ThanosA Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα,χρησιμοποιω ενα macbook pro ή εναν imac( ο,τι βολεψει) για media center.Τα συνδεω στην tv με HDMI και στο ηχοσυστημα μεσω οπτικης ινας...Υπαρχει τροπος να παιρνω ηχο DTS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα,χρησιμοποιω ενα macbook pro ή εναν imac( ο,τι βολεψει) για media center.Τα συνδεω στην tv με HDMI και στο ηχοσυστημα μεσω οπτικης ινας...Υπαρχει τροπος να παιρνω ηχο DTS? Με ποιο λειτουργικό και πρόγραμμα παίζεις τα dts αρχεία σου?Γιατί το hardware βγάζει ψηφιακό σήμα και για να πάρεις DTS είναι καθαρά θέμα software στα συγκεκριμένα μηχανήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Osx Lion και VLC . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Osx Lion και VLC . Το vlc αν του κλικάρεις στο preferences/audio το use S/PDIF when available λογικά θα παίξει dts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αρχικα ευχαριστω. Το εκανα και κοιτα να δεις τι εγινε. Με ανοιχτο το vlc και τσεκαρισμενο το S/PDIF δεν ειχα ηχο με καμια εφαρμογη.Εκτος αυτου ειχα την δυνατοτητα να ρυθμισω τον ηχο μεσα απο τα lion κατι που υπο κανονικες συνθηκες με συνδεση οπτικης ινας δεν γινεται. Μολις εκανα quit ολα επανηλθαν. Το ηχοσυστημα υποστηριζει εννοειται DTS και μαλιστα οταν εχω ηχο DTS αναβει μια κοκκινη ενδειξη DTS. To εχεις δοκιμασει με μακ? βασικα μολις ανοιξα αρχειο που ειχε ηχο DTS κοπηκε ο ηχος,Με τα αλλα δουλευει κανονικα ακομα και οταν ειναι τσεκαρισμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αρχικα ευχαριστω. Το εκανα και κοιτα να δεις τι εγινε. Με ανοιχτο το vlc και τσεκαρισμενο το S/PDIF δεν ειχα ηχο με καμια εφαρμογη.Εκτος αυτου ειχα την δυνατοτητα να ρυθμισω τον ηχο μεσα απο τα lion κατι που υπο κανονικες συνθηκες με συνδεση οπτικης ινας δεν γινεται. Μολις εκανα quit ολα επανηλθαν. Το ηχοσυστημα υποστηριζει εννοειται DTS και μαλιστα οταν εχω ηχο DTS αναβει μια κοκκινη ενδειξη DTS. To εχεις δοκιμασει με μακ? βασικα μολις ανοιξα αρχειο που ειχε ηχο DTS κοπηκε ο ηχος,Με τα αλλα δουλευει κανονικα ακομα και οταν ειναι τσεκαρισμενο. Όταν παίζεις το αρχείο με dts απο το vlc δοκίμασε να επιλέξεις απο την μπάρα επάνω audio ,audio device το digital encoded output.Το VLC 1.1.11 έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν ειναι τσεκαρισμενο η επιλογη audio devece ειναι γκρι.Οταν δεν ειναι τσεκαρισμενο εχω την επιλογη Built in output και Built in output (encoded) παταω το δευτερο και παλι χανεται ο ηχος. For the record με αλλο media player εχω DTS με οπτικη ινα. ναι την 1.1.11 εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν ειναι τσεκαρισμενο η επιλογη audio devece ειναι γκρι.Οταν δεν ειναι τσεκαρισμενο εχω την επιλογη Built in output και Built in output (encoded) παταω το δευτερο και παλι χανεται ο ηχος. For the record με αλλο media player εχω DTS με οπτικη ινα. ναι την 1.1.11 εχω. Κάποια ρύθμιση θα θέλει το vlc ή το codec του ήχου δεν το υποστηρίζει....dvd παίζεις ή .mkv? Sorry τώρα που ξανάκανα την δοκιμή έχει ένα θέμα το vlc με το lion.......Στο λαπτοπ με snow παίζει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε κάποια άλλη εφαρμογή, όπως το Plex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Η αληθεια ειναι πως το vlc εχει κρασαρει πολυ συχνα..Αρα εχω τη δυνατοτητα για DTS απλα ειναι θεμα ρυθμισης?mkv παιζω. οκ ευχαριστω! Αν καποιος αλλος γνωριζει ας βοηθησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 edit : ok ειναι σιγουρα bug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.