vasilis_a Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Χαιρετίζω όλους ως νέο μέλος της κοινότητας και θα ήθελα να μοιραστώ το ακόλουθο πρόβλημα: Χρησιμοποιώ για τη διαχείριση των mail μου το outlook express και μου ζήτήθηκε πρόσφατα να γίνει συμπύκνωση των email μου. Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία (η οποία είχε γίνει και στο παρελθόν με επιτυχία) ανακαλύπτω ότι από το φάκελλο απεσταλμένα έχουν διαγραφεί πρόσφατα μηνύματα χωρίς να έχουν τοποθετηθεί κάπου ως συμπυκνωμένα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος ανάκτησής τους; Ευχαριστώ.
hawkpilot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, καλώς ήλθες μετά από κάθε συμπύκνωση, το outlook express κρατάει backup όλων των αρχείων. Πήγαινε στις επιλογές (maintenance) και χτύπα το κουμπί store folder. Κάνε copy το path και paste στη μπάρα διευθύνσεων του file explorer και θα σε πάει στο φάκελο με όλα τα αρχεία - εκεί θα βρεις και τα backup.
vasilis_a Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ hawkpilot για την απάντησή σου, όμως έχω ήδη ελέγξει τη περιοχή που αποθηκεύονται τα mails και ενώ για κάθε φάκελλο υπάρχει και ένα αρχείο dbx πουθενά όμως δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο με μορφή bak.
hawkpilot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ hawkpilot για την απάντησή σου, όμως έχω ήδη ελέγξει τη περιοχή που αποθηκεύονται τα mails και ενώ για κάθε φάκελλο υπάρχει και ένα αρχείο dbx πουθενά όμως δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο με μορφή bak. Τσέκαρε μήπως τα έχει πετάξει στον κάδο ανακύκλωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.