genious1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σασ και παλι παιδια μολισ αγορασα ενα νεο κουτι το Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N Middle Tower και θελω να συνδεσω τη θυρα usb 3 με την Μητρικη αλλα οχι καποσ ετσι αλλα εσωτερικα (χωρισ να χρειαζεται να βγαλω το καλοδιο απεξω η μητρικη μου ειναι αυτη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
dimitrisOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 τι ακριβως θες να κανεις και χρειαζεσε αυτο το καλωδιο δεν στο manual τις μητρικης πρεπει να εχει θυρα usb 3.0 πανω στην μητρικη ενσωματομε ---------εδιτ------------------------------ καπου εδω θα ειναι
genious1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 θελω αν γινεται να το συνδεσω αποσ το usb2 για να μην χρειαστει να βγαζω το καλογιο απεξω
dimitrisOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 α εχεις βγαλει εξωτερικες θυρα usb 3.0 μποστα και θες να τα συνδεσεις πανω στην μητρικη αντι απο εξω ε;
overpower Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 οχι ρε δεν καταλαβες το παιδια πηρε αυτο το κουτι το οποιο εχει usb 3 και θελει αντι να βγει και να καλυψει μαι θυρα της μιτρικης να το συνδεσει με καποιο τροπο μεσα
dimitrisOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 να κοιταξεις στο manual τις μητρικης σου αν εχει θυρα μεσα να η μητρικη σου το καλωδιο μπορεις να το συνδεσεις εκει κατω που λεει usb 3.0
overpower Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλα θα χρειαστε ανταπτορα για τωρα ειναι σε μορφη usb
genious1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ αλλα επειδη την εχω παραγκιλει και δεν ειναι ακομα στα χερια μου εκει που λεει usb 3 θα συνδεσω πανω το καλοδιο usb που βγαζει το κουτι η πρεπει με καποιο τροπο να μετατρεψω το καλοδιο σε κατι τετιο
overpower Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ναι δεν νομιζω να υπαρχει τετοιου ειδος ανταπτορα...και αν δεν θες να ξοδεψεις την θυρα,περνεις ενα pci controller με usb.εγω αυτο θα κανω γιατι εμενα καλυπτει και τις 2 θυρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.