positivecreep21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ασχολουμε με το κοσμημα 2 χρονια και τωρα σκεφτομαι να παω στο ΙΕΚ αργυροχρυσοχοιας mokume. Τι προοπτικες θα εχω οταν το τελειωσω? Θα μ'αρεσε να ανοιξω δικο μου μαγαζι ή τουλαχιστον εργαστηριο. Γινεται κατι τετοιο με την κατασταση που επικρατει? Οποιαδηποτε πληροφορια μπορειτε να μου δωσετε ειναι καλοδεχουμενη! Λενε ολοι για την κριση,αλλα εγω παω στο μοναστηρακι το Σαββατο με τον παγκο μου και βγαζω 40 ευρω το τετραωρο.Και αναρωτιεμαι....
-nick- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Λενε ολοι για την κριση,αλλα εγω παω στο μοναστηρακι το Σαββατο με τον παγκο μου και βγαζω 40 ευρω το τετραωρο.Και αναρωτιεμαι.... Αληθεια λες ? Εγω γενικα δεν βλεπω τους παγκους να εχουν πολυ κινηση , σε αντιθεση με παλιοτερα....
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 το θεσ οντωσ? η απλα σκεφτεσαι οτι μπορει να εχεισ λεφτα με την κριση!!!
positivecreep21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 το θεσ οντωσ? η απλα σκεφτεσαι οτι μπορει να εχεισ λεφτα με την κριση!!! το θελω αλλα και τα λεφτα απο οποια πλευρα και να το δεις ειναι ενας σημαντικος παραγοντας. Αν ειναι να βγαζω 300 ευρω το μηνα τι να το κανω? Αν ηταν για τα λεφτα θα σκεφτομουν τουριστικα επαγγελματα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μοναστηράκι και Σάββατο και, φαντάζομαι, 11:00 με 15:00; Την Δευτέρα το απόγευμα, μήνα Οκτώβριο πόσο πάει το 4ώρο; Αξίζει η αργυροχρυσοχοΐα αλλά όχι για πάγκο. Είναι δουλειά με καλό περιθώριο κέρδους και, εάν έχεις καλές ιδέες, με δυνατότητα να βγάλεις αρκετά λεφτά.
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μοναστηράκι και Σάββατο και, φαντάζομαι, 11:00 με 15:00; Την Δευτέρα το απόγευμα, μήνα Οκτώβριο πόσο πάει το 4ώρο; Αξίζει η αργυροχρυσοχοΐα αλλά όχι για πάγκο. Είναι δουλειά με καλό περιθώριο κέρδους και, εάν έχεις καλές ιδέες, με δυνατότητα να βγάλεις αρκετά λεφτά. τι λετε ρε παιδια?αληθεια? κ εμεισ εδω σκεφτομαστε για πτυχια , μαστερ , εξωτερικα κτλ...να ερθω να στησουμε παγκο???
positivecreep21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μοναστηράκι και Σάββατο και, φαντάζομαι, 11:00 με 15:00; Την Δευτέρα το απόγευμα, μήνα Οκτώβριο πόσο πάει το 4ώρο; Αξίζει η αργυροχρυσοχοΐα αλλά όχι για πάγκο. Είναι δουλειά με καλό περιθώριο κέρδους και, εάν έχεις καλές ιδέες, με δυνατότητα να βγάλεις αρκετά λεφτά. οχι το Σαββατο παω 14.00 με 18.00 γιατι πιο νωρις μας διωχνει η αστυνομια! Δευτερα απογευμα... μπορει και τιποτα ή 10 με 15 ευρω... για μενα δεν αξιζει (αλλα παντα για τον δικο μου παγκο). Και εγω δεν σκεφτομαι να παω στην σχολη και να μεινω στον παγκο. Αλλα σκεφτομαι την κριση και τι περιθωρια μου αφηνει. Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγγεκριμενος?
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 τι λετε ρε παιδια?αληθεια? κ εμεισ εδω σκεφτομαστε για πτυχια , μαστερ , εξωτερικα κτλ...να ερθω να στησουμε παγκο??? Μέχρι να έρθεις να στήσουμε πάγκο, μάθε να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι λέει ο ένας και ο άλλος και βλέπουμε. Και εγω δεν σκεφτομαι να παω στην σχολη και να μεινω στον παγκο. Αλλα σκεφτομαι την κριση και τι περιθωρια μου αφηνει. Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγγεκριμενος? Καταρχάς, με την αρ/χοΐα, μπορείς να "παίζεις" με την τιμή του χρυσού. Επίσης, ανοίγοντας κοσμηματοπωλείο, εκτός από έτοιμα μπορείς να πουλάς και δικά σου. Εάν τα δικά σου είναι καλά, σιγά - σιγά αποκτάς και όνομα. Έχουν πέσει οι δουλειές από ό,τι ακούω, αλλά πάντα όσοι τοι έχουν τα καταφέρνουν. Συν ότι, πριν την κρίση το κέρδος ήταν ικανοποιητικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.