arxaggelos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν θα παρει επισημη.Custom rom 4.0 θα βγει σιγουρα παντως. Αν και μάλλον έχεις δίκιο, αυτό δεν το ξέρει κανένας σίγουρα.
ioannis8558 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αν και μάλλον έχεις δίκιο, αυτό δεν το ξέρει κανένας σίγουρα. και εγω 99% ειμαι σιγουρος οτι θα βγει και θελω να πιστευω πως αν δεν βγει σαν ''official" θα βγει 100% καποια ICS based rom
tsourakis13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αποκλείεται η Samsung να μην υποστηρίξει την συσκευή που έχει πουλήσει όσο καμιά άλλη της..Αν δεν το κάνει είναι μεγάλο λάθος και θα υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια από τους κατόχους Galaxy S...
achilles_g_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά ξέρει κανείς αν θα είναι αναβαθμίσιμο σε android 4.0 το galaxy s? Γιατί το xperia neo v που θα είναι φαίνεται πιο καλό στην τιμή των 200euro αφού έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω. H gpu του s είναι καλύτερη από αυτήν του neo v όπως και επίσης η super amoled του s με την lcd του xperia.
tsourakis13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 H gpu του s είναι καλύτερη από αυτήν του neo v όπως και επίσης η super amoled του s με την lcd του xperia. βασικά το Neo V είναι για πιο multimedia χρήση λόγω του HDMI, της καλύτερης κάμερας, καλύτερου ήχου(δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά είναι λίγο καλύτερο νομίζω)...Το Galaxy S όμως είναι καλύτερο σε όλα τα άλλα γιατί έχει πολύ καλή υποστήριξη, καλύτερη οθόνη(gorilla glass, super amoled), καλύτερη GPU...
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Αν και μάλλον έχεις δίκιο, αυτό δεν το ξέρει κανένας σίγουρα. Ηδη ετοιμάζουν την πρώτη custom rom, την έβαλα χθες να την δω και προχωράει απίστευτα γρήγορα ολο το project http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1338636 μπορείτε να παρακολουθείτε και απο δω ! Εχω και το Galaxy S και το Galaxy s2 και για το S2 δεν έχουν κάνει ΟΥΤΕ τα μισά απ οτι έχουν κάνει για το S!
achilles_g_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Αν το θέμα είναι αν πάρει επίσημη, δεν ξέρει κανένας ακόμη σίγουρα. Αν το θεμα είναι αν θα έχουμε ice cream στο κινητό η απάντηση είναι ναι. Αλλά και μέχρι τώρα, αυτός που πήρε το s, το πήρε για το πειράξει, οπότε δεν ήταν και πολύ επίσημος.
ioannis8558 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστα νεα για οσους εχουν αποφασισει να μην "πειραξουν" το κινητο τους Samsung Galaxy S gets Android 2.3.5 update in the UK The changelog includes a batch of bugfixes to the system apps, some performance tweaks and the stock Gingerbread glow when you reach the end of a list. The messaging app got some improvements as well and it should now launch and operate much faster. Battery life should also see an improvement after the update as Samsung have done some work to optimize the power consumption of the smartphone.
nikoskon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μόλις γύρισα από Mediamarkt Περιστερίου. Τουλάχιστον 50 συσκευές Galaxy S σε κόκκινο επιδαπέδιο καλάθι προσφοράς στα 249€!
BEBIS18 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μόλις γύρισα από Mediamarkt Περιστερίου. Τουλάχιστον 50 συσκευές Galaxy S σε κόκκινο επιδαπέδιο καλάθι προσφοράς στα 249€! Στης Λάρισας χθες το είχε 280 μήπως ξέρει κανείς αν κάνει και εκεί τόσο τώρα ?
panosno1com Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μόλις γύρισα από Mediamarkt Περιστερίου. Τουλάχιστον 50 συσκευές Galaxy S σε κόκκινο επιδαπέδιο καλάθι προσφοράς στα 249€! Aν καποιος ακουσει για του Ρεντη ας ριξει ενα "συρμα" ,αλλιως πιτσουνι city να σε πω , ηταν το απλό ή το plus ??
nikoskon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Aν καποιος ακουσει για του Ρεντη ας ριξει ενα "συρμα" ,αλλιως πιτσουνι city να σε πω , ηταν το απλό ή το plus ?? Galaxy S GT-i9000 το "original" όχι δα και "απλό".... Τί Ρέντη, τί Περιστέρι.... μια ευθεία είναι!
panosno1com Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ε εννοω το plus ή το σκετο ; οκ θενξ για την ενημερωση!
achilles_g_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ε εννοω το plus ή το σκετο ; οκ θενξ για την ενημερωση! έπρεπε να πεις το plus ή το καλό??? το απλό ή σκέτο όπως το λες έχει καλύτερη gpu από το plus και με root ίδιο επεξεργαστή. Άρα πιο είναι το καλό???
panosno1com Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δεν το ηξερα.... Εχω μεινει στασιμος στα θεματα κινητων, εχω ξεμεινει στα symbian 3 (νομιζω) εχω ενα 6710 nokia navigator εδω και 2 χρονια περιπου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις