fernadezzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα! μπορειτε να μου πειτε γιατι ο φακελος των windows 7 πιανει 17gb? μπηκα εψαξα κ ειδα οτι ειναι απο υποφακελους winsxs(5.25gb) , system32(7.04gb) temp(1.23gb) =13.5gb! τα αλα 3.5gb ειναι σε μικροτερες μορφες σκορπια! ειναι φυσιολογικο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Κατεβασε το windirstat, ή καποιο προγραμμα αντιστοιχης λειτουργιας και ριξε μια ματια στα μεγαλα αρχεια να δεις ποια ειναι και αν ειναι χρησιμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Για κοιτα τον φακελο windows/temp μηπως εχει πολλα αχρηστα μεσα ... Παλια μου γεμιζε το c χωρις τιποτα χρησιμο μεσα.
PETROS13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 για σκόρπια 3,5 gb δεν νομίζω.. επέλεξε τα ακόλουθα πρώτα και μετά δες πάλι μήπως λείπει κανένας φάκελος
ati8assos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εξαρτάται από το πόσο καιρό τα έχεις εγκατεστημένα, το πλήθος των προγραμμάτων που έχεις εγκαταστήσει/ απεγκαταστήσει, αν καθαρίζεις τακτικά όλα τα προσωρινά αρχεία που δημιουργούν τα windows κατά την λειτουργία τους ( temp files, error logs, memory dumps, report files κλπ). Για “πολυχρησιμοποιημένα” windows 7, τα 17 Gb χώρος είναι μέσα στα normal πλαίσια . Κάνε τους όμως που και που κανέναν καθαρισμό με CCleaner.
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Με προσοχή όμως τι καθαρίζεις και σβήνεις γιατι μετά μπορεί να υπολειτουργούν πολλά πράγματα
fernadezzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω παιδια. θα δοκιμασω αυτο με το ccleaner και αν δε γινει κατι το αφηνω οπως ειναι!και αν ξεπερασει τα 20 το κανω ενα φορματ! 2.5 χρονια το εχω λιωσει βαλε βγαλε προγραμματα κ παιχνιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.