Προς το περιεχόμενο

Εργασια Μεσω Internet

shawnm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι 18 χρονων και θελω να ασχοληθω με μια εργασια μεσω του internet.μπηκα στο site www.homeworkin.gr εχτες και συμπληρωσα την απλη αιτηση και σημερα κιολας με πειραν τηλεφωνο λεγοντας μου να συναντηθουμε σε ενα ξενοδοχειο να συζητησουμε για την δουλεια...δεν ξερω αν πρεπει να το εμπιστευτω αυτο και ρωταω εσας αν το εχει δοκιμασει κανεις και δεν υπαρχει καποιος κινδυνος...

Δημοσ.

Απατη μεγαλη προσεχε!!!!

Πωλησεις με το συστημα της πυραμιδας οπου σε βαζουν να πουλας αχρηστα και επικινδυνα προιοντα τυπου HERBALIFE (χωρις την παραμικρη εγκριση απο εοφ η εφετ παρανομως φυσικα) και εφοσον εχεις δωσει ενα σκασμο λεφτα για ν αγορασεις τις απιστευυτες παπα...ς τους συνειδητοποιεις καποια στιγμη οτι βγαινουν ωφελειμενοι μονον οσοι ειναι στις δυο πρωτες θεσεις της πυραμιδας.

Δες AMWAY στο ιντερνετ για να καταλαβης.

Μακρυααααα!!!!!

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι 18 χρονων και θελω να ασχοληθω με μια εργασια μεσω του internet.μπηκα στο site www.homeworkin.gr εχτες και συμπληρωσα την απλη αιτηση και σημερα κιολας με πειραν τηλεφωνο λεγοντας μου να συναντηθουμε σε ενα ξενοδοχειο να συζητησουμε για την δουλεια...δεν ξερω αν πρεπει να το εμπιστευτω αυτο και ρωταω εσας αν το εχει δοκιμασει κανεις και δεν υπαρχει καποιος κινδυνος...

Θα ειναι μια από τις γνωστές απατεωνιές τύπου MLM (ψάξε στο forum για mlm) ή καταναλωτής/μεταπωλητης herbalife. Αν και θα χάσεις την ώρα σου, πήγαινε πονηρεμένος για να δεις πως προσπαθούν να σε πείσουν οτι εχουν την σουπερ ιδεα για να βγάζουν (αυτοί) λεφτά. Αν μάλιστα το παίξεις και άσχετος θα σου πούνε περισσότερα πράγματα. Αν πας σε 1-2 τέτοια σεμινάρια/παρουσιάσεις θα μάθεις να τους ξεχωρίζεις και να τους αποφεύγεις από τις πρώτες κουβέντες.

Προσοχή: ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΦΤΑ και δεν δέχεσαι να κάνεις ΚΑΜΙΑ παραγγελία (ουτε καν για προωθητικό υλικό). Αν εχεις αμφιβολίες γράψε εδώ τις απορίες/αμφιβολίες σου να τις συζητήσουμε.

Επίσης πριν πας, ρίξε μια γρήγορη ματιά σε AYTO το site ωστε να πας ψαγμένος για την παγίδα.

Δημοσ.

Ψάξε στο google για mlm, amway, και τι σημαίνει οικονομικές πυραμίδες. Λεφτά μην δίνεις σε κανένα και μην χάνεις τον χρόνο σου με παρόμοια πράγματα, εκτός φυσικά αν θες να δεις πως λειτουργούν όμως να είσαι πάντα υποψιασμένος.

Δημοσ.

αν θες μια απλη δουλεια επειδη εχεις αλλες υποχρεωσεις ενα βιντεο κλαμπ στην νεα κηφισια ζηταει υπαλληλο.

δεν ψαχνεσαι καπως ετσι;

Δημοσ.

Mε ενδιαφερει πολλυ.ευχαριστω αλλα επειδη ειμαι πολλυ ασχετος, κατα που πεφτει η νεα κιφησια? Εγω μενω αγια βαρβαρα - αιγαλεω και δεν ξερω αν υπαρχει καποιο μεσω που θα μπορουσε να με εξυπηρετησει.ευχαριστω για την προταση

αν θες μια απλη δουλεια επειδη εχεις αλλες υποχρεωσεις ενα βιντεο κλαμπ στην νεα κηφισια ζηταει υπαλληλο.

δεν ψαχνεσαι καπως ετσι;

Δημοσ.

Όντως φίλε θέλει προσοχή. Κανείς ποτέ δεν έβγαλε λεφτά από αυτά. Όχι, ψέματα, έβγαλαν λεφτά. Οι άλλοι, οι "εργοδότες", ποτέ ο "υπάλληλος".

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 7 Αυγούστου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 7 Αυγούστου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εγώ που έψαξα το θέμα και παρακολούθησα internet marketing κατέληξα να κάνω copy-paste και να πληρώνομαι 1.20-1.40$ την ημέρα.

Είναι πάρα πολύ καλός τρόπος για ένα έξτρα εισόδημα αλλά δεν μου είπε κανείς ότι θα βγάζω 2500 ευρό τον μήνα και διάφορα άλλα τέτοια.Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει σου αφήνω το Ελπίζω να βοήθησα.

Αντε ρε αποτυχημένε spammer να κάνεις καμια σοβαρή δουλεια.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 7 Αυγούστου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 7 Αυγούστου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εγώ που έψαξα το θέμα και παρακολούθησα internet marketing κατέληξα να κάνω copy-paste και να πληρώνομαι 1.20-1.40$ την ημέρα.

Είναι πάρα πολύ καλός τρόπος για ένα έξτρα εισόδημα αλλά δεν μου είπε κανείς ότι θα βγάζω 2500 ευρό τον μήνα και διάφορα άλλα τέτοια.Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει σου αφήνω το Link Εδώ. Ελπίζω να βοήθησα.

Στο αλλο που ανοιξες με 2 λεπτα διαφορα.. λες 1.50-2.00 .. :D

Αποφασισε ρε φιλε στις 5 η ωρα τα ξιμεροματα ποσα βγαζεις κ μας λες κ μας :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...