kiss11 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μου χαλασε η μητρική μου και ο τεχνικός μου δεν μπορει να βρει μια παρόμια..... συγκεκριμένα ....Δεν μπορώ να βρω μητρική mikro ATX (24,4- 24,4) διαστάσεις το μάξιμουμ λόγω κουτιού που να έχει ψηφιακή έξοδο ήχου και 2 pci expres εξόδους…. Ψάχνω από κατάστημα Ελλάδας για άμεση αποστολή Με ενδιαφέρει ψηφιακή έξοδο ήχου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να το συνδέω στο στερεοφωνικό μου….. Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;; Ας μου στείλετε κάποια διεύθυνση ή άμα τυχών κάποιος από σας έχει ας μου γράψει μέσω pm και να συνεννοηθούμε για την άμεση αποστολή του…. Μου είπε ότι βρίσκει μεγαλύτερη και θα πρέπει να αλλάξει κουτί και εγώ δεν θελω γιατί το έχω μεσα στο σαλόνι…….
alximistis_82 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τι socket ειναι ο επεξεργαστης? για πες μια.....
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μου χαλασε η μητρική μου και ο τεχνικός μου δεν μπορει να βρει μια παρόμια..... συγκεκριμένα ....Δεν μπορώ να βρω μητρική mikro ATX (24,4- 24,4) διαστάσεις το μάξιμουμ λόγω κουτιού που να έχει ψηφιακή έξοδο ήχου και 2 pci expres εξόδους…. Ψάχνω από κατάστημα Ελλάδας για άμεση αποστολή Με ενδιαφέρει ψηφιακή έξοδο ήχου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να το συνδέω στο στερεοφωνικό μου….. Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;; Ας μου στείλετε κάποια διεύθυνση ή άμα τυχών κάποιος από σας έχει ας μου γράψει μέσω pm και να συνεννοηθούμε για την άμεση αποστολή του…. Μου είπε ότι βρίσκει μεγαλύτερη και θα πρέπει να αλλάξει κουτί και εγώ δεν θελω γιατί το έχω μεσα στο σαλόνι……. socket? budget?
alximistis_82 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 socket? budget? Κατσε πρωτα να την βρουμε την μητρικη και θα του πουμε την λυπητερή στο τελος!!! Θα του ραψουμε ενα ωραιοτατο κουστουμακι!!!!!
ninos30 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 1155 775 AM3+ AM2+ (ddr2) 1156 Τώρα αν έχεις κανα socket 939/478 τι να σου πω... Καλή τύχη! Τώρα τι ακριβώς εννοείς με το 2xPCIeX εξόδους?... Ελπίζω να μην εννοείς 2 PCIE-16x slots για CF/SLI γιατί δύσκολα...
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 [...]Ελπίζω να μην εννοείς 2 PCIE-16x slots για CF/SLI γιατί δύσκολα... Γιατί «δύσκολα»;
ninos30 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί «δύσκολα»; Μία 16x έχει αυτή η MB. H άλλη είναι x1. Και με κανα μονταρισμένο driver να ψαχτείς, θα σέρνεται το CF/SLI. Δεν νομίζω να υπάρχει m-ATX με καθαρή υποστήριξη CF/SLI έστω 8-8 EDIT: Π..ριες λέω. Υπάρχει. Απλά φαντάζομαι δεν θα βρεθεί για 775/ΑΜ2+
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 [...]Δεν νομίζω να υπάρχει m-ATX με καθαρή υποστήριξη CF/SLI έστω 8-8 The [MSI] 890GXM-G65 is small, but makes for a good gaming SFF system thanks to its Crossfire support with a pair of full-length PCI-E ports (which run in x8 mode when Crossfire is enabled). link
kiss11 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 τελικά μετά απο κόπο παραγγειλα αυτήν.... http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67M_PRO/ και φυσικά πάω για νεο επεξεργαστή και νέες μνημες................!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.