Προς το περιεχόμενο

Αγορά οικονομικού laptop

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρώ ένα όσο το δυνατόν πιο οικονομικό λάπτοπ.Η μόνη απαίτηση που έχω είναι να είναι 15 ίντσες.Στο λάπτοπ θα μπούν από την πρώτη μέρα 4gb ram αν δεν έχει από τη μάνα του,οπότε δεν μας ενδιαφέρει πόση ραμ έχει και θα μπεί και αυτός ο SSD οπότε δεν μας ενδιαφέρει και τι σκληρό έχει.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια στα 350-450€;Αν είναι λίγο πιο ακριβό να έχει 4gb ram τουλάχιστον.

Δημοσ.

Οι Fusion δεν ειναι πολυ πιο αδυναμοι συγκριτικα με τους intel;

Νομίζω σαν επεξεργαστής ναι(από αυτόν που έβαλες εσύ δεν κόβω και το χέρι μου) αλλά βγαίνει πολύ καλύτερο το combo cpu+gpu για απλή χρήση.

μιας και ανεφερες για fusion

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Samsung-RV515-A01GR-BA69-00754D.htm

(το καταστημα μην το κοιτας)

Τι να μην κοιτάω;Δεν το έχει και πουθενά αλλού.:-D

Δημοσ.

Εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος απο τον Xt.

Τωρα θα τον παρω και σε εναν φιλο που του αρεσε η γρηγορη ανταπαποκριση που ειδε στο λαπτοπ μου. B)

Νομίζω σαν επεξεργαστής ναι(από αυτόν που έβαλες εσύ δεν κόβω και το χέρι μου) αλλά βγαίνει πολύ καλύτερο το combo cpu+gpu για απλή χρήση.

Για το combo συμφωνω μιας και εχει (και θα εχει αργοτερα καλυτερα) καλα γραφικα για ενσωματωμενη gpu.

Μολις ειδα testαρισματα σε benchmarks.

Ο amd πιανει 728 ποντους ενω ο p6100 1,260.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι...O hp λεει οτι εχει 1 χρονο εγγυηση...μπορει να ισχυει αυτο?Ολα τα ευρωπαικα προιοντα δεν υποτιθεται οτι εχουν 2 χρονια?

Φυσικά μπορεί να ισχύει. Το 2 χρόνια αποτελεί οδηγία της ΕΕ που σημαίνει ότι έχει το στοιχείο του προαιρετικού. Κάποιοι την ακολουθούν, κάποιοι όχι.

Δημοσ.

αα νομιζα οτι ηταν προυποθεση εισαγωγης...γιατι εγω εχω ενα fujitsu που ελεγε οτι εχει ενα χρονο εγγυηση...και χαλασε στον 1μιση χρονο και βασισμενος στην οδηγια αυτη δεχθηκαν να μου το επισκευασουν χωρις κοστος

Δημοσ.

Βασικα ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη για το θεμα αυτο και εχει συζητηθει παρα πολλες φορες στο παρον φορουμ.

Καποιοι εχουν καταφερει να τους το επισκευασουν, ενω αλλοι απλα πληρωσαν τον δικηγορο και δεν καταφεραν τιποτα.

Hp,Apple acer δινουν κλασσικα απο 1 χρονο εγγυηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...