Προς το περιεχόμενο

Επιολογή τροφοδοτικού μέχρι 50 ευρώ ...

lolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα guys.Καθώς τελειώνω και γω το pc μου θα ήθελα να μου πείτε ένα καλό τροφοδοτικό μέχρι 50 ευρώ.Το σύστημα μου έχει έναν intel core i5 760(πιθανόν να clockaristei λιγο)μια ψύκτρα A70,4gb kingston 1600mhz(πιθανόν να μπουν άλλα 4γβ),1tb hdd 64mb 5400rpm,ssd 40 gb ocz,5850 xtreme,4-5 coolers.Τι τροφοδοτικό καλό μπορώ να πάρω μέχρι 50 ευρώ που να το σηκώνει ? Έλεγα κάτι τετοιο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX430-V2-430W-PSU-80-CMPSU-430CXV2EU.htm ή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-GX450W-450W-RS450-ACAAD3-EU.htm ... Ευχαριστώ guys Billis ;)

Δημοσ.

το συγκεκριμενο 500αρακι σου πεφτει κουτι.

εγω ειχα αντιστοιχο συστημα(ΜΑΙΝ pc υπογραφης), μεχρι πριν λιγο καιρο, σε Chieftec 500W και λειτουργουσε μια χαρα!!

Δημοσ.

Eγώ πάλι σε παρόμοιο σύστημα (το δεύτερο της υπογραφής) έχω ένα HEC 400άρι 80+ εδώ και 2 χρόνια περίπου και είναι αθάνατο. Και τι δεν έχει σηκώσει απο κλοκαρισμένα συστήματα και κάρτες (όσες θυμάμαι 8800GT G92,4850,4870,5850 ref,6850,6950 και τώρα 5850 xtreme).

Ένα καλό 400άρι - 450άρι την κάνει την δουλειά άνετα.

Η διαφορά τιμής όμως είναι ελάχιστη με τα μικρότερα οπότε συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση της Αγάπης για το CX500 της Corsair. :)

Επίσης προτείνω να δεί και το παρακάτω που είναι ~στα ίδια χρήματα με το cx500:

XFX PRO450W Core Edition

edit:

(ααα ξέχασα, να συμπεριληφθούν και ... μία 4890 με το ένα 6πινο της Connect 3D, μία 5750 και μία 5770 direct CU... :P)

Δημοσ.

Νίκο το hec από που το είχες πάρει θυμάσαι ; Γιατί ήθελα να βάλω σε ενα σύστημα και πλέον δεν έχουν ουτε οι προμηθευτές

Ότι είπαν και τα παραπάνω παιδιά ;)

Δημοσ.

Νίκο το hec από που το είχες πάρει θυμάσαι ; Γιατί ήθελα να βάλω σε ενα σύστημα και πλέον δεν έχουν ουτε οι προμηθευτές

Ότι είπαν και τα παραπάνω παιδιά ;)

Απο online κατάστημα της αττικής το είχα αγοράσει, συγκεκριμένα σε ένα κατάστημα στη Δάφνη το είχα βρεί το συγκεκριμένο πρίν 2 χρόνια στην εξωπραγματική τιμή των ~40€ αν θυμάμαι καλά με δωρεάν τα μεταφορικά. Αναφέρομαι στο HEC 400W green 80plus, τα οποία hec γενικότερα όντως δεν υπάρχουν πιά Ελλάδα. Έχω φάει τον τόπο καθώς ήθελα να στήσω ένα μηχάνημα σε φίλο και να πάρω και άλλο ένα για καβάτζα αλλά δεν το ξαναβρήκα. Φαντάσου ότι το χειμώνα ο 955 παίζει στα 4Ghz με ~1,43v και η 5850 παίζει για benchmarks στα 950/1200 με ~1,3v, 900/1200 συνήθως στα παιχνίδια με λιγότερο ρεύμα και δεν έχει κάνει κίχ.

Πρίν πάρω το Corsair είχα για κάποιο χρονικό διάστημα την μία 6950 επίσης πάνω σε αυτό και φυσικά όλες τις άλλες κάρτες που ανέφερα πιο πρίν πάνω σε αυτό με διάφορες συνθέσεις cpu/mobo. :)

Δημοσ.

Πρόπερσι έφερνε η octabit μιας και είχα πάρει ένα .Φέτος που τους ρώτησα μου είπαν ότι έχουν να φέρουν κάνα χρόνο και γενικά ούτε στο εξωτερικό βλέπω πολλά .

Τέλος πάντων μακάρι να φέρουν ξανά μιας και αξίζουν και ήταν και φτηνά ….

Δημοσ.

Πρόπερσι έφερνε η octabit μιας και είχα πάρει ένα .Φέτος που τους ρώτησα μου είπαν ότι έχουν να φέρουν κάνα χρόνο και γενικά ούτε στο εξωτερικό βλέπω πολλά .

Τέλος πάντων μακάρι να φέρουν ξανά μιας και αξίζουν και ήταν και φτηνά ….

Μακάρι φίλε, απο το στόμα σου και στης hec το αυτί... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...