Προς το περιεχόμενο

Να περιμένω για κάτι καλύτερο από Nexus S;

paoad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχες ποτέ σου επαφή με MIUI roms; Και να ναι, με ποιά;

Το Xiaomi ήδη πατάει κάτω όλα τα android κινητά με τα specs του. Δεν τίθεται σύγκριση.

Αλλά και μονοπύρηνο να ήταν, μόνο και μόνο το γεγονός πως τρέχει CM7-based ROM το καθιστά πιο γρήγορο από οποιοδήποτε stock.

salionikios_27 (aka Dbzakias2) , δες και κλάψε...

http://www.youtube.c...h?v=sMda3hcGu9E

Μi-ONE(Xiaomi) Specs

εννοειτε οτι εχω δοκιμασει Miui.2 μερες την κρατησακ αιτην εβγαλα γατι iphonizei και δεν μαρεσε.

Το link που γράφεις spec λες; Αυτό δεν είναι link της κατασκευάστριας εταιρίας, αλλα site της miui rom, αν δεν κάνω λάθος. Και σύμφωνα και με το link που δινω παραπάνω τα spec έχουν διαψευστεί και πλέον είναι 1 .5ghz 1πυρινο.

" Instead of the 1.2 GHz dual-core chip that was initially announced, the Xiaomi phone’s CPU is actually going be a 1.5 GHz Qualcomm MSM8260 SoC. "

Εκτός αν ξέρεις κάτι περισσότερο. Ομολογώ αγνοούσα το συγκεκριμενο και διαβάζοντας το εδω το Googleαρα να μαθω περισσότερα.

Σε κάθε περίπτωσή μια χαρά φαίνεται, απλα δεν είναι 2πυρινο. Και στο βίντεο που δίνεις score δεν μπόρεσα να δω..

android.png

http://www.gsmarena.com/xiaomi_phone_is_15ghz_dualcore_droid_from_china_to_cost_310-news-3007.php

εγω εδω το ειδα και κανει λογω για διπυρηνο στα 1.5

επισης η προσφορα για ξεστοκαρισμα αν δεν ακολουθησαν κιαλλα καταστηματα τοτε θα εξαντληθει αμεσως αφου μονο το media to δινει τοσο.και εξαρταται και ποσα κομματια εχει.στο nexus οταν το εβγαλαν στα 299 3 μαγαζια πλαισιο,public,και κωτσοβολος μετα απο μια βδομαδα δεν το βρηκα πουθενα και περιμενα να μπει ο ιουλιος για να φερει κιαλλα το πλαισιο και να παρω.οποτε αν θες να το παρεις κανε αμεσα την κινηση γιατι απο τη στιγμη που το εχει μονο το media στα 249 θα εξαφανιστει

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εννοειτε οτι εχω δοκιμασει Miui.2 μερες την κρατησακ αιτην εβγαλα γατι iphonizei και δεν μαρεσε.

Dbzakia πώς την πέρασες την MIUI;

@topic starter

Τελικά ποιό πήρες;

Δημοσ.

@topic starter

Τελικά ποιό πήρες;

Υιοθέτησα έναν Γαλαξία. Πως μπορούσα να αντισταθώ άλλωστε;

Δημοσ.

Ξεκίνα διάβασμα στο myphone.gr που υπάρχει ειδικό section μόνο για το Galaxy S!

Και ό,τι απορίες έχεις, είμαστε και εμείς εδώ, στο αντίστοιχο thread που έχει δημιουργηθεί!

Καλοδούλευτο...

Δημοσ.

Αν και παναθηναικακιας (φαντάζομαι ) κακοδούλευτο .. :)

android.png

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 9 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 9 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
(aka Dbzakias2)

το ξανα-θελεις το banακι σου βλεπω, ε; κοψ'την αυτη την μ@λ@κι@ γιατι θα σου βγει ξινή!

btw αν οντως ρωτησες εμενα και οχι τον σαλονικο, στο sgs μου ειχα βαλει μια amestris και την miui την ειχα βαλει για να το δωσω στην αδελφη μου αλλα ειχε κανει μια πατατια και μου ζητησε να το γυρισω στην κανονικη στοκ ρομ...

φιλικα παντα! (οσο γινεται)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Έχει να πέσει ερώτηση, επερώτηση, διευκρίνηση κτλ/ Ούτε στη βουλή τέτοιο πράμα. Πάω για διάβασμα..

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Έχει να πέσει ερώτηση, επερώτηση, διευκρίνηση κτλ/ Ούτε στη βουλή τέτοιο πράμα. Πάω για διάβασμα..

Καλή μελέτη! :) Και περνάς και μια βόλτα από xda-developers... Εκεί να δεις...

Δημοσ.

καλοριζικο φιλε.στα 249 ηταν καλη αγορα γιατι με 300 που ειχε δεν το παιρνε κανεις.ελπιζω να μην το μετανιωσεις που το πηρες οπως πολλοι αλλοι και τα εγαζαν σε αγγελιες για ανταλλαγη με το nexus.

Δημοσ.

καλοριζικο φιλε.στα 249 ηταν καλη αγορα γιατι με 300 που ειχε δεν το παιρνε κανεις.ελπιζω να μην το μετανιωσεις που το πηρες οπως πολλοι αλλοι και τα εγαζαν σε αγγελιες για ανταλλαγη με το nexus.

Δείξε μας μερικές γιατί εγώ δεν είδα καμία.

Επίσης πες και ποιά μέλη το αγοράσαν και το μετανοιώσαν.

Γενικότερα, προσπάθησε να τεκμηριώνεις τα γραφόμενά σου.

Ας κλειδωθεί το παρόν thread, μιας και το παιδί πήρε κινητό!

Δημοσ.

προς τον ξερολα του forum.αν θες να μαθεις πως περνας μια ρομ ρωτα ευθεως και θα σου μαθω.επειδη δεν σε βλεπω να σκαμπαζεις πολλα θα σου πω για αρχη τον ευκολο τροπο.ανοιγεις rom manager βρισκεις τη ρομ που γουσταρεις και ταλλα ολα τα κανει το προγραμμα.αν δεν υπαρχει η ρομ που θες εκει θα το κανεις μεσω του recovery κατι το ποιο μην το επιχηρησεις εσυ και κανεις καμια ζημια στο κινητο σου.ελπιζω να σε καλυψα.στη post του nexus s μπορεις να δεις και κατι σκορ που χτυπησα με τον πυραυλο με custom rom να σου πεταχτουν τα ματια εξω και να αναρωτιεσαι γιατι το galaxy δεν πλησιαζει αυτα τα τρελα νουμερα.

Δημοσ.

προς τον ξερολα του forum.αν θες να μαθεις πως περνας μια ρομ ρωτα ευθεως και θα σου μαθω.επειδη δεν σε βλεπω να σκαμπαζεις πολλα θα σου πω για αρχη τον ευκολο τροπο.ανοιγεις rom manager βρισκεις τη ρομ που γουσταρεις και ταλλα ολα τα κανει το προγραμμα.αν δεν υπαρχει η ρομ που θες εκει θα το κανεις μεσω του recovery κατι το ποιο μην το επιχηρησεις εσυ και κανεις καμια ζημια στο κινητο σου.ελπιζω να σε καλυψα.στη post του nexus s μπορεις να δεις και κατι σκορ που χτυπησα με τον πυραυλο με custom rom να σου πεταχτουν τα ματια εξω και να αναρωτιεσαι γιατι το galaxy δεν πλησιαζει αυτα τα τρελα νουμερα.

Πέτρο θα του απαντήσεις εσύ για το Quadrant ή να τον αφήσουμε στο σκοτάδι;

edit: Ποιός είναι ο ξερόλας;

edit #2: Μην απαντήσεις Πέτρο. Καλύτερα στο σκοτάδι!

Δημοσ.

quadrant,smarchbench,antutu.3 διαφορετικα φιλε.το ξερω επειδη δεν σε παιρνει λες και καλα δεν κανουν τα προγραμματα κτλ.ολα τα κινητα ομως μαυτα τα προγραμματακια τεσταρονται και γιαυτο το λογο εχουν φτιαχτει οπως υπαρχουν τετοια προγραμματα και για υπολογιστες να τεσταρεις ταχυητητα επεξεργαστη γραφικων κτλ.νομιζω πως η δικια μου και δικια σου γνωμη μετραει λιγοτερο απο ενα προγραμμα που εχει φταιχτει γιαυτη τη δουλεια να τεσταρει ταχυτητα.σου ξαναλεω οταν χτυπησεις τα νουμερα του nexus ελα να μου μιλησεις.με οποιο προγραμμα γουσταρεις

edit #2: Μην απαντήσεις Πέτρο. Καλύτερα στο σκοτάδι!

δεν ειναι κακο περνα μια βολτα απο το post nexus s και ριξε μια ματια στα bench να τσιριζεις με τον πυραυλο.εχει παραθεσει bench και καποιος με γαλαξια στα 1.5 χρονισμενο και πιανει 4000.στα 1.4 εμενα 4500.χαωτικη διαφορα

• Moderators
Δημοσ.

Γελαω ε.

Να επαναλαβω πως το Quadrant και γενικα τα benchmarking προγραμματα ΔΕΝ ειναι αξιοπιστα. salonikios_27 κανε μου μια χαρη. Παρε bench απο quadrant τωρα. Μετα κανε επανεκινηση στη συσκευη σου. Μετα παρε παλι bench. Και πες μου τι παρατηρεις. Ειδικα το quadrant ειναι αναξιοπιστο και δεν μετρα πραγματικη ταχυτητα, ειναι απλα αριθμοι. Εκτος αν το μονο που θελεις να κανεις με τη συσκευη σου ειναι να τρεχεις το quadrant. Επισης τα αποτελεσματα του quadrant μαγειρευονται ευκολα. Νομιζω κατι τετοιο ειχε κανει ο cyano ετσι, for the sake of it.

http://androidforums.com/incredible-all-things-root/161025-quadrant-scores-probably-misnomer-depending-how-you-test.html

http://briefmobile.com/cyanogen-demonstrates-quadrants-flaws

O nikoskon ασχετος με rom flashing? :lol:

Δημοσ.

Δείξε μας μερικές γιατί εγώ δεν είδα καμία.Επίσης πες και ποιά μέλη το αγοράσαν και το μετανοιώσαν.Γενικότερα, προσπάθησε να τεκμηριώνεις τα γραφόμενά σου.Ας κλειδωθεί το παρόν thread, μιας και το παιδί πήρε κινητό!

Πέτρο θα του απαντήσεις εσύ για το Quadrant ή να τον αφήσουμε στο σκοτάδι;edit: Ποιός είναι ο ξερόλας;edit #2: Μην απαντήσεις Πέτρο. Καλύτερα στο σκοτάδι!

quadrant,smarchbench,antutu.3 διαφορετικα φιλε.το ξερω επειδη δεν σε παιρνει λες και καλα δεν κανουν τα προγραμματα κτλ.ολα τα κινητα ομως μαυτα τα προγραμματακια τεσταρονται και γιαυτο το λογο εχουν φτιαχτει οπως υπαρχουν τετοια προγραμματα και για υπολογιστες να τεσταρεις ταχυητητα επεξεργαστη γραφικων κτλ.νομιζω πως η δικια μου και δικια σου γνωμη μετραει λιγοτερο απο ενα προγραμμα που εχει φταιχτει γιαυτη τη δουλεια να τεσταρει ταχυτητα.σου ξαναλεω οταν χτυπησεις τα νουμερα του nexus ελα να μου μιλησεις.με οποιο προγραμμα γουσταρειςδεν ειναι κακο περνα μια βολτα απο το post nexus s και ριξε μια ματια στα bench να τσιριζεις με τον πυραυλο.εχει παραθεσει bench και καποιος με γαλαξια στα 1.5 χρονισμενο και πιανει 4000.στα 1.4 εμενα 4500.χαωτικη διαφορα

Γελαω ε.Να επαναλαβω πως το Quadrant και γενικα τα benchmarking προγραμματα ΔΕΝ ειναι αξιοπιστα. salonikios_27 κανε μου μια χαρη. Παρε bench απο quadrant τωρα. Μετα κανε επανεκινηση στη συσκευη σου. Μετα παρε παλι bench. Και πες μου τι παρατηρεις. Ειδικα το quadrant ειναι αναξιοπιστο και δεν μετρα πραγματικη ταχυτητα, ειναι απλα αριθμοι. Εκτος αν το μονο που θελεις να κανεις με τη συσκευη σου ειναι να τρεχεις το quadrant. Επισης τα αποτελεσματα του quadrant μαγειρευονται ευκολα. Νομιζω κατι τετοιο ειχε κανει ο cyano ετσι, for the sake of it.http://androidforums.com/incredible-all-things-root/161025-quadrant-scores-probably-misnomer-depending-how-you-test.htmlhttp://briefmobile.com/cyanogen-demonstrates-quadrants-flaws

O nikoskon ασχετος με rom flashing? :lol:

αν και δεν θελω καποια ατομα να μου ξανακανουν αναφορα επειδη εχω αντιθετη γνωμη απο αυτους, θα επιχειρήσω να πω την γνωμη μου!

και το quadrant να ειναι αναξιοπιστο, υπαρχουν πολλα ακομα στυλ antutu! αν μου πειτε οτι και αυτα ειναι αναξιοπιστα τοτε δεν εχετε ιδεα τι σας γινεται! btw φιλε nikoskon θυμαμαι σε κατι ποστ πιο παλια ειχες δημισιευσει εικονες απο benchmarks και μιλαγες σχετικα μ'αυτα! γιατι ομως αφου οπως λες ειναι αναξιοπιστα; τεσπα, αντε να κρυφτείς πισω απ'το δαχτυλο σου!

συνεχιζω...

τα sgs και το nexus s ειναι σχεδον ολοιδια κινητα (οπως πολλοι απο εσας -μακαρι να το- ξερατε) αλλα απο software μερια το nexus s πεταει μπροστα στο sgs! λογω αυτης της διαφορας ταχύτητας καποιοι λενε οτι το sgs ειναι μαπα και καποιοι αλλοι οτι το nexus s ειναι μαπα! λοιπον για να φτασει το galaxy s την ταχυτητα του ns θελει τρελο στρώσιμο, μονο που αν πειραξουμε επισης το ns θα υπαρξει ακομα μεγαλυτερη διαφορα απο πριν! αυτο ειναι σιγουρο! απο δω και περα ας πιστευει ο καθενας οτι θελει! γι αυτον τον λογο μαλιστα υπαρχουν οι φαν και οι haters!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...