Προς το περιεχόμενο

Galaxy s 249 euro (Media markt)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το galaxy tab sta 269 τι εχετε να πειτε?? καλο μου φενετε ξερει κανεις?

Kι εγω εδω και κανα-δυο μερες για αυτο ψαχνω πληροφοριες... απο οτι καταλαβα μαλλον δεν δεχεται καρτες sim οποτε δεν κανει για τηλεφωνο, διαφορετικα θα ηταν τρομερη περιπτωση για τα χαρακτηριστικα του...

• Απαντ. 716
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kι εγω εδω και κανα-δυο μερες για αυτο ψαχνω πληροφοριες... απο οτι καταλαβα μαλλον δεν δεχεται καρτες sim οποτε δεν κανει για τηλεφωνο, διαφορετικα θα ηταν τρομερη περιπτωση για τα χαρακτηριστικα του...

παιδια ειστε λιγο off-topic

Δημοσ.

Τσιμπησα το S απο το καταστημα Αργυρουπολης.Ολα κομπλε.Καμια πληροφορια για το τι να πρωτοπειραξω στο κινητο?

?

Δημοσ.

Για το galxy tab που ρωτατε ειναι μονο wifi δεν εχει 3 g οποτε δεν δουλευει καρτες sim αλλα δεν περνει και τηλεφωνο

Υπαρχει αλλο μοντελο πιο ακριβο με 3 g Και wifi.

Δημοσ.

Παιδιά κάποιος είπες ότι το κινητό έχει πάνω τη 2.3.3 αλλά στα φυλλάδια των καταστημάτων γράφουν για 2.1. Τι ισχύει;

Δημοσ.

Παιδιά κάποιος είπες ότι το κινητό έχει πάνω τη 2.3.3 αλλά στα φυλλάδια των καταστημάτων γράφουν για 2.1. Τι ισχύει;

εχει 2.3.3

τωρα το εχω μπροστα μου grin.png

Δημοσ.

Το εχει και το πλαισιο 249 και λεει σε ποια καταστηματα εχει διαθεσημοτητα π.χ. θεσσαλονικη εχει μονο νεα ευκαρπια

Δημοσ.

Σήμερα το απόγευμα που πήρα μου είπαν πως έχουνε λίγα κομμάτια και ότι αν δεν προλάβω κάποιο αύριο θα φέρουν πάλι από Δευτέρα.

Δημοσ.

πηγα και το ειδα 5αρακι ειναι πανεμορφο σφαιρατο ωραια χρωματα αλλα δεν δεχετε καρτα σιμ :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...