hackerW32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/419023-%CF%80%CE%AC%CE%B3%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AC-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/ ολα ξεκινισας πριν 3 μερες.. ξαφνικα αρχισε το pc να κολαει.. λεω εχει γουστω να επαθε τιποτα ο σκληρος.. αλλα λεω μπα.. ενα χρονο τον εχω! τσεκαρο s.m.a.r.t. ολα normal.. επρεπε καθε φορα να κανω reset στο pc γιατι κολαγε .. μετα ηταν οκ.. χτες ομος μετα απο ενα τετιο reset δεν μπορουσε να δει το bios τον σκληρο.. δλδ εκει που τους τσεκαρει εχει κολισει, και μου βγαζει 4th Master Hard disk Error Press F1 to continue παταω F1 με βγαζει να διαλεξω boot και μετα πεταει αυτο status 0xc000000e the boot selection failed because a required device is inaccessible παταω reset και εκανε ολο τα ιδια, το κλεινο το pc τελειος για 1-2 sec, το ανοιγω και τον εβλεπε και τον ανοιγε κανονικα.. μεχρι πριν απο κανα 3ωρο.. δεν μου ευγαζαν ουτε την σημαια στο boot τα win 7, με πεταγαν στο start up repair.. ελεγε οτι κατι εκανε repair στον σκληρο και μετα απο 5 λεπτα τελιωνε.. παλι τιποτα, ξανακανει και μου πεταει σφαλμα πανω στο repair, να κανω κατι με chkdsk.. τα linux βλεπουν μονο το partision των win8, υπαρχει κανας τροπος να παρω καπια αρχεια? ας πανε στα κοματια τα games και τα "ντοκιμαντερ", τον φακελο του χρηστη μου θελω να παρω.. bookmarks και ολα αυτα απο mozilla, save απο games..
stm00192 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εμ όταν αναστήθηκε έστω και για λίγο γτ δεν την ψιλιάστηκες να πάρεις back up?? Βάλε λειτουργικό σε άλλο σκληρό και προσπάθησε μπας και ανακτήσεις τπτ με κανένα active@file recovery!! Υπάρχουν ακόμη καποιες μικρές ελπίδες αν τον αναγνωρίζει από το bios!! Back up guys.. το έχουμε πει χιλιάδες φορές!!
hackerW32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 που ρε συ να κανω backup? 500 gb που να τα κανω? ενος χρονου σκληρος ρε μαμοτο.. απο αυτα τα 200 ειναι πολυ χρησιμα για μενα.. τωρα το προι που πηγα να τον ανοιξω δεν επερναν μπρος τα linux, ευγαλα τον σκληρο και δουλεψαν.. και λειτουργικο σε αλλο σκληρο.. θα πρεπει να αγορασω πρωτα εναν.. αν ειναι δυνατον την γκαντεμια μου δηαλδη, εναν σκληρο που εχω πανω, μοντελο του 2003 εχει λειτουργισει για πανω απο 10 εκατομιρια ωρες, και αυτος στις 5 χιλιαδες τα τιναξε..
stm00192 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχώς έτσι είναι με του μηχανικούς σκληρούς από την μια μερα στη άλλα μπορει να τα κακαρώσουν!! Για back up έχουμε τουλάχιστον ένα μην σου πω και δύο σκληρόυς έξτρα.. ειδικά για σημαντικά δεδομένα!! Δεν νομίζω ότι έιναι κατι τραγικό τα 40Ε που ζητάει ένας έξτρα σκληρός την σημερον ημερά ημερα .. ειδικά αν θέλεις να διατηρησεις την ψυχική σου υγεία και γαλήνη!! Εγά παραδείγματος χαρην τα πολύ σημαντικα μου δεδομένα τα έχω σε 4 διαφορετικους σκληρους .. και αυτά που απλα θα χρειαζόμουν παρα πολύ χρόνο για να ξαναβρώ ή να κατεβάσω σε 2 διαφορετικους!!
PaZaRiOTiS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 και λειτουργικο σε αλλο σκληρο.. θα πρεπει να αγορασω πρωτα εναν.. Θα γλύτωνες αρκετό κόπο αν τον έπαιρνες παραμάσχαλα να πας σε κανά φίλο σ και να τον βάλεις στο pc του σαν secondary.
hackerW32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 εχει η μανα μου εναν γνωστο που ενας φιλος του εχει κομπιουτεραδικο, θα το βαλει λεει σε ενα προγραμμα για να στροσει και να παρει τα αρχεια μου.. μετα οταν μου τον δωσει θα τον παω πισω στο πλαισιο.. 3 χρονια εγγιση εχει.. τι λεει ο rfc, παιζει κανα ρολο που ακουγα ραδιο, επαιζα game, και εχω κανει o/c ?? http://www.insomnia....07#entry4260807 ----------------- http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-Agility-3-Series-60GB-SSD-2-5-Sata-6Gbs-AGT3-25S.htm αυτος τι λεει ειναι καλος για να περασω λειτουργικο πανω του?
washcloud Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το 'χες πει και μόνος σου πως ό,τι να 'ναι έλεγε. ...Ενδιαφέρον εν τω μεταξύ, το γεγονός του θράσους του να αιτήται...κλείδωμα του thread. Γουάου ρε πούστη μου.
RottenLungs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν το ίδιο με εσένα το έχω πάθει φέτος 3 φορές με 3 διαφορετικούς δίσκους, γκαντέμης (δεν ξέρω, αν και έχω ιστορικό γκαντεμιάς), mobo, τροφοδοτικό;;;; Τώρα έχω μείνει μόνο με έναν σκληρό και εδώ και 3-4 μήνες δεν έχει γίνει τπτ. Αλλα όταν λέω οτι έχω πάθει το ίδιο, εννπώ ΑΚΡΙΒΩΣ ότι γράφει στο πρώτο ποστ. Εγω σχεδόν όλα τα είχα Back up εκτός απο 2 εργασίες που ήταν του τελευταίου 10ήμερου και μερικές ταινίες που δεν καιγόμουνα και να τις κρατήσω (ξανακατεβαίνουν αυτά). Για να τις πάρω πήγα τον σκληρό στην κοπέλα μου και τον έβαλα ώς secondary. Δεν έφαγε κανένα κόλλημα εκεί. Τώρα ένα άλλο κολπάκι που έπιανε είναι το ακολουθο. Έκλεινα το PC εντελώς (και το κουμπί απο πίσω) και το άφηνα για 1-2 ώρες έτσι. Μετά όταν τον πάταγα το κουμπί άνοιγε και κατάφερνα να μεταφέρω 30-40 Gb την φορά μέχρι να ξανακολλήσει.
hackerW32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 ωραια, σημερα μου τον γιρισε πισω ο τεχνικος(φιλος) και απο οτι φενετε τωρα ειναι στην κατασταση που ηταν στην αρχη, καποια αρχεια δεν διαβαζονται (μια φοτο και κατι αλλα, λεει οτι δεν μπορουν να διαβαστουν απο τον δισκο..) τα σιμαντικα τα πιρα πισω, τωρα μινανε τα games και τα "ντοκιμαντερ" πρεπει να παρω κανα εξωτερικο γιατι δεν εχω και χωρο.. θα τον εχω και για backup, δεν θα παει χαμενος.. τελος καλο ολα καλα με τα αρχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.