Arctic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνώ με τη σύνθεση του Ραφαήλ. Για ψύκτρα αν δεν σε νοιάζει ο όγκος πάρε αυτή http://www.skroutz.gr/c/673/cpu-fans.html?keyphrase=silver+arrow
viktork Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εγο πιστεβο οτι ι AMD ειωαι η καλητερη ΡΑΦΑΙΛ ευχαριστο για την συμβουλι αλα σκεφτομουν τιν πσικτρα Η100 για μνιμι σκεφτομουν CORSAIR !!!!! 3 ( ΙΙΙ ) !!!!!! MONITOR ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΝΖΧΤ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΑΖΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Ι ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑΝ ΑΦΤΟ ΜΕ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ GOLD ΑΑ ΕΡΟΤΙΣΗ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ GOLD ΑΠΟ ΤΑ SILVER ΚΑΙ stm00192 ΣΙΓΝΟΜΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ WORD ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΟΣΟ ΒΛΕΠΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΙΓΝΟΜΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΡΑΦΟ GREEKENGLISH ΕΠΙΔΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΣΚΑΛΟΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ
haris013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Θεούλη μου μας έβγαλες τα μάτια με την ορθρογραφία!! Δεν διαβάζεται καν το ποστ! Ελεος! Και ότι έχεις συνηθησει στα greeklish ΔΕΝ ειναι δικαιολογία! ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ!! νομιζω οτι στο προιγουμενο ποστ ειπε οτι εχει δυσλεξεια και οχι οτι χρησιμοποιει greeklish...τι να διορθοσει?
agent_smith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Τα 80 Plus Certifications υποδηλώνουν την αποδοτικότητα ενός τροφοδοτικού στην μετατροπή ρεύματος, όταν αυτά έχουν 80%+ αποδοτικότητα σε φόρτο 20%, 50%, και 100%. . Όσο ποιο μεγάλη η αποδοτικότητα τόσο λιγότερο ρεύμα καταναλώνουν. Oι αξιολογήσεις προκύπτουν από τον παρακάτω πίνακα. (Screen Shot από Wikipedia)
viktork Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 νομιζω οτι στο προιγουμενο ποστ ειπε οτι εχει δυσλεξεια και οχι οτι χρησιμοποιει greeklish...τι να διορθοσει? ευχαριστο
rafail1994 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Σου το λέω από τώρα για να μην κανείς καμιά βλακεία, μην πάρεις κάτι που νομίζεις οτι είναι κάλο. Εάν δεν θέλεις intel τότε σου βάζω amd
viktork Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Σου το λέω από τώρα για να μην κανείς καμιά βλακεία, μην πάρεις κάτι που νομίζεις οτι είναι κάλο. Εάν δεν θέλεις intel τότε σου βάζω amd σε ευχαριστο πολυ αλλα κοντεβο να τελιοσο με το ψαξιμο του συστιματος θα το ποσταρο αβριο για να ακουσο αποπσισ Λιπών παίδες μετά από πολύωρη συζήτηση με τον < stm00192 > μου ( έφτιαξε ) ένα υπέροχο PC και μετά από κάποια ώρα που έψαχνα κατάφερα με μερικές μικρές αλλαγές αυτό CHASIS Corsair Graphite Series 600T Special Edition White PSU Corsair Enthusiast Series TX750 V2 MOTHERBOARD Gigabyte GA-990FXA-UD3 CPU AMD Phenom II X6 1090T Black Edition CPU COOLER Cpu Cooler Corsair Hydro H100 MEMORY Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP HyperX Blu HDD Western Digital Caviar Green 2TB SDD OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB GPU XFX Radeon HD6870 1GB *Σύνολο*: 1124,66 EURO *( Από Vision Studio )*
agent_smith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ προσωπικά αν έφτιαχνα σήμερα έναν υπολογιστή θα πήγαινα σε κάρτα γραφικών με 2gb ram. Κοίτα για την 6950.
stm00192 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε ζουρλομανδυα... εγώ αυτες τις μνημες σου ειπα?? 8GB σου είπα όχι 4!!! http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25589&cat=4
rafail1994 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το pc είπες ότι είναι για αρκετό gaming οπότε προχώρα στην 6950 2gb σίγουρα . Για οθόνες μην πας να πάρεις αυτές που είπες πεταμένα λεφτά . Για ssd δες αυτον
viktork Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Λάθος ρε παιδιά συγνώμη η αλλαγή έρχεται
viktork Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 η αλλαγή έχει γίνει μήπως μπορείτε να δείτε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/419376-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CE%B7%CF%85/
wnet Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 και σιγνομι για τα λαθι ( ορθογραφια ) ειναι θεμα δισλεξιας απλα βαριομουν να τα διορθοσο ολα τα λαθι με το τροπο word Κατέβασε αυτό το add on και θα στα διορθώνει ο firefox όπως γράφεις. https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/?src=api
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.