Προς το περιεχόμενο

δεν βρίσκω να αγορασω μητρική mikro ATX με εξοδο ψηφιακή για ηχο....

kiss11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χαλασε η μητρική μου και ο τεχνικός μου δεν μπορει να βρει μια παρόμια.....

συγκεκριμένα ....Δεν μπορώ να βρω μητρική mikro ATX (24,4- 24,4) διαστάσεις το μάξιμουμ λόγω κουτιού που να έχει ψηφιακή έξοδο ήχου και 2 pci expres εξόδους….

Ψάχνω από κατάστημα Ελλάδας για άμεση αποστολή

Με ενδιαφέρει ψηφιακή έξοδο ήχου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να το συνδέω στο στερεοφωνικό μου…..

Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;;

Ας μου στείλετε κάποια διεύθυνση ή άμα τυχών κάποιος από σας έχει ας μου γράψει μέσω pm και να συνεννοηθούμε για την άμεση αποστολή του….

Μου είπε ότι βρίσκει μεγαλύτερη και θα πρέπει να αλλάξει κουτί και εγώ δεν θελω γιατί το έχω μεσα στο σαλόνι…….

Δημοσ.

Μου χαλασε η μητρική μου και ο τεχνικός μου δεν μπορει να βρει μια παρόμια.....

συγκεκριμένα ....Δεν μπορώ να βρω μητρική mikro ATX (24,4- 24,4) διαστάσεις το μάξιμουμ λόγω κουτιού που να έχει ψηφιακή έξοδο ήχου και 2 pci expres εξόδους….

Ψάχνω από κατάστημα Ελλάδας για άμεση αποστολή

Με ενδιαφέρει ψηφιακή έξοδο ήχου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να το συνδέω στο στερεοφωνικό μου…..

Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;;

Ας μου στείλετε κάποια διεύθυνση ή άμα τυχών κάποιος από σας έχει ας μου γράψει μέσω pm και να συνεννοηθούμε για την άμεση αποστολή του….

Μου είπε ότι βρίσκει μεγαλύτερη και θα πρέπει να αλλάξει κουτί και εγώ δεν θελω γιατί το έχω μεσα στο σαλόνι…….

socket? budget?

Δημοσ.

1155

775

AM3+

AM2+ (ddr2)

1156

Τώρα αν έχεις κανα socket 939/478 τι να σου πω... Καλή τύχη!

Τώρα τι ακριβώς εννοείς με το 2xPCIeX εξόδους?... Ελπίζω να μην εννοείς 2 PCIE-16x slots για CF/SLI γιατί δύσκολα...

Δημοσ.

Γιατί «δύσκολα»;

Μία 16x έχει αυτή η MB. H άλλη είναι x1. Και με κανα μονταρισμένο driver να ψαχτείς, θα σέρνεται το CF/SLI.

Δεν νομίζω να υπάρχει m-ATX με καθαρή υποστήριξη CF/SLI έστω 8-8

EDIT:

Π..ριες λέω. Υπάρχει. Απλά φαντάζομαι δεν θα βρεθεί για 775/ΑΜ2+

Δημοσ.

[...]Δεν νομίζω να υπάρχει m-ATX με καθαρή υποστήριξη CF/SLI έστω 8-8

The [MSI] 890GXM-G65 is small, but makes for a good gaming SFF system thanks to its Crossfire support with a pair of full-length PCI-E ports (which run in x8 mode when Crossfire is enabled).

link

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...