Προς το περιεχόμενο

Υπερθερμανση συστηματος

Kostasiou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη δεν το εχω στο σπιτι, θα το παραλαβω σημερα μαλλον απο το πλαισιο. Παντως και πριν τους το ξαναπαω ειχα κανει ρυθμιση μεσω του catalyst ετσι ωστε τα ανεμιστηρια να λειτουργουν στο 100% αλλα οπως ειπα και πριν το ενα απο τα δυο λειτουργουσε με πολυ λιγες στροφες και μαλλον για αυτο ανεβηκε πολυ η θερμοκρασια. Παντως πρεπει να βελτιωθει γενικως η ροη του αερα.

Αυτο που ειπε ο Thanos1972 οτι το ανεμιστηρακι του κουτιου μπορει να επηρεαζει την λειτουργια του ανεμιστηρα του επεξεργαστη δεν το ειχα σκεφτει. Οταν παραλαβω το pc θα κανω διεξοδικες δοκιμες.

Απλως σκεφτομαι μηπως η μια απο τις δυο καρτες τα εχει ψιλοπαιξει. Επι δυο μηνες με ρυθμιση στο 100% του ανεμιστηρα να χτυπαει 100-110 C σε κατασταση idle ακουγεται τραγικο.

Δημοσ.

Αμα τις έβαλες και τις δύο στο 100% και δεν κάναν σαν αεροπλάνα .. τότε ή έχουν και οι δύο πρόβλημα με το αναμηστήρι ή δεν έχει κάτσει καλά ο driver!!

Δημοσ.

Οπως το ειχα υποψιαστει, η μια απο τις δυο καρτες ειχε προβλημα και στο πλαισιο την αφαιρεσαν. Η αληθεια ειναι οτι ειχε μαζεψει αρκετη σκονη πανω. Τωρα το pc δεν εχει θεμα με τις θερμοκρασιες ενω το ανεμιστηρακι της καρτας ακουγεται εντονα οταν αυξανονται οι στροφες. Αυτη τη στιγμη με ρυθμιση στο 60% σε κατασταση idle η θερμοκρασια ειναι στους 75 C.

Δημοσ.

Πάλι πολυ είναι για idle!! Με την δεύτερη κάρτα τι εγινε στην αντικατέστησαν ή ήταν εκτός εγγύησης!!

Δημοσ.

Αυριο θα την βγαλω την καρτα να την δω και αυτην και να την καθαρισω γιατι αν η μια εχει μαζεψει σκονη τοτε σιγουρα θα εχει μαζεψει και η δευτερη. Οι καρτες ειναι αγορασμενες απο το eshop και δυστυχως δεν παιζει εγγυηση γιατι εκανα μια μ@λ@κι@ και εχασα τα χαρτια. Θα καθαρισω καλα και αυτην που αφαιρεθηκε και αν δω οτι αποδιδει χωρις να ανεβαζει θερμοκρασιες θα την ξαναβαλω, αλλιως θα μεινω για καποιο διαστημα με την μια.

Παντως η μια 4870 μια χαρα το εβγαλε το 10λεπτο στο FurMark και η μεγαλυτερη θερμοκρασια που καταγρφηκε ηταν 109C (σε 100% fan speed εννοειται).

Δημοσ.

Πολλοί είναι!!

Πάρα πολλοί!!

Σε νορμάλ καταστάσεις θα επρεπε να έχεις βαριά βαριά 80-85 βαθμους με το ανεμηστήρι max στο 60 - 65%

Ισως θα έπρεπε να αλλαξεις και την θερμοαγώγιμη!

Δημοσ.
Οι καρτες ειναι αγορασμενες απο το eshop και δυστυχως δεν παιζει εγγυηση γιατι εκανα μια μ@λ@κι@ και εχασα τα χαρτια.

Έτσι απλά προς ενημέρωση,αν εννοείς ότι έχασες αποδείξεις ,το e-shop δεν χρειάζεται να δει τις αποδείξεις θα τις βρουν με το serial number των καρτών αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Έτσι απλά προς ενημέρωση,αν εννοείς ότι έχασες αποδείξεις ,το e-shop δεν χρειάζεται να δει τις αποδείξεις θα τις βρουν με το serial number των καρτών αν δεν κάνω λάθος.

Σωστό και αυτό!! απλά όχι με το serial number!! Απλα αν η παραγγελία είχε γίνει online τότε μπορούν να σου βγάλουν αντιγραφω της απόδειξης βάση του ονόματος σου και της καρτέλας πελάτη!

Δημοσ.

Σωστό και αυτό!! απλά όχι με το serial number!! Απλα αν η παραγγελία είχε γίνει online τότε μπορούν να σου βγάλουν αντιγραφω της απόδειξης βάση του ονόματος σου και της καρτέλας πελάτη!

Nαι όντως τώρα που το ανέφερες θυμήθηκα, με την καρτέλα πελάτη μου είχαν βρει κάτι πράγματα που είχα πάει για rma και είχα χάσει τις αποδείξεις.

Δημοσ.

Εγω δεν τα ειχα παργγειλει on line αλλα δεν εχω την αποδειξη. Οποτε λογικα χανω την εγγυηση

Ούτε εγώ είχα παραγγείλει on line.

Δημοσ.

Και πως τους πειθεις οτι το αγορασες απο αυτους;

Αν θυμάμαι καλά γιατί πέρασαν κάποια χρόνια, όταν πρωτοαγόρασα πράγματα από το e-shop μου άνοιξαν την λεγόμενη ''Καρτέλα Πελάτη'' που έγραφε το όνομά μου,το τηλέφωνο και δεν θυμάμαι αν ζήτησαν και τίποτα άλλο,εκεί μέσα στην σ'αυτή την καρτέλα καταχωρούσαν όλες τις αγορές που έκανα,και έτσι τα βρήκαν.

Καλύτερα πάρτους ένα τηλέφωνο και ρώτα τους,γιατί όπως σου είπα δεν θυμάμαι καλά την διαδικασία.

Δημοσ.

Αφαιρεσα την καρτα για την καθαρισω και εβγαλα αρκετη σκονη απο πανω της. Παρολα αυτα η θερμοκρσια δεν μειωθηκε πολυ, μονο κατα 1-2 C σε κατασταση idle με ταχυτητα ανεμιστηρα στο 60%.

Μιας και η προηγουμενη φωτο του υπολογιστη δεν ηταν τοσο καλη επισυναπτω μια αλλη.

80pc.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...