Προς το περιεχόμενο

περι image σε δισκο.

Nikos.thd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Θα ήθελα να σας πω το πρόβλημα μήπως κα΄ποιος το έχει λύση.

Εχω προσπαθήσει έως τώρα με δυο προγράμματα να πάρω image του C:

Norton & DriveImage XML.

Εχω αποτύχει παταγωδώς.

Ενώ όλα κυλάνε νερό με έναν μονό δίσκο C: στην περίπτωση του RAID0 τίποτα δεν πάει καλά.

Το norton δεν βλέπει το C: RAID στο restore και το DriveImage XML στην περίπτωση boot από cd δεν σηκώνει το DriveImage XML γιατί πάλι δεν βλέπει το C: RAID, και στην περίπτωση της μεταφοράς από δίσκο, το σύστημα μου δεν bootάρει από άλλο δίσκο (για να μην είναι boot ο C: RAID) διότι πρέπει να καταργήσω το RAID, και αν το καταργήσω τότε τι νόημα έχει. Που να το ρίξω; Σε μονό δίσκο;

Αυτά.

Αν για κάποιον η λύση είναι παιχνιδάκι θα κολλήσω το αυτί μου να σε όλη την οθόνη.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πρέπει να δημιουργήσεις recovery environment ενσωματώνοντας τον driver του RAID controller αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να κάνεις restore. Λογικά, στο site του κατασκευαστή θα βρεις αυτό που θέλεις. O norton αν θυμάμαι καλά σου δίνει δυνατότητα να φτιάξεις custom boot cd.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πρέπει να δημιουργήσεις recovery environment ενσωματώνοντας τον driver του RAID controller αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να κάνεις restore. Λογικά, στο site του κατασκευαστή θα βρεις αυτό που θέλεις. O norton αν θυμάμαι καλά σου δίνει δυνατότητα να φτιάξεις custom boot cd.

Εννοείς του κατασκευαστή RAID ή του κατασκευαστή του δίσκου;

Δημοσ.

Για την ιστορία.

DiscWizard της Seagate.

Γρήγορα αξιόπιστα & εύκολα.

Κανένα πρόβλημα.

Για όποιον αντιμετωπίζει σχετικό πρόβλημα είναι η λύση.

Δημοσ.

Εννοείς του κατασκευαστή RAID ή του κατασκευαστή του δίσκου;

Φυσικά του κατασκευαστή του RAID.

Για την ιστορία.

DiscWizard της Seagate.

Γρήγορα αξιόπιστα & εύκολα.

Κανένα πρόβλημα.

Για όποιον αντιμετωπίζει σχετικό πρόβλημα είναι η λύση.

Φαντάζομαι ότι στην περίπτωση RAID ενσωματώνεις το driver στο DiscWizard, σωστά?

Δημοσ.

Φυσικά του κατασκευαστή του RAID.

Φαντάζομαι ότι στην περίπτωση RAID ενσωματώνεις το driver στο DiscWizard, σωστά?

Οχι.

Δεν το κάνω εγώ αυτό γιατί κανένα πρόγραμμα όταν του ζητούσα να κάνει ένα custom boot cd δεν ζητάει drivers.

Θεωρούσα αυτονόητο ότι θα πάρει και τον driver του RAID που έχω ήδη φορτώσει στα win.

Ομως για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, κανένα από τα προαναφερθέντα προγράμματα δεν διάβαζε κανέναν driver.

Ολα συμπεριφέρονταν σαν να έχω ένα μονό δίσκο.

ΕΚΤΟΣ από το DiscWizard της Seagate.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...