Προς το περιεχόμενο

Μόνο Cpu, Mobo και GPU για καινούριο pc

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω κάποια ολοκαίνουρια σφραγισμένα parts από χτες στα χέρια μου και θέλω τώρα τον καλύτερο δυνατόν συνδυασμό Cpu, mobo και Gpu.

Αυτά που έχω είναι:

Psu- Corsair CX 500 v2

RAM- Kingston 3x 2gb ddr3 PC3 10600

SSD- Intel postvile 120gb

wd 2tb εξωτερικός δίσκος με usb 3 (οπότε η μητρική μας να έχει usb3)

Υπάρχουν και 5x 2tb wd δίσκους για data από τους οποίους θέλω τουλάχιστον οι 3 να μπούνε στο σύστημα, ενώ υπάρχει και ένα cosmos pure black κουτί από το παλιό pc. Οθόνες (είναι 2, μία 24" και μία 22") και λοιπά περιφερειακά θα κρατηθούν επίσης από το παλιό σύστημα.

Η χρήση που κάνω είναι γραφιστικά (photoshop, illustrator, corel) χωρίς βαριά φίλτρα, webdesign, λίγο video editing, λίγο gaming (τα fps και πολύ καινούρια παιχνίδια τα παίζω κατά 99% στο xbox 360) και λοιπές πολύ λιγότερο απαιτητικές λειτουργίες.

Δεν θέλω δώσω πολλά λεφτά, το ιδανικότερο θα ήταν αν μπορούσα να δώσω κάτω από 300€ και από δύναμη να είναι καλύτερο από το τωρινό μου μηχάνημα, q6600-4gb ddr2-nvidia 9600GTO.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα παιχνίδια για τον υπολογιστή τα σηκώνει η onboard του 2500Κ; Αν ναι πάρε τον 2500Κ και αυτή τη μητρική(με βάση τα περισσότερα Sata)

Edit: Περίμενε και κανα μήνα τους bulldozers καλύτερα αφού βολεύεσαι μέχρι στιγμής

Δημοσ.

Τα παιχνίδια για τον υπολογιστή τα σηκώνει η onboard του 2500Κ; Αν ναι πάρε τον 2500Κ και αυτή τη μητρική(με βάση τα περισσότερα Sata)

Ε... δεν ξέρω. πχ τώρα τελευταία έπαιξα τα deathspank. Κάθε χρόνο παίζω football manager και θυμάμαι αραιά και που το starcraft 2. Τέτοιου επιπέδου παιχνίδια παίζω.

Δημοσ.

Edit: Περίμενε και κανα μήνα τους bulldozers καλύτερα αφού βολεύεσαι μέχρι στιγμής

τιμές και συγκριτικά με τους intel ξέρουμε;

Δημοσ.

Για να πάρεις bulldozers με 300Ε με τίποτε μιας και πάνω κάτω θα έχουν μέχρι 300Ε οι επεξεργαστές .

Ποιο κουτί έχεις ;

το cosmos pure black

Δημοσ.

Για να πάρεις bulldozers με 300Ε με τίποτε μιας και πάνω κάτω θα έχουν μέχρι 300Ε οι επεξεργαστές .

Ποιο κουτί έχεις ;

300$ θα έχει το τελευταίο μοντέλο.

Edit: Μπορεί και φήμες αλλά είναι μία ιδέα

Δημοσ.

μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο τα 2 dimms της μνημης , να παρεις αλλο ενα η ακομα και να μην τις βαλεις σε dual channel και εγω εχω 3*1gb σε μητρικη am2 αλλα δν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα

Δημοσ.

Μαλλον αυτη ειναι και η καλυτερη λυση, απλως πρεπει να παρεις ακριβως ιδιες μνημες (εταιρια,μοντελο,ταχυτητα και μεγεθος)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...