chrisv. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Blue Print στο Μαρούσι Camelot Αιγάλεω Υπήρχε κάποτε και το Kamelot στην Πετρούπολη!Νομίζω όμως οτι πλέον δεν είναι ανοιχτό!
hexenlord Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 το blue print στο μαρουσι δε βαραει μεταλ, περισσοτερο χαρντ ροκ και στο τσακιρ κεφι πεταει τα "απαλα" του μεταλλικου ιδιωματος. Στην ιδια φαση ειναι και το μπαρ-μπυραρια 1935 παλι στο μαρουσι (αν ειναι ακομη ανοιχτο). -Nick- στο dark sun πηγαινα παλια και εβαζε και motorhead (hellraiser και ετσι). Φυσικα παντα επαιζε εβμ-ελεκτρονικα-ινταστριαλ, παλαλληλα με χοροστασιο. αλλα νομιζω ηταν αναλογα τις μερες. τον Κομη τον ειχες πετυχει ποτε (με την μπερτα/καπα του βασιλια??)?
-nick- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δεν τον εχω πετυχει νομιζω. Μονο Σαββατο εχω παει βεβαια
wizzy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Τίποτα ρε, "Ombre" και "Χωρίς Ανάσα" και τα μυαλά στα κάγκελα... έκλεισαν αυτά και πάπαλα.... Κάποτε πήγαινα στο Jasmine, Αμπελόκηπους, Μιχαλακοπούλου, κοντά στον πύργο της Interamerican.
panayogr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ελευθερίου Βενιζέλου(Νέα Σμύρνη)-Mosquito!Από τα λίγα αυθεντικά ροκάδικα,φθηνό ποτό και μπύρα!
Prospector8 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ωραιος μαν,και ψαχνομουν αυτο τον καιρο. Θα το τιμησω συντομα
linuslost Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Excalibur bar: Ειναι στα Ιλισια διπλα στο Χιλτον...!
george_athens_1984 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Το πιο cult μεταλλαδικο που μπορω να θυμηθώ είναι το ΑΓΚΑΘΙ στην Πλατεία Αττικής.... αξέχαστα 90ies!
stevedri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Τίποτα ρε, "Ombre" και "Χωρίς Ανάσα" και τα μυαλά στα κάγκελα... έκλεισαν αυτά και πάπαλα.... Κάποτε πήγαινα στο Jasmine, Αμπελόκηπους, Μιχαλακοπούλου, κοντά στον πύργο της Interamerican. χωρις ανασα τοτε απεναντι απο την λιμπο ....και ηχωχρωμα αιγαλεω .... α ρε ποσα χρονια με γυριζεις....
Dharmakaya Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 χωρις ανασα τοτε απεναντι απο την λιμπο ....και ηχωχρωμα αιγαλεω .... α ρε ποσα χρονια με γυριζεις.... και renegade ρε σεις στο Χαλανδρι...δεν πηγαινε κανενας σας; 1
stevedri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 και renegade ρε σεις στο Χαλανδρι...δεν πηγαινε κανενας σας; ο ναος τοτε ηταν η "ανασα" . ηταν στεκι τοτε αιγαλιωτες και γαυροι.....
Dharmakaya Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) ο ναος τοτε ηταν η "ανασα" . ηταν στεκι τοτε αιγαλιωτες και γαυροι..... μεχρι το γαυροι καλα ειμασταν....μετα μου το χαλασες οτι να ναι... Μεχρι τους Αιγαλεωτες καλα ημασταν...μετα το χαλασες (ηθελα να πω) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2013 από Dharmakaya
Fan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Αυτό που κάνει ένα rock-metal bar να ξεχωρίζει είναι η επιλογή των τραγουδιών. Το μακράν καλύτερο metal bar στην Αθήνα (και γενικά στην Ελλάδα) είναι το Revenge of Rock. Μόνο καθαρή μεταλ και κορυφαία κομμάτια από hard rock. Ούτε metalcore, ούτε Nu gay metal ούτε alternative-ψευτο-παπαριες κτλ κτλ Πρόσφατα μετακόμισε πιο ψηλά στην Αλεξάνδρας. Δεν έχω πάει να το δω αλλά πιστεύω ότι δεν έχει αλλάξει στυλ. Φανταστικό ήταν και το Jasmin στη Μιχαλακοπούλου. Κάτι άκουσα ότι έκλεισε, δεν ξέρω εάν ισχυει. Πολύ καλό είναι και το Excalibur πίσω από το Hilton. Κάποιοι έγραψαν για το 45 μοίρες στο Γκάζι! Μάλλον δεν έχουν πάει. Στην καλύτερη να βάλει Red Hot Chili Peppers (εάν είσαι τυχερός). Άντε μια φορά το καλοκαιρι είχα ακούσει και Metallica (μια φορά όμως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα