυροι.....

μεχρι το γαυροι καλα ειμασταν....μετα μου το χαλασες :-D

οτι να ναι...

Μεχρι τους Αιγαλεωτες καλα ημασταν...μετα το χαλασες (ηθελα να πω)

Επεξ/σία από Dharmakaya
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό που κάνει ένα rock-metal bar να ξεχωρίζει είναι η επιλογή των τραγουδιών.

Το μακράν καλύτερο metal bar στην Αθήνα (και γενικά στην Ελλάδα) είναι το Revenge of Rock. Μόνο καθαρή μεταλ και κορυφαία κομμάτια από hard rock. Ούτε metalcore, ούτε Nu gay metal ούτε alternative-ψευτο-παπαριες κτλ κτλ

Πρόσφατα μετακόμισε πιο ψηλά στην Αλεξάνδρας. Δεν έχω πάει να το δω αλλά πιστεύω ότι δεν έχει αλλάξει στυλ.

Φανταστικό ήταν και το Jasmin στη Μιχαλακοπούλου. Κάτι άκουσα ότι έκλεισε, δεν ξέρω εάν ισχυει.

Πολύ καλό είναι και το Excalibur πίσω από το Hilton.

Κάποιοι έγραψαν για το 45 μοίρες στο Γκάζι! Μάλλον δεν έχουν πάει. Στην καλύτερη να βάλει Red Hot Chili Peppers (εάν είσαι τυχερός). Άντε μια φορά το καλοκαιρι είχα ακούσει και Metallica (μια φορά όμως)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...