Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποιηση XP

SOTHRHS9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Πριν απο κανα δυο μηνες αγορασα εναν η/υ απο καποιο τυπο σε μια αγγελια που βρηκα.

Εχει πανω XP.Δεν τον ειχα ρωτησει αν ηταν γνησια και ηταν ενεργοποιημενα.

Πριν λοιπον κανα μηνα ο μικρος μου αδερφος,οπως τον λειτουργουσε κατεβασε μια ενημερωση της Microsoft

και απο τοτε βρηκαμε το μπελα μας.Εβγαλε μια ειδοποιηση που λεει

''Ενδεχεται να εχετε πεσει θυμα πλαστογραφησης λογισμικου''

Τον τυπο που μας το πουλησε δεν μπορω πια να τον βρω για να τον ρωτησω αν ειναι γνησια ή σπασμενα τα Windows,

για να δω και τι τωρα πρεπει να κανω.Απο οτι νομιζω ομως πρεπει να ειναι σπασμενα.

Ουτε χαρτακι εχει κολημενο με το serial στον η/υ αλλα και ουτε μας ειχε δωσει οταν το πηραμε.Εξου αυτο,

ειναι και το τεστ γνησιοτητας που δεν περασε.

Ψαχνωντας βρηκα αλλα keys για σπασμενα XP,αλλα δεν βρισκω πως να τα περασω.

Στα Vista που ειχα στον αλλον ηξερα,αλλα εδω...

Ακομα αν μπορει καποιος να μου πει,αν το μηχανημα σηκωνει να του περασω Vista,γιατι αν τελικα

χρειαζεται επανεγκατασταση οπως φοβαμαι για να βαλω το Key,τοτε μαλλον Vista θα βαλω.

Εδω τα στοιχεια του η/υ.(κατω δεξια η παπαρια με την ειδοποιηση)

anymp1.jpg

Δημοσ.

Για σπασμένα εδω δε μιλάμε¡

Υπάρχει ακόμα κόσμος που χρησιμοποιεί win vista¡¡¡

Μα δεν καταλαβες ρε φιλε τι ρωταω παραπανω?

Δεν ξερω εγω καλα καλα αν ειναι σπασμενα...

Ας απαντησει καποιος σε αυτο,αν ειναι στανταρ σπασμενα δηλαδη,

και τοτε θα κοιταξω και εγω τι να κανω.

Δημοσ.

Για vista με την καμια. Θα lagαρει ολη την ωρα. Αν εβαζες αλλο ενα 512αρι ραμ θα μπορουσες να βαλεις 7αρια, αλλα παλι μην περιμενεις να παει σφαιρα.

Και οντως για σπασμενα απαγορευεται να λεμε

Δημοσ.

Για vista με την καμια. Θα lagαρει ολη την ωρα. Αν εβαζες αλλο ενα 512αρι ραμ θα μπορουσες να βαλεις 7αρια, αλλα παλι μην περιμενεις να παει σφαιρα.

Και οντως για σπασμενα απαγορευεται να λεμε

Vista με την καμια?

Θα ειναι πιο βαρια απο τα 7 για να το λες εε...

Αυτο το 512αρι ραμ που λες,εννοεις μνημη RAM?

Γιατι κατι τετοιο δεν κανει πολλα και αν ειναι ετσι,μαλλον αυτο θα κανω.

Δημοσ.

Δεν βρίσκεις μια μνήμη 2GB απευθείας να περάσεις, αν σηκώνει η μητρική σου (και είναι οικονομική-δεν ξέρω);

Μετά μπορείς να βάλεις Windows 7 άνετα, ή αν θέλεις κάτι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστο (εκτός αν είσαι gamer) πήγαινε σε Linux.

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Δημοσ.

πολυ απλα...βρισκεις τα αυθεντικα xp με το κλειδι απο καποιον γνωστο σου και τα βαζεις...για 7 ξεχασε το...αλλιως...μια λυση ειναι linux

πολυ απλα...βρισκεις τα αυθεντικα xp με το κλειδι απο καποιον γνωστο σου και τα βαζεις...για 7 ξεχασε το...αλλιως...μια λυση ειναι linux

Δημοσ.

Mε 512mb ram με τίποτα δεν σηκώνει τα vista οχι και να τα σήκωνε άξιζε να τα βάλεις δηλαδή.

Αν είχε σύνολο 2gb ram πιστεύω θα τα έτρεχε κομπλέ τα 7 , οσι σφαίρα αλλα θα έτρεχαν ικανοποιητικά

Δημοσ.

Δεν βρίσκεις μια μνήμη 2GB απευθείας να περάσεις, αν σηκώνει η μητρική σου (και είναι οικονομική-δεν ξέρω);

Μετά μπορείς να βάλεις Windows 7 άνετα, ή αν θέλεις κάτι εντελώς δωρεάν και αξιόπιστο (εκτός αν είσαι gamer) πήγαινε σε Linux.

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Εχω ενα ζευγαρι(2x1GB).

RAM CELLSHOCK 2GB DDR2 1000ΜHZ 5-5-5-15,αλλα στα 1000 που ειναι δεν νομιζω να κανουν εε???

Συνολο παντως να ειναι 2GB λες απο οτι καταλαβα..?

Μαλλον αυτο θα κανω.

Στα ποσα MHZ ομως να ειναι?

Δημοσ.

Δοκίμασε τες και πες μας.

Τώρα αυτο το 1000 με προβληματίζει, λίγο δύσκολο να το υποστηρίζει αλλα ίσως να παίζουν αν ρίξει τα mhz η motherboard η μπορέσεις να τα ρίξεις εσυ απο το βios

Δημοσ.

Ξεχνας τα 7αρια και τα βιστα σ αυτο το συστημα.

Μια χαρα ειναι τα χρ ειδικα αν βαλης ακομα 512 ραμ.

Βρες ενα product key των win pro και οταν ανοιγεις τον η/υ σε οδηγει μονο του να τα βαλης φυσικα οταν εισαι on line.

Το πιθανοτερο ειναι να παιρνη μνημες DDR και οχι DDR2.

Ληξις.

Δημοσ.

Ξεχνας τα 7αρια και τα βιστα σ αυτο το συστημα.

Μια χαρα ειναι τα χρ ειδικα αν βαλης ακομα 512 ραμ.

Βρες ενα product key των win pro και οταν ανοιγεις τον η/υ σε οδηγει μονο του να τα βαλης φυσικα οταν εισαι on line.

Το πιθανοτερο ειναι να παιρνη μνημες DDR και οχι DDR2.

Ληξις.

Τελικα παιρνει DDR στα 333MHZ.

Τον ανοιξα και το ειδα σε αυτες που φοραει(2x256).

Φιλε δεν με χαλανε τα XP.Απλα μιας και το ειχα δει και σερνοτανε,

και μιας και εγινε και αυτο τωρα,ειπα, μην ειναι καλυτερα αν εβαζα

κατι πιο καινουριο.Αν θα ειναι χειροτερα ομως τελικα και αν δεν τα παιρνει,

τοτε και παλι μια χαρα,ας μεινει με αυτα.Αυτο που εγραψες για το κλειδι των

win pro δεν το πολυκαταλαβα.Aν θες εξηγησε το.

Δημοσ.

Οταν σου εχουν βαλει αυτο το προγραμματακι (GENUIN) που σου υπενθυμιζη συνεχεια οτι τα win που εχεις ειναι πλαστα (προφανως εχουν ενεργοποιηθει απειρες φορες και καταλαβαινη η μαμα οτι ειναι πλαστα) σου δινη την δυνατοτητα οταν εισαι ονλαιν να βαλης αλλο 25ψηφιο κωδικο ωστε να ενεργοποιηθουν σωστα και να μην ξαναβγει το ταμπελακι υπενθυμισης.

Ολα αυτα βεβαιως για να μην κανης φορματ και επανεγκαταστησεις τα win.

Κατι που σου συνιστω παντως.

Δημοσ.

Οταν σου εχουν βαλει αυτο το προγραμματακι (GENUIN) που σου υπενθυμιζη συνεχεια οτι τα win που εχεις ειναι πλαστα (προφανως εχουν ενεργοποιηθει απειρες φορες και καταλαβαινη η μαμα οτι ειναι πλαστα) σου δινη την δυνατοτητα οταν εισαι ονλαιν να βαλης αλλο 25ψηφιο κωδικο ωστε να ενεργοποιηθουν σωστα και να μην ξαναβγει το ταμπελακι υπενθυμισης.

Ολα αυτα βεβαιως για να μην κανης φορματ και επανεγκαταστησεις τα win.

Κατι που σου συνιστω παντως.

Ναι ρε φιλε,το παλευω και εγω ομως να το κανω

και δεν μπορω...Αυτο που μπορω μονο να κανω,

ειναι να τους παρω τηλεφωνο και να τους δωσω το κλειδι,

ωστε να τα ενεργοποιησουν αυτοι,απο οτι καταλαβα.

Να κοιτα και απο κατω τι εικονα μου βγαζει.

30t12qw.jpg

725b3a.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...