Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για e-shop.

JLEE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω ένα e-shop με κάποιο CMS για την διαχείρηση, το καλάθι,κ.τ.λ αλλά θέλω το design να το αλλάξω ριζικά. Να μην ακολουθήσω κάποιο template. Ένας φίλος έχει ένα e-shop σε zen cart και μου λέει ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με τη διαχείριση. To Design του όμως δεν μου αρέσει καθόλου. Ουσιαστικά θέλω να χρησιμοποιήσω τα εργαλεία που προσφέρουν τα CMS αλλά όχι τον τρόπο που προβάλουν το προϊών στο site.

Τι έχετε να πείτε?

Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις είναι δύσκολα,πολύ δύσκολα,θέλει διάβασμα και γενικό ψάξιμο.

Ο ποιο σωστός τρόπος είναι(να πληρώσεις κάποιων που ξέρει ή)να πιάσεις κάποιο βιβλίο για html(για αρχή) και να μάθεις σιγά-σιγά τη είναι η ιστοσελίδα,μπορείς βέβαια και απλά να ψάξεις για tutorials dreamweaver και να δεις μπας και τα καταφέρεις έτσι.

Δημοσ.

Προγραμματιστής είμαι. Δεν έχω ασχοληθεί με eshop. Απλά εφόσον υπάρχουν τα περισσότερα έτοιμα δεν θέλω να τα κάνω όλα απ'την αρχή.

Δημοσ.

Ε,τότε που κολλάς;Κάνεις το design που θέλεις και απλά εισάγεις τα κουμπιά,των κώδικα βασικά το πως φαίνονται το κάνει όπως θες.

Δημοσ.

Προγραμματιστής είμαι. Δεν έχω ασχοληθεί με eshop. Απλά εφόσον υπάρχουν τα περισσότερα έτοιμα δεν θέλω να τα κάνω όλα απ'την αρχή.

Ε,τότε που κολλάς;Κάνεις το design που θέλεις και απλά εισάγεις τα κουμπιά,των κώδικα βασικά το πως φαίνονται το κάνει όπως θες.

είναι σχετικά όλα! Άλλος web development άλλο web designer! Δεν ξέρω τι είσαι πάντως ένα εί9ναι σίγουρο στα cms μπορείς να επεξεργαστείς το υπάρχον template Και να φτιάξεις και καινούριο άμα θέλεις!

Δημοσ.

Ήθελα να ακούσω διάφορες απόψεις... Η ποικιλία των προϊόντων θα είναι μικρή. Αν είχα χρόνο θα το έκανα εξ ολοκλήρου custom. Οπότε πάμε προς το web design ποιο πολύ.. Τι CMS να χρησιμοποιήσω? Τον Zencart που ανέφερα είναι όντως βολικό για τον admin?

Δημοσ.

από αυτά που έχω δουλέψει (zen cart, os-commerce, magento, prestashop) προτιμώ το prestashop. Έχει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη κατά την γνώμη και έχει απλές αλλά καλές παραμετροποιήσεις στο CMS κομμάτι που βοηθάνε.

για όσους λένε ότι είναι δύσκολο τα e-shops, γνώστης του αντικειμένου ετοιμάζει e-shop σε 2 ώρες (εφόσον υπάρχει server με τα απαραίτητα).

Δημοσ.

για όσους λένε ότι είναι δύσκολο τα e-shops, γνώστης του αντικειμένου ετοιμάζει e-shop σε 2 ώρες (εφόσον υπάρχει server με τα απαραίτητα).

Αν θες κάτι επαγκελματικό με security, εγκύηση και πιστοποίηση και modules που στην προκειμένη τα φτιάχνεις μόνος δεν πιστεύω να θες 2 ώρες.

Και κοινωνικά δίκτυα φτιάχνεις σε δύο ώρες δεν σημαίνει ότι είναι αξιόπιστο!

Δημοσ.

Κάνει install έτοιμο e-shop με έτοιμο template μάλλον εννοείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...