pjdark Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα σε ολους...θελω να αγορασω απο ενα ξενο site το οποιο εχει σαν βασικο τροπο πληρωμης το Paypal. Εχω ακουσει πως ειναι ασφαλες και μου κεντρισε το ενδιαφερον .... αλλα θελω να ξερω αμα εχει μπλεξιμο με πιστωτικες ... τι να κανω???
newtech Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ακριβώς ρωτας? Πες μας ακριβώς τι θέλεις για να σου απαντήσουμε
alq Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Το paypal είναι ένας γρήγορος και ασφαλείς τρόπος για να στέλνεις και να λαμβάνεις χρήματα σε όλο τον κόσμο. Μπες στην σελίδα τους paypal.com κάνε έναν λογαριασμό (θα χρειαστείς πιστωτική κάρτα) και είσαι έτοιμος να αγοράζεις και να λαμβάνεις χρήματα.
pjdark Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αναγκαστικα χρειαζομαι πιστωτικη δηλαδη?? τοτε ειμαι ατυχος!!!
newtech Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 αναγκαστικα χρειαζομαι πιστωτικη δηλαδη?? τοτε ειμαι ατυχος!!! Οχι μπορεις και με χρεωστικη φιλε μου! Κανενας πανικος!
pjdark Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι μπορεις και με χρεωστικη φιλε μου! Κανενας πανικος! τι ειναι η χρεωστκη ???
newtech Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 τι ειναι η χρεωστκη ??? Καρτα η οποια εχει λεφτα μεσα δηλαδη βαζει 100 ευρω και εχεις 100 ευρω δεν μπορεις να βγαλεις περισοττερα. Εσυ δλδ πως ηθελες να κανεις την συναλαγη? Τι τρωπο πληρωμης?
TheELF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Θα πάρεις κάποιων γονέα σου παραμάσχαλα και θα πάτε στην Πειραιώς και θα κάνετε έναν ταμιευτικό λογαριασμό δεν πληρώνετε τίποτα δεν χρειάζεται να βάλεις λεφτά στων λογαριασμό θέλει απλά 5€ αν θες να μπορείς να βλέπεις μέσου ιντερνέτ τι γίνεται. Από εκεί και πέρα βάζεις βγάζεις λεφτά χωρίς χρέωση και δεν υπάρχει και περίπτωση να σε χρεώσουν παραπάνω από ότι έχεις μέσα στων λογαριασμό. Δες εδώ για λεπτομέρειες. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1053553#post1053553
pjdark Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καρτα η οποια εχει λεφτα μεσα δηλαδη βαζει 100 ευρω και εχεις 100 ευρω δεν μπορεις να βγαλεις περισοττερα. Εσυ δλδ πως ηθελες να κανεις την συναλαγη? Τι τρωπο πληρωμης? απλως ρωτησα βασικα δεν ημουν σιγουρος για την παραγγελια Θα πάρεις κάποιων γονέα σου παραμάσχαλα και θα πάτε στην Πειραιώς και θα κάνετε έναν ταμιευτικό λογαριασμό δεν πληρώνετε τίποτα δεν χρειάζεται να βάλεις λεφτά στων λογαριασμό θέλει απλά 5€ αν θες να μπορείς να βλέπεις μέσου ιντερνέτ τι γίνεται. Από εκεί και πέρα βάζεις βγάζεις λεφτά χωρίς χρέωση και δεν υπάρχει και περίπτωση να σε χρεώσουν παραπάνω από ότι έχεις μέσα στων λογαριασμό. Δες εδώ για λεπτομέρειες. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1053553#post1053553 οκ ευχαριστω πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.