nikos papas. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχω το σιντι εγκαταστασης και δεν μπορω να εγκαταστησω τον εκτυπωτη Φυσικα κατεβασα τους ντραιβερς ,αλλα τιποτα. Μονο το σκανερ μπορεσα να εγκαταστησω.Χωρις το σιντι εγκαταστασης δεν υπαρχουν ακριβεις οδηγιες ,δηλαδη με ποια σειρα γινεται η εγκατασταση των αρχειων.Μπορει καποος να μου πει βημα-βημα πως να κανω τη δουλεια σωστα?Προσπαθω 2-3 μερες τωρα.Θα ειχε ηδη φυγει απο το παραθυρο,αλλα λυπαμαι τα ευρουλακια που εδωσα για τα μελανια.
L-Griever Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Driver Genius Professional Edition δοκίμασε αυτό και ίσως σου λύσει τα προβλήματα..Ενημέρωσε με για τα αποτελέσματα!
nikos papas. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Driver Genius Professional Edition δοκίμασε αυτό και ίσως σου λύσει τα προβλήματα..Ενημέρωσε με για τα αποτελέσματα! Ευχαριστω!Θα σε ενημερωσω οπωσδηποτε.
nikos papas. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Κατεβασα το driver genius.αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να βοηθησει.Εξαλλου οταν παταω fix να αναζητηση τους οπους driver μου ζηταει κωδικο.Ευτυχως καταφερα και εκατεστησα τον εκτυπωτη στο netbook.
L-Griever Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ok ελπίζω να ξέρεις ότι τα προγράμματα κάποια θέλουν register ή licence or serial..Επειδή δεν μπορώ να στο πω εδώ και απαγορεύεται.Ψάξε στο ιντερνετ και βρες το τελευταίο κλειδί για την τελευταία έκδοση..Αν το κάνεις τότε θα δεχθεί να σου τα κάνει fix και θα σου εγκαταστήσει τα drivers.
nikos papas. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Φτλε μου ξερω τι θελει το προγραμμα.Το θεμε ειναι οτι και να το αγοραζα απο την ξαδερφη μου που ειναι στην αμερικη δεν θα με βοηθουσε. Απο οτι ειδα το προγραμμα αυτο σου κατεβαζει αυτοματα τους διαφορους ντραιβερς και σε βγαζει απο τον κοπο να τους ψαχνεις μονος.Στη δικη μου περιπτωση μαλλον προκειται για καποια ασυμβατοτητα.
L-Griever Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω πάντως καταλαβαίνει τι χρειάζεσαι..Όπως θέλεις πάντως εμένα με γλίτωσε κάποια πράγματα..
ss13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω πάντως καταλαβαίνει τι χρειάζεσαι..Όπως θέλεις πάντως εμένα με γλίτωσε κάποια πράγματα.. Δε είναι ό,τι καλύτερο αυτά τα προγράμματα και δεν εγκαθιστούν σωστούς οδηγούς , μάλλον είναι προγράμματα για κάποιους που βαριούνται να ψάξουν για την σωστή λύση !!
L-Griever Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δε είναι ό,τι καλύτερο αυτά τα προγράμματα και δεν εγκαθιστούν σωστούς οδηγούς , μάλλον είναι προγράμματα για κάποιους που βαριούνται να ψάξουν για την σωστή λύση !! Όταν λέω ότι με γλίτωσε κάποια πράγματα δεν εννοούσα ότι είμαι τεμπέλης για να ψάξω ή επειδή βαριέμαι αλλά να σε βοηθήσει όπως για παράδειγμα..επειδή δεν θυμόμουν και έχω χάσει το κουτί που έγραφε το μοντέλο του asus ή το realtek που ενώ κατέβασα είχε ασυμβατότητα με το πρόγραμμα που είπα πριν με βοήθησε.Αυτό είπα και όχι ότι είμαι τεμπέλης ή επειδή βαρίεμαι στο ξαναλέω.
crc2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Τι λειτουργικό είχες στο μηχάνημα που πήγες να κάνεις εγκατάσταση τον εκτυπωτή ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα