Προς το περιεχόμενο

Να περιμένω για κάτι καλύτερο από Nexus S;

paoad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πω πραγματικα έλεος με κεινο το nexus s. νταξει εχετε σουπερ ντουπερ κινητο το καταλαβαμε. αλλά να γράφετε σε καθε θέμα ποσο μεγαλη την έχετε ντάξει εχει καταντησει μαλακια. το φαν κλαμπ που φτιαξατε δε φτανει?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να βγαλω και εγω εξω την δικια μου (ρομ) στο optimus 2x να τρομαξετε με τα benchmark? devil.png

Ρε σαλονικιε εισαι κακος ανθρωπος. Πηρε το παλικαρι κινητο και του λες "εκανες μαλακια" χωρις κανενα λογο.

Κακα τα ψεμματα στα 250 το galaxy s ειναι καλυτερη αγορα απο το nexus s στα 300 εκτος και αν θελεις φλας. Βασικα πλεον το nexus S ειναι κακη αγορα γενικοτερα γιατι με 250 περνεις το galaxy και με 330 το optimus 2x.

Οποτε πλεον δεν συμφερει εκτος και αν πεσει στα 220-230

Δημοσ.

Να τις βγάλουμε ολοι εξω, να τις μετρήσουμε ποιος έχει μεγαλύτερη ... quadrad...

Το ένα λέει είναι άχρηστο γιατί βγάζει μονο 4000, ενώ το αλλο ετη φωτός μπροστά επειδή βγάζει.... 4500. Εντωμεταξη, αμα κανείς ένα reboot και τα ξαναμετρησεις μπορεί να δεις τα νούμερα ανάποδα για τόσο μικρές διάφορές (και εντελώς ανύπαρκτες στην πραξη) .

Συμφωνώ μαζί σου ότι όταν συγκρίνουμε πρέπει να μετρήσουμε κάτι, και δεν εχω ιδέα αν όντως το nexus είναι η όχι ένα κλικ γρηγορότερο. Το βέβαιο είναι ότι η διαφορα είναι απειροελάχιστη. Δε δικαιολογεί τέτοιες φανφάρες.

Οσο εσείς τσακωνεστε για το ποιο απο τα 2 διδυμα κινητά είναι πολυ καλύτερό απο το αλλο, θα έχουν βγει κάτι κινεζικά φτηνά που θα ρίχνουν τάπες και στα 2πυρινα που πειραμε ορισμένοι και τα πληρώσαμε και ένα μισθό...

Ρε dbzakia, εσι μας τα είχες πριξει για το ποσο καλύτερή αγορά είναι το nexus γιατί έκανε 50€ λιγότερο, και τώρα που αντιστραφείκαν τα πράγματά και είναι το galaxy 50€ φθηνότερο και έχει και amoled, ακόμα τα ιδία (και χειρότερα) γράφεις;

Πάντα φιλικά προς ολους.

android.png

Δημοσ.

Μάγκες μη μαλώνετε άδικα. Ο Γαλαξίας μου πετάει. Το έχω από το πρωί και ειλικρινά έχω καβλ@@@. Κ δεν έχω προχωρήσει ακόμα σε root (είπα να το κρατήσω παρθένο μια μέρα). Μόνο και μόνο για τη super amoled αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του. Και μπορεί να μην έχω δουλέψει με το nexus s, αλλά από ότι ξέρω ούτε s.amoled έχει, ούτε ράδιο. Επίσης, η αίσθηση που σου δίνει ο γαλαξίας δεν μετριέται με benchmarking. Καληνύχτα.

Δημοσ.

Να βγαλω και εγω εξω την δικια μου (ρομ) στο optimus 2x να τρομαξετε με τα benchmark? devil.png

Ρε σαλονικιε εισαι κακος ανθρωπος. Πηρε το παλικαρι κινητο και του λες "εκανες μαλακια" χωρις κανενα λογο.

Κακα τα ψεμματα στα 250 το galaxy s ειναι καλυτερη αγορα απο το nexus s στα 300 εκτος και αν θελεις φλας. Βασικα πλεον το nexus S ειναι κακη αγορα γενικοτερα γιατι με 250 περνεις το galaxy και με 330 το optimus 2x.

Οποτε πλεον δεν συμφερει εκτος και αν πεσει στα 220-230

κοιτα φιλε το nexus s στα 20 ευρω παραπανω ειναι καλυτερη αγορα απο το galaxy s.στα 250 που εχει το galaxy τωρα αν δεν σε ενδιαφερει το φλας γιατι ειναι κατι που δεν μπορεις να το αγορασεις και να το περασεις στο κινητο τοτε ειναι καλη αγορα.αν δεν εχεις προβλημα να φτασεις στα 300 ειπα ειναι καλυτερη αγορα το optimus 2x πρωτα και το εχω γραψε αυτο και σαλλα post μετα το nexus s και μετα το galaxy.στα 250 σιγουρα δεν εβρισκε καλυτερο απο το galaxy s.στα 299 και ανω βρισκει.απλα πραγματα δεν ειπα κατι κακο.

Να τις βγάλουμε ολοι εξω, να τις μετρήσουμε ποιος έχει μεγαλύτερη ... quadrad...

Το ένα λέει είναι άχρηστο γιατί βγάζει μονο 4000, ενώ το αλλο ετη φωτός μπροστά επειδή βγάζει.... 4500. Εντωμεταξη, αμα κανείς ένα reboot και τα ξαναμετρησεις μπορεί να δεις τα νούμερα ανάποδα για τόσο μικρές διάφορές (και εντελώς ανύπαρκτες στην πραξη) .

Συμφωνώ μαζί σου ότι όταν συγκρίνουμε πρέπει να μετρήσουμε κάτι, και δεν εχω ιδέα αν όντως το nexus είναι η όχι ένα κλικ γρηγορότερο. Το βέβαιο είναι ότι η διαφορα είναι απειροελάχιστη. Δε δικαιολογεί τέτοιες φανφάρες.

Οσο εσείς τσακωνεστε για το ποιο απο τα 2 διδυμα κινητά είναι πολυ καλύτερό απο το αλλο, θα έχουν βγει κάτι κινεζικά φτηνά που θα ρίχνουν τάπες και στα 2πυρινα που πειραμε ορισμένοι και τα πληρώσαμε και ένα μισθό...

Ρε dbzakia, εσι μας τα είχες πριξει για το ποσο καλύτερή αγορά είναι το nexus γιατί έκανε 50€ λιγότερο, και τώρα που αντιστραφείκαν τα πράγματά και είναι το galaxy 50€ φθηνότερο και έχει και amoled, ακόμα τα ιδία (και χειρότερα) γράφεις;

Πάντα φιλικά προς ολους.

android.png

αυτο εννοειτε με τα κινεζικα.το xiaomi σε χαρακτηριστικα βαζει κατω πολλα.απλα πρεπει να δω το sar του και να δουλευτει λιγο να δουμε την αξιοπιστια του γιατι service xiaomi δεν πιστευω να εχει ελλαδα.το κινητο ειναι οπως τα pc καθε 3 και λιγο θα βγαινει κατι πιο δυνατο οποτε αν δεν εχεις σκοπο να τα σκας συνεχεια παιρνεις κατι πιο κοντα στις δικες σου αναγκες και τελος.εγω δοκιμαζοντας τα κατεληξα στο nexus αλλος καταληγει στο galaxy αλλος στο lg κτλ.καλυτερος κριτης ειναι ο ιδιος ο αγοραστης οταν θα πιασει στα χερια του τα υποψηφια κινητα και θα τα τεσταρει

Δημοσ.
Μάγκες μη μαλώνετε άδικα. Ο Γαλαξίας μου πετάει. Το έχω από το πρωί και ειλικρινά έχω καβλ@@@. Κ δεν έχω προχωρήσει ακόμα σε root (είπα να το κρατήσω παρθένο μια μέρα). Μόνο και μόνο για τη super amoled αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του. Και μπορεί να μην έχω δουλέψει με το nexus s, αλλά από ότι ξέρω ούτε s.amoled έχει, ούτε ράδιο. Επίσης, η αίσθηση που σου δίνει ο γαλαξίας δεν μετριέται με benchmarking. Καληνύχτα.

Ό,τι και να λες, θα σου λένε τα ίδια.

Κασέτα.

Πες σε κανά διαχειριστή να το κλειδώσει μπας και ηρεμήσει το φόρουμ...

android.png

Δημοσ.

Πάντα φιλικά προς ολους.

android.png

ναι! τοτε! τωρα ομως που βγηκε το αλλο σε προσφορα με εχεις δει να εχω πει κατι τετοιο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...