LeoNaXe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 μάγκες, η κάρτα δεν ακουμπάει πουθενά, απλά έτσι έχει φανεί στην φωτογραφία.... καινούρια κάρτα γραφικών και θα την άφηνα να πιέζετε? καλύτερα να πιεζόμουνα εγώ παρά αυτή για το kuhler δεν μπορώ να πώ τίποτα ακόμα... δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα... πρέπει να κάνω πολλές ρυθμίσεις απο το bios
rafail1994 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Το συγκεκριμένο κουτί έχει μεγάλο πρόβλημα με της διάστασης πιστεύω οτι είναι το χειρότερο που έχει βγάλει η cooler master έχουν σημειωθεί και άλλα τέτοια προβλήματα από πολλά άτομα . Η κάρτα γραφικών είναι θηρίο και για αυτό ''γέρνει'' .
LeoNaXe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 μέχρι τώρα είχα καρτες γραφικών 27CM και έμπαιναν τσίμπα τσίμπα, τώρα με αυτίν που είναι 30 δεν έμπαινε με τίποτα
ektor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πως μπορώ να ξέρω πόσα εκατοστά είναι μια κάρτα, γιατί μου φαίνεται θα έχω το ίδιο πρόβλημα με τον LeoNaXe και με τις άλλες 2 υλοποιήσεις που έχω υπόψη μου! Ναι η υλοποίηση της asus είναι θηρίο! Λέω όμως, να την αποφύγω,αν και πρέπει να είναι η καλύτερη σε θέματα θερμοκρασία/κλοκαρίσματος και χαμηλής έντασης θορύβου!
LeoNaXe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 όταν θέλεις να πάρεις μια δεσ στα χαρακτηριστικά το μέγεθος της κάρτας
ektor7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 όταν θέλεις να πάρεις μια δεσ στα χαρακτηριστικά το μέγεθος της κάρτας Εψαξα στη gigabyte κ δεν ειχε το μεγεθος της καρτας! Edit:Aκυρο εχει,απλα εγω δε το ειδα,ειναι 28cm κ της msi 27cm,ευτυχως! Τελικα χωρεσε με το κοψιμο και ολα ειναι οκ?
LeoNaXe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ολα είναι μια χαρά, όπως βλεέπςις και με την εικόνα, απλά δεν μπορώ να την κάνω 6970
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.