Προς το περιεχόμενο

i7 2600K + Z68X-UD5-B3 + 6950

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οκ το έκανα... το επανέφερα κανονικότατα. τώρα μήπως να δοκιμάσω το bios της ASUS που έχω κατεβάσει?

Δημοσ.

Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση?

Όταν κάνεις την 6950 σε 6970, ποιος ο λόγος κάποιος να δώσει παραπάνω λεφτά για την 6970? Γιατί βλέπω ότι γενικά προτείνεται σε κάποιους η 6970?

Δημοσ.

μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος εμένα και να μου δώσει καποια ιδέα?

όταν το κάνω flashing το πρόβλημα το βγάζει όταν είμαι στα windows και πουθενά αλλού

Δημοσ.

πριν λίγο διάβασα ότι οι κάρτες γραφικών 6970 έχουν καλύτερο VRAM απο μια 6950 και με το ξεκλείδωμα πιέζει στα όρια τα VRAM της 6950, ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ να κάνω κάτι άλλο....

να μοντάρω το bios της 6950 και να ξεκλειδώσω μόνο τα shaders και ύστερα να ανεβάσω της συχνότητες μόνος μου... ΜΗΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΉ ΛΎΣΗ Η ΌΧΙ?

Δημοσ.

λοιπόν μάγκες, δοκίμασα αυτό που έλεγα και είδα αποτέλεσμα. έτσι όπως το βλέπω και με clockάρισμα η 6970 θα μείνει πίσω απο αυτήν που έχω.

βρήκα κατα τύχη αυτά τα 2 τοπικ απο άλλα site που αναφέρουν αυτό που έλεγα παραπάνω, ο ένας έχει μοντάρει τα δικά του bios και είπα να τα δοκιμάσω....

τα shaders άνοιξαν κανονικά σε αυτά της 6970 και με στο 3D Mark Vantage και στους πόντους έβγαλε 928 καλύτερο σκορ. δηλαδή απο 12278 έβγαλε 13206 (performance).

αυτό που λέω είναι να μοντάρω τα δικά μου bios σε shaders και σε clocks και όπου δω ότι η κάρτα τα πάει όσο πιο καλά γίνετε θα το κάνω ένα save και θα το φορτώσω να τα έχω στο switch1....

πως την βρίσκετε την ιδέα μου :P ? αν είναι καλή ηδέα θα χρειαστώ την βοήθειά σας :D

Δημοσ.

κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ.

μόνταρα το bios του και άνοιξα τα shaders, ανέβασα την τάση στα 1,212 και ιδού το αποτέλεσμα. κανένα πρόβλημα σε 20άλεπτο furmark. στο 3DMark Vantage έβγαλε σκορ το VGA 23.087 σε perfornamce

συνέχεια απο δευτέρα που θα γυρίσω.

post-171277-0-33265400-1315602263_thumb.jpg

Δημοσ.

τελικά κατάφερα να την clockάρω (όχι τόσο ψηλά γιατί δεν το χρειάζομαι) και να την σταθεροποιήσω χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα.

έχω ξεκλειδωμένα τα shader και δουλεύει σε συχνότητες 901/1350 χωρίς κανένα πρόβλημα με max temp 72 βαθμούς σε πυρήνα και 76 σε μνήμες.

και μια εικόνα απο το stresstest που το άφησα πάνω απο 1 ώρα

post-171277-0-92460900-1316003088_thumb.jpg

Δημοσ.

Πω ρε άνθρωπε της ζάλισες τον έρωτα της κάρτας. Δε χρειάζεται τόση ώρα Kombustor.

Τουλάχιστον δεν είναι furmark :lol: :lol:

Δημοσ.

Αφού το ίδιο είναι ρα :Ρ

Εχω την εντυπωση οτι το furmark της κάνει καλύτερο νταχτιρντι :P

Τουλαχιστον σε εμένα ανεβάζει περισσότερο θερμοκρασία σε σχέση με το kombustor

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...