giorginho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 για το galaxy tab sta 269 τι εχετε να πειτε?? καλο μου φενετε ξερει κανεις? Kι εγω εδω και κανα-δυο μερες για αυτο ψαχνω πληροφοριες... απο οτι καταλαβα μαλλον δεν δεχεται καρτες sim οποτε δεν κανει για τηλεφωνο, διαφορετικα θα ηταν τρομερη περιπτωση για τα χαρακτηριστικα του...
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Kι εγω εδω και κανα-δυο μερες για αυτο ψαχνω πληροφοριες... απο οτι καταλαβα μαλλον δεν δεχεται καρτες sim οποτε δεν κανει για τηλεφωνο, διαφορετικα θα ηταν τρομερη περιπτωση για τα χαρακτηριστικα του... παιδια ειστε λιγο off-topic
Septum Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Τσιμπησα το S απο το καταστημα Αργυρουπολης.Ολα κομπλε.Καμια πληροφορια για το τι να πρωτοπειραξω στο κινητο? ?
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πέτα του τα μάτια όξω :mrgreen: χαχαχα...ναι! (+1)
argyk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Για το galxy tab που ρωτατε ειναι μονο wifi δεν εχει 3 g οποτε δεν δουλευει καρτες sim αλλα δεν περνει και τηλεφωνο Υπαρχει αλλο μοντελο πιο ακριβο με 3 g Και wifi.
paoad Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά κάποιος είπες ότι το κινητό έχει πάνω τη 2.3.3 αλλά στα φυλλάδια των καταστημάτων γράφουν για 2.1. Τι ισχύει;
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά κάποιος είπες ότι το κινητό έχει πάνω τη 2.3.3 αλλά στα φυλλάδια των καταστημάτων γράφουν για 2.1. Τι ισχύει; εχει 2.3.3 τωρα το εχω μπροστα μου
paoad Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 εχει 2.3.3 τωρα το εχω μπροστα μου Το πήρες από media markt (αθήνα?) ή από πλαίσιο;
nickaros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Το εχει και το πλαισιο 249 και λεει σε ποια καταστηματα εχει διαθεσημοτητα π.χ. θεσσαλονικη εχει μονο νεα ευκαρπια
paranoid_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρουμε διαθεσιμότητα στο Media Markt Θεσσαλονίκης και Λάρισας?
CtrlFreak Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Σήμερα το απόγευμα που πήρα μου είπαν πως έχουνε λίγα κομμάτια και ότι αν δεν προλάβω κάποιο αύριο θα φέρουν πάλι από Δευτέρα.
tragikoss Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Kι εγω εδω και κανα-δυο μερες για αυτο ψαχνω πληροφοριες... απο οτι καταλαβα μαλλον δεν δεχεται καρτες sim οποτε δεν κανει για τηλεφωνο, διαφορετικα θα ηταν τρομερη περιπτωση για τα χαρακτηριστικα του... πηγα και το ειδα 5αρακι ειναι πανεμορφο σφαιρατο ωραια χρωματα αλλα δεν δεχετε καρτα σιμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις