tolis_01 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά. Στις 31 αυγούστου μου έκοψαν κλήση για διπλοπαρκάρισμα στον Πειραιά, και μου πήραν επίσης τις πινακίδες. Η κλήση λέει ότι είναι από το αστυνομικό τμήμα δημοτικού θέατρου Πειραιά. Για να τις παραλάβω γράφει, μετά από 10 μέρες με αποδεικτικό ότι έχω πληρώσει την κλήση. Πηγαίνουν κάπου συγκεκριμένα πάντα, ή πρέπει να πάρω τηλέφωνο σε αστυνομικό τμήμα να μου πουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 η αστυνομια στον Πειραια παντως ειναι απεναντι απ το metropolis (αυτο ειναι διπλα απ το δημοτικο θέατρο) Νομιζω πως εχει και τμημα τροχαιας εκει ! (επειδη ξερω πως ειναι ασφαλεια αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα εχουν και τροχαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στο τμημα που σε γραψανε πανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Θενκς παιδιά, τις πήρα από εκεί που είπαμε (αστ.τμήμα δημοτικού θέατρου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.