manosmod Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω παρει το TL-WA701ND για να το χρησημοποιησω ως repeater αλλα δεν ..... το σημειο κλειδι που δεν κολαει ειναι οτι οταν κανω αναζητηση του ρουτερ το βρισκει ,κανω conect και εκει θα επρεπε λογικα να μου ζηταει το κλειδι αλλα δεν.. και συνεπως δεν κανει αναμεταδοση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω παρει το TL-WA701ND για να το χρησημοποιησω ως repeater αλλα δεν ..... το σημειο κλειδι που δεν κολαει ειναι οτι οταν κανω αναζητηση του ρουτερ το βρισκει ,κανω conect και εκει θα επρεπε λογικα να μου ζηταει το κλειδι αλλα δεν.. και συνεπως δεν κανει αναμεταδοση. To κλειδι δε θα στο ζητησει, αλλα πρεπει να πας μεσα απτα μενου στα security settings να επιλεξεις τον τυπο κρυπτογραφησης (που ΠΡΕΠΕΙ να ειναι WEP για να δουλεψει) και στη συνεχεια να βαλεις τον κωδικο σου. Αν αυτος ειναι WPA τοτε δε θα σου δουλεψει ως repeater.
manosmod Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. παντως ειναι παραδοξο να μην δεχεται κλειδωμα wpa. παντως θα το δοκιμασω...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καθολου παραδοξο. Το αναφερουν και τα specs της συσκευης και το manual.
manosmod Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ακομα το παλευω.. εβαλα στο ρουτερ ασφαλεια wep το ιδιο καταχωρησα και στο repeater, κανει αναμεταδοση ομως δεν μπορω να συνδεθω. ενοειται οτι μολις το κλεινω αμεσως συνδεομαι στο μοντεμ μου.
rfc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/418750-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CE%BF%CF%85/page__st__90 To παλευουμε εδω με ενα παιδι. Οποιος μπορει βοηθαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.