kitos14 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Συγγνώμη αν το post μου είναι άκυρο ή σε λάθος μέρος. Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια ακουστικά για το PC. Τα θέλω για να φτιάχνω μουσική και θέλω να έχουν καθαρό ήχο και να έχουν δυνατά μπάσα (όσο γίνεται να έχουν τα ακουστικά). Η τιμή να είναι έως 50-60 €. Το αν έχει μικρόφωνο ή όχι δεν με πειράζει.
sotosko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, νομίζω το ποστ σου είναι στο σωστό μέρος. Δεν μας λες όμως τι είδους ακουστικά θες, φαντάζομαι over the ear(ακουμπάνε πάνω στο αυτί) ή supraaural(καλύπτουν το αυτί). Εγώ εδώ και 1 χρόνο έχω (η αδερφή μου τα έχει, αλλά τα χρησιμοποιώ και εγώ) τα AKG K518 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Με μια γρήγορη αναζήτηση τα βρήκα στο Πλαίσιο εδώ αλλά ψάξε και αλλού για καλύτερη τιμή Αυτά που έχω εγώ είναι τα Sennheiser HD 205 που έχουν μεν χαμηλότερη τιμή αλλά δεν είναι τόσο καλά όσο τα AKG σε ποιότητα ήχου (είναι βέβαια αξιόλογα)
orotoi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δε θα σου πρότεινα να φτιάχνεις μουσική στα ακουστικά. Για να τεστάρεις κάποια πράγματα ή για να κάνεις τη μίξη ναι.. αλλά οχι να φτιάξεις τον ήχο. Οπως και να χει δες για studio ακουστικά και οχι DJ. Τιμές γύρω στο 100αρικο.
kitos14 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Δεν ξέρω από over the ear και supraaural (Στο google που πάτησα ίδια μου φάνηκαν) Αυτά που μου έδειξες τι είναι? Μου άρεσαν... Σαν μάρκα δεν είναι γνωστή αλλά αφού σου άντεξαν εδώ και ένα χρόνο όπως λες και είσαι ευχαριστημένος μπορεί και να τα παραγγείλω σήμερα αν δεν βρω τίποτα άλλο...
sotosko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Δεν ξέρω από over the ear και supraaural (Στο google που πάτησα ίδια μου φάνηκαν) Αυτά που μου έδειξες τι είναι? Μου άρεσαν... Σαν μάρκα δεν είναι γνωστή αλλά αφού σου άντεξαν εδώ και ένα χρόνο όπως λες και είσαι ευχαριστημένος μπορεί και να τα παραγγείλω σήμερα αν δεν βρω τίποτα άλλο... Τα AKG Κ518 είναι over the ear. Η AKG είναι πολύ γνωστή πάντως στον χώρο της... Δες και αυτό που είπε ο orotoi και στο οποίο συμφωνώ μαζί του. Βέβαια με 50-60€ δεν βρίσκεις monitor ακουστικά...
kitos14 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Την μουσική θα την δοκιμάζω αργότερα σε ηχεία απλώς το βράδυ είναι η μόνη ώρα που είμαι ελεύθερος από τα διαβάσματα και τα φροντιστήρια και κάθομαι να φτιάξω λίγη μουσική (Hobby) και δεν μπορώ να δουλέψω με τα ηχεία... Οπότε αυτό που θέλω εγώ είναι κάποια απλά καλά ακουστικά. Ευχαριστώ πάντως για την παρατήρηση... Όταν λέτε Studio ακουστικά αυτά εδώ είναι καλά...? http://www.djmania.gr/shure/akoystika/shure/143014-shure-srh440-akoystika-hi-fi-studio
sotosko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν λέτε Studio ακουστικά αυτά εδώ είναι καλά...? http://www.djmania.gr/shure/akoystika/shure/143014-shure-srh440-akoystika-hi-fi-studio Από ποιότητα ήχου είναι πολύ καλά από ποιότητα κατασκευής όμως, θα μπορούσαν και καλύτερα (σύμφωνα με κάτι reviews που διάβασα)
kitos14 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Απλώς θα θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή... Και εγώ από μερικά reviews είδα πως έχει πολύ καλό ήχο. Μάλλον θα αγοράσω αυτά. Αν και είναι λίγο ποιο ακριβά φαίνεται να αξίζουν και το ελπίζω... Αν έχετε κάποια αντίρρηση και πιστεύετε πως δεν αξίζουν πείτε το... Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.
orotoi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 AKG και Sennheiser είναι γνωστές (και καλές) μάρκες σε τέτοια είδη. Θες γενικά κλειστού/ημιανοιχτού τύπου ωστέ να απομονώνεις όσο το δυνατόν περισσότερο τον έξω κόσμο. Εγω θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο http://www.djmania.gr/akg/akoystika/390203-akg-k-141-mk-ii Λίγο πιο ακριβό αλλά γι αυτό που θες. (Τα 100 ευρω για τέτοιου είδους ακουστικά είναι και απο τις φτηνές τιμές..)
venumis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Αν παίζεις μουσική και σου αρέσουν τα μπάσα πάρε τα AKG K420 Εχω το πιο παλιό μοντελο με τα ιδια χαρακτηριστικά, η ακουστική που έχει είναι απίστευτη, τα εχει δοκιμάσει μπασίστας και έμεινε με το στόμα ανοιχτό.. Δεν ξέρω τι όργανο παίζεις αλλά τα έχω δοκιμάσει με κιθάρα, πλήκτρα, τύμπανα , μπάσο και πραγματικά είναι απίστευτα, θα θέλεις να παίζεις μουσική μόνο με τα ακουστικά!! *Εχω πολλά ακουστικά και διάφορες μάρκες, αυτης της σειράς τα AKG (σειρά Κ4xx) δεν σου γεμίζουν καθόλου το μάτι λόγο της εμφάνησης, οταν ομως τα δοκιμάσεις παθαίνεις πλάκα..
orotoi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τα παραπάνω καλά είναι για να ακούς μουσική. Οχι για να φτιάχνεις. Χρωματίζουν τον ηχο αρκετά στις χαμηλές και χαμηλο-μεσαίες.
D4rkst3EL Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ φίλε μου έχω αυτά AKG K171 και έιμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια ξεφεύγουν αρκετά απο το budget σου αλλά γενικά καλά λόγια έχω να πω για την εταιρία
kitos14 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν τα θέλω για όργανο αλλά για δημιουργία μουσικής σε PC με προγράμματα και Synthesizer. Τα ακουστικά που μου πρότεινες orotoi είναι σίγουρα καλά αλλά ξεφεύγει η τιμή και για αρχή δεν θα ήθελα ακόμη κάτι τόσο ακριβό. Είμαι ανάμεσα στα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Microphones-Headsets/Professional-Headphones/AKG-Headphones-K518-Dj-11-18-518DJ.htm και στα http://www.djmania.gr/shure/akoystika/shure/143014-shure-srh440-akoystika-hi-fi-studio που έχουμε προαναφέρει. Η διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο είναι μεγάλη? Γιατί αν είναι πολύ ευχαρίστως να τα δώσω για το Shure. Αν όχι δεν θέλω να δώσω 20€ παραπάνω για μικροδιαφορές. Είπαμε δεν είμαστε επαγγελματίες.. Απλά ψάχνω με τα λεφτά που θέλω να πάρω όσο το δυνατόν ότι καλύτερο γίνετε.
orotoi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μεταξύ των δυο θα πήγαινα σε AKG (τη θεωρώ καλύτερη εταιρία). Απλώς έχε στο νου σου οτι δεν είναι 'flat'. Χρωματίζουν τον ήχο αρκετά. Αν έχεις studio monitors θα μπορείς όπως λες να φτιάχνεις στα ακουστικά τη μίξη κτλ και να φτιάχνεις τον ήχο μετά στα monitors.
kitos14 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Βρήκα και αυτά εδω στα 50€. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0605630&catid=060900. Αυτά σε σύγκριση με τα AKG K518 DJ είναι καλά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα