supernatural Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 0x8007045d Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου..Παω να κανω φορματ τον σκληρο και να περασω τα 7, και κατα την διαρκεια του μου βγαζει το παραπανω σφαλμα.....Δεν ξερω τι μπορει να φταει,βοηθηστε με, δεν ειναι να το παω στον τεχνικο,δεν παιζουν λεφτα..... Να σας πω οτι εχω κανει διαγραφη το παλιοτερο λειτουργικο μου και διαμορφωση του εν λογου διαμερισματος , δεν μπορω να κανω επιοδιορθωση σφαλματων γμτ κιολας ! Περιμενω απαντηση ..
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλώς όρισες καταρχήν στο Insomnia Μετά πες μας αν το συγκεκριμένο dvd το έχεις δοκιμάσει και αλλού ή είναι φρεσκογραμμένο πχ Αν είναι φρεσκογραμμένο δοκίμασε να το γράψεις σε χαμηλή ταχύτητα (αν μιλάμε για γνήσιο δισκάκι ξέχασε το προηγούμενο) Επίσης ποιο σκληρό έχεις; Τον έχεις τσεκάρει ποτέ για bad sectors;
supernatural Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εχω δοκιμασει και τα αυθεντικα κσι τα αλλα... και στις 2 περιπτωσεις το ιδιο πραγμα μου βγαζει.. σκληρο εχω hitachi ,τον εχω τσεκαρει στο πασρελθον για σφαλματα ναι,αλλα τωρα και να θελω δεν μπορω να το κανω γιατι εχουν διαγραφει ολοκληρωτικα τα προηγουμενα wi. λαπτοπ εχω
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ????????????????????????? Τι δεν κατάλαβες;
supernatural Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τι δεν κατάλαβες; σορρυ απανταω πιο πανω,,,, λαθος μ ..
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 εχω δοκιμασει και τα αυθεντικα κσι τα αλλα... και στις 2 περιπτωσεις το ιδιο πραγμα μου βγαζει.. σκληρο εχω hitachi ,τον εχω τσεκαρει στο πασρελθον για σφαλματα ναι,αλλα τωρα και να θελω δεν μπορω να το κανω γιατι εχουν διαγραφει ολοκληρωτικα τα προηγουμενα wi. Δε τον συνδέεις στο Pc που μου μιλάς και να του κάνεις ένα τσεκ με το διαγνωστικό της εταιρίας; Βρήκα αναφορά για το error αυτό, στα 7forums και το θέμα ήταν ο δίσκος, αφού πρώτα είπαν για το δισκάκι των windows... σορρυ απανταω πιο πανω,,,, λαθος μ .. Δε πειράζει...
supernatural Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ειμαι απο μακ μεσα τωρα, δεν γινεται να συνδεσω το ασερ πανω εδω ..... δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος?????
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 hmmmm Με έπιασες αδιάβαστη εντελώς... Με mac καμία επαφή... Δε ξέρω μπορεί να μην είναι και ο σκληρός αλλά να κολλάει συνέχεια κατά την εγκατάσταση, νομίζω έχει ένα ποσοστό. Περίμενε και κάποιον άλλον ή κάποια άλλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.