_tasos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω στο firefox σε συγκεκριμένο site να το φορτώνω όχι με το default user agent, αλλά π.χ. με Firefox 5. Π.χ. στο www.tasos.gr να φορτώνει το user agent του Firefox 5; Υπάρχει κάποιο add-on π.χ. στο Firefox που να κάνει αυτό το tweak; Έχω το User Agent Switcher αλλά δεν φαίνεται να έχει κάποια τέτοια επιλογή. Αν έχετε κ κάποια άλλη ιδέα εκτός του addon, είναι ευπρόσδεκτη.
_tasos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως είπα το έχω το addon αυτό. Πως μπορώ να του πω να φορτώνει πάντα σε συγκεκριμένο domain άλλο user agent string;
KilliK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 δεν το κανει αυτο.απλως το ενεργοποιεις εσυ καθε φορα οταν βρισκεσαι στο συγκεκριμενο site. υπαρχουν αλλα addons ομως που το κανουν,ψαξε στο site της Μοζιλα για τα addons.
_tasos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά με ένα καλό search βρήκα το UAControl 0.1.2.1, που κάνει αυτό που ήθελα.
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά με ένα καλό search βρήκα το UAControl 0.1.2.1, που κάνει αυτό που ήθελα. thanks for sharing την χρήσιμη πληροφορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.