black_widow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μάνα παιδιού σε Αφρικανική χώρα : "διάβασε τα μαθήματά σου!! Υπάρχουν παιδάκια στην Ελλάδα που δεν έχουν καν βιβλία!!!" Γέμισε το facebook με την ίδια ατάκα
akpe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γέμισε το facebook με την ίδια ατάκα Αμ άσε το άλλο, σήμερα βγήκα για καφέ και πλάκωσε ο μαυρούλης και προσπαθούσε να μου πουλήσει Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία... meh
gavros10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια ποσα απαρχαιωμενο παιζει νανε το βιβλιο της Τεχνολογιας Επικοινωνιων της β λυκειου. πραγματικα εσχος 1996; κατι τετοιο δεν θυμαμαι. περσυ που το εκανα ολο απαρχαιωμενα πραγματα ειχε μεσα. το usb stick δεν αναφεροταν πουθενα αν θυμαμαι καλα
Jason13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Πηρα το περιφημο cdaki του υπουργειου παιδειας. Μου δινει δωρο τα βιβλια της Β' Λυκειου μαλλον επειδη ξερουν οτι και του χρονου θα αργησουν να ορισουν τις μιζες επειδη η υπουργος μεχρι 31 Αυγουστου θα κανει διακοπες
JacobG7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ισχυει κ μεχρι τρ εχουμε παρει 5 βιβλια κ ενα CD... εγω θεωρω πως πρεπει ν ξεσικωθουμε λιγο γτ ετσι δν γινεται δουλεια...δν γντ ν δουλευουμε μ αυτον τν τροπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.