Προς το περιεχόμενο

προβληματακη με κουτι

genious1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σασ και παλι παιδια μολισ αγορασα ενα νεο κουτι το Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N Middle Tower και θελω να συνδεσω τη θυρα usb 3 με την Μητρικη αλλα οχι καποσ ετσι post-224075-0-75323700-1315480757_thumb.jpg αλλα εσωτερικα (χωρισ να χρειαζεται να βγαλω το καλοδιο απεξω :mad: η μητρικη μου ειναι αυτη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι ακριβως θες να κανεις και χρειαζεσε αυτο το καλωδιο δεν στο manual τις μητρικης πρεπει να εχει θυρα usb 3.0 πανω στην μητρικη ενσωματομε

---------εδιτ------------------------------

καπου εδω θα ειναι

οχι ρε δεν καταλαβες

το παιδια πηρε αυτο το κουτι το οποιο εχει usb 3 και θελει αντι να βγει και να καλυψει μαι θυρα της μιτρικης να το συνδεσει με καποιο τροπο μεσα

να κοιταξεις στο manual τις μητρικης σου αν εχει θυρα μεσα

να η μητρικη σου το καλωδιο μπορεις να το συνδεσεις εκει κατω που λεει usb 3.0

ευχαριστω πολυ αλλα επειδη την εχω παραγκιλει και δεν ειναι ακομα στα χερια μου εκει που λεει usb 3 θα συνδεσω πανω το καλοδιο usb που βγαζει το κουτι η πρεπει με καποιο τροπο να μετατρεψω το καλοδιο σε κατι τετιο images?q=tbn:ANd9GcSr3EYakLcRDaI2_BKfkTvXB0jszmSYQ-3FKeEPwQGy4o2JbIVC

ναι δεν νομιζω να υπαρχει τετοιου ειδος ανταπτορα...και αν δεν θες να ξοδεψεις την θυρα,περνεις ενα pci controller με usb.εγω αυτο θα κανω γιατι εμενα καλυπτει και τις 2 θυρες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...