Προς το περιεχόμενο

To wallpaper σε MacBook pro γίνεται μπλε από μόνο του

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ενα MacBook pro 2011 i7 CPU 8gb ram. Σήμερα καθώς ήμουν στο Ίντερνετ με τον firefox η οθόνη ξαφνικά έχασε το wallpaper και έγινε μπλε. Πήγα στις ρυθμίσεις και το άλλαξα αλλα μετα από λίγο το ίδιο συνέβη . Αφού έκανα επανεκκινηση δε συνέβη ξανά αλλα ανησύχησαν λίγο. Γνωρίζει κανείς γιατί μπορεί να έγινε αυτο; Βρήκα διάφορα στο google αλλα κανένα με συγκεκριμένη απάντηση . Ευχαριστώ .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το wallpaper ήταν από κάποια ιστοσελίδα και έκανες "Set as background" ή κάτι τέτοιο; Υπάρχει περίπτωση να άδειασε η cache και να το έχασε, οπότε γύρισε στο default και μη εξαιρετέο μπλε ραφ. :rolleyes:

Μήπως το έχεις συνδεδεμένο σε εξωτερική οθόνη; Εμένα μου γίνεται προσωρινά μπλε απαλό - γαλάζιο όταν το συνδέω με την TV

Και αυτό :devil:

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια,

Οχι, το Macbook δεν ειναι συνδεδεμενο σε εξωτερικη οθονη. Επισης οταν συνεβη αυτο δεν αγγιζα καν τον υπολογιστη. Ειδα το background να γινεται μπλε απο μονο του.

Επρεπε να παω στα settings, να επιλεξω αλλο και ξανα αυτο που ειχα για να επανελθει. Μετα απο ενα δεκαλεπτο ξαναεγινε μπλε.

Μετα το restart δεν εχει επαναληφθεί. Το μονο που με υποψιασε ειναι οτι αφου εκανα restart, πηγα να ξεκινησω το Firefox και μου εβγαλε μηνυμα οτι κανει install updates, και αμεσως μετα μου πεταξε σελιδα οτι το Flash δεν ειναι ενημερωμενο. Παιζει να εκανε κανενα conflict o Firefox?

System Preferences > Desktop & Screensaver [tab Desktop] > κάτω από τις εικόνες λέει [√] Change picture: every x whatever

Ξετίκαρέ το. ^_^

System Preferences > Desktop & Screensaver [tab Desktop] > κάτω από τις εικόνες λέει [√] Change picture: every x whatever

Ξετίκαρέ το. ^_^

Thanks για την ιδεα αλλα δεν ειναι τικαρισμενο αυτο και ποτε δεν ηταν :-(

Πήγα εδώ και με έστειλε εδώ.

Αν φοβάσαι, κάνε ένα clean install ξανά το λειτουργικό να μάθεις τη διαδικασία κιόλας. :devil: Τώρα θα μου πεις, φοβάμαι να κάνω reset στην PRAM και θα κάτσω να κάνω φορμάτ?! :eek:

Εγώ από κάτι παρόμοιο έκανα πρώτη φορά format σε Mac. Έλεγα ότι δεν θα χρειαστεί -σχεδόν, δεν είμαι τόσο αφελής- να κάνω format σε Apple, αλλά τελικά αναγκάστηκα. Και όλα φτιάχνουν ως δια μαγείας. :mrgreen:

Όπως καταλαβαίνεις δεν θα παραιτηθώ μέχρι να το φτιάξεις...

Πήγα εδώ και με έστειλε εδώ.

Αν φοβάσαι, κάνε ένα clean install ξανά το λειτουργικό να μάθεις τη διαδικασία κιόλας. :devil: Τώρα θα μου πεις, φοβάμαι να κάνω reset στην PRAM και θα κάτσω να κάνω φορμάτ?! :eek:

Εγώ από κάτι παρόμοιο έκανα πρώτη φορά format σε Mac. Έλεγα ότι δεν θα χρειαστεί -σχεδόν, δεν είμαι τόσο αφελής- να κάνω format σε Apple, αλλά τελικά αναγκάστηκα. Και όλα φτιάχνουν ως δια μαγείας. :mrgreen:

Όπως καταλαβαίνεις δεν θα παραιτηθώ μέχρι να το φτιάξεις...

Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου για την επιμονή σου ! Το είχα βρει κι εγώ αυτο. Εντάξει, ξέρω να κάνω φόρματ το Μακ κλπ αλλα πρώτον έχω στήσει το σύστημα με μουσικο σοφτγουεαρ που θα πάρει μια βδομάδα να ξανάεγκαταατησω και κυρίως :

Δεν το έχει ξανακάνει. Περίεργο; Τι να πω ξανασκεφτομαι μήπως έφταιγε ο Firefox in the end...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...