Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση Για Τροφοδοτικά - Υπολογιστή

viktork

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εγο πιστεβο οτι ι AMD ειωαι η καλητερη

ΡΑΦΑΙΛ ευχαριστο για την συμβουλι αλα σκεφτομουν τιν πσικτρα Η100

για μνιμι σκεφτομουν CORSAIR

!!!!! 3 ( ΙΙΙ ) !!!!!! MONITOR

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΝΖΧΤ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΑΖΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Ι ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑΝ ΑΦΤΟ ΜΕ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ GOLD

ΑΑ ΕΡΟΤΙΣΗ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ GOLD ΑΠΟ ΤΑ SILVER

ΚΑΙ stm00192 ΣΙΓΝΟΜΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ WORD ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΟΣΟ ΒΛΕΠΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΙΓΝΟΜΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΡΑΦΟ GREEKENGLISH ΕΠΙΔΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΣΚΑΛΟΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ

Δημοσ.

Θεούλη μου μας έβγαλες τα μάτια με την ορθρογραφία!! Δεν διαβάζεται καν το ποστ! Ελεος! Και ότι έχεις συνηθησει στα greeklish ΔΕΝ ειναι δικαιολογία!

ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ!!

νομιζω οτι στο προιγουμενο ποστ ειπε οτι εχει δυσλεξεια και οχι οτι χρησιμοποιει greeklish...τι να διορθοσει?

Δημοσ.

Τα 80 Plus Certifications υποδηλώνουν την αποδοτικότητα ενός τροφοδοτικού στην μετατροπή ρεύματος, όταν αυτά έχουν 80%+ αποδοτικότητα σε φόρτο 20%, 50%, και 100%. . Όσο ποιο μεγάλη η αποδοτικότητα τόσο λιγότερο ρεύμα καταναλώνουν.

Oι αξιολογήσεις προκύπτουν από τον παρακάτω πίνακα. (Screen Shot από Wikipedia)

image1kgu.jpg

Δημοσ.

νομιζω οτι στο προιγουμενο ποστ ειπε οτι εχει δυσλεξεια και οχι οτι χρησιμοποιει greeklish...τι να διορθοσει?

ευχαριστο ;)

Δημοσ.

Σου το λέω από τώρα για να μην κανείς καμιά βλακεία, μην πάρεις κάτι που νομίζεις οτι είναι κάλο.

Εάν δεν θέλεις intel τότε σου βάζω amd

Δημοσ.

Σου το λέω από τώρα για να μην κανείς καμιά βλακεία, μην πάρεις κάτι που νομίζεις οτι είναι κάλο.

Εάν δεν θέλεις intel τότε σου βάζω amd

σε ευχαριστο πολυ αλλα κοντεβο να τελιοσο με το ψαξιμο του συστιματος θα το ποσταρο αβριο για να ακουσο αποπσισ

Λιπών παίδες μετά από πολύωρη συζήτηση με τον < stm00192 > μου ( έφτιαξε ) ένα υπέροχο PC και μετά από κάποια ώρα που έψαχνα κατάφερα με μερικές μικρές αλλαγές αυτό

CHASIS

Corsair Graphite Series 600T Special Edition White

PSU

Corsair Enthusiast Series TX750 V2

MOTHERBOARD

Gigabyte GA-990FXA-UD3

CPU

AMD Phenom II X6 1090T Black Edition

CPU COOLER

Cpu Cooler Corsair Hydro H100

MEMORY

Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP HyperX Blu

HDD

Western Digital Caviar Green 2TB

SDD

OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB

GPU

XFX Radeon HD6870 1GB

*Σύνολο*: 1124,66 EURO

*( Από Vision Studio )*

Δημοσ.

και σιγνομι για τα λαθι ( ορθογραφια ) ειναι θεμα δισλεξιας απλα βαριομουν να τα διορθοσο ολα τα λαθι με το τροπο word

Κατέβασε αυτό το add on και θα στα διορθώνει ο firefox όπως γράφεις.

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/?src=api

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...