MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εγω θα περιμενω κανα 3μηνο απο την διανομη του πρωτου πακετου ICS στο κοινο και μετα ισως την βαλω. Ορεξη για παιδικες ασθενειες δεν εχω, ουτε χρονο για στησιματα και ξεστησιματα. Ουτε και ορεξη Μολις περασει το 3μηνακι και δειξουν τα πραγματα οτι λειτουργει σταθεροτατα και χωρις προβληματα τοτε θα του το πεταξω. Προς το παρον με την darky 10.2 ειμαι υπερευχαριστημενος. Ακομα ψαχνω να βρω ενα ψεγαδι της, υστερα απο τα πολλα ψεγαδια που εντοπισα στην Cyanogen "stable" και την miui "stable"
Str Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 2.3.5 εδώ και 2 μέρες και το κινητό σε συνδυασμό με τον semaphora kerner και σύστημα αρχείων ext4 (δουλειά 15 λεπτών) είναι αισθητά πιο γρήγορο, και με καλύτερη μπαταρία τα ελληνικά είναι παιχνιδάκι να τα βάλεις...
astymagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 αναμεσα σε αυτο και το lg optimus 2x τι λετε μαγκες?
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 αναμεσα σε αυτο και το lg optimus 2x τι λετε μαγκες? απο τη στιγμη που εχουν 60euro διαφορα δεν θα τα χαρακτηριζα συγκρίσιμα μεταξυ τους. και τα 2 στα λεφτα τους θεωρω οτι ειναι πολυ καλες αγορες. ακομη διαβαζω πως το 2x θα παρει την ICS αλλα ακομα δεν εχει παρει gingerbread οποτε στον τομεα των αναβαθμισεων δεν εχω και σε πολυ υποληψη την LG. εγω προσωπικα θα πηγαινα στα galaxy s λογω του οτι ειναι φθηνοτερο και καλυπτει πληρως εναν χρηστη μεσαίας κατηγοριας (και οχι μονο) + οτι εχει και την super amoled οθονη!
mpokwsths Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Κάντε υπομονή, μέχρι τα Χριστούγεννα θα παίζει σε καλές τιμές και αυτό: http://www.skroutz.gr/s/382292/Samsung-I9103-Galaxy-R.html Πολύ ανώτερο από Galaxy S και λίγο καλύτερο από το Optimus 2x. Το ίδιο ισχύει και για το Galaxy SII. Τα Χριστούγεννα θα παίζει σε πολλά μαγαζιά και κάτω από τα 400€.
leftk26 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα, αγορασα πριν 4 μερες απο media markt ενα Galaxy S (θηκη -ζελατινα). Δεν με βολεψε και το πουλαω...αν ενδιαφερεται καποιος συμφορουμιτης ας επικοινωνησει μαζι μου... Ευχαριστω!
Konstantin77 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Κάντε υπομονή, μέχρι τα Χριστούγεννα θα παίζει σε καλές τιμές και αυτό: http://www.skroutz.gr/s/382292/Samsung-I9103-Galaxy-R.html Πολύ ανώτερο από Galaxy S και λίγο καλύτερο από το Optimus 2x. Το ίδιο ισχύει και για το Galaxy SII. Τα Χριστούγεννα θα παίζει σε πολλά μαγαζιά και κάτω από τα 400€. θα μας πεις που ειναι καλλυτερο αμα ξερεις κατι συγκεκριμενο, γιατι οπως το ειδα, το μονο που προσεξα ειναι η οθονη που δεν ειναι amoled!
zaico Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Εχω δυο μερες που ψίνομαι να το αγοράσω ( δεν ξερω αν παίζει ακόμη απο media)αλλα εκτός των χρημάτων λόγω των ημερων σκεφτομαι και το μέγεθος γιατι εχω ενα xperia mini pro και φοβάμαι ότι θα μου φαίνεται τεράστιο...γνωρίζει κανείς αν δουλευουν με επιδότησεις τα mediamarkt?
mpokwsths Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 θα μας πεις που ειναι καλλυτερο αμα ξερεις κατι συγκεκριμενο, γιατι οπως το ειδα, το μονο που προσεξα ειναι η οθονη που δεν ειναι amoled! Δεν έχει amoled, έχει καλή SC-LCD. Ποια είναι καλύτερη ή χειρότερη είναι θέμα προτίμησης. Είναι καλύτερο σε: Επεξεργαστής Dual Core με καλύτερη κάρτα γραφικών 1GB RAM vs 512MB Κάμερα (ίδια MP αλλά καλύτερη ποιότητα) LED flash 4.2 in οθόνη χωρίς να είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις
Konstantin77 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχει amoled, έχει καλή SC-LCD. Ποια είναι καλύτερη ή χειρότερη είναι θέμα προτίμησης. Είναι καλύτερο σε: Επεξεργαστής Dual Core με καλύτερη κάρτα γραφικών 1GB RAM vs 512MB Κάμερα (ίδια MP αλλά καλύτερη ποιότητα) LED flash 4.2 in οθόνη χωρίς να είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις ok, αρα γενικα ειναι μικρες οι διαφορες για ενα μεσο χρηστη δεδομενου οτι ουτως ή αλλως σε καλυπτει το S. αμα ειχε καλυτερη αναλυση ή κατι χρηστικα καλυτερο, να δωσεις παραπανω χρηματα, αλλιως, ξερω εγω, τι διαφορα να δεις με καλυτερη καρτα γραφικών...μονο το LED ειναι πραγματικη διαφορα.
k_dinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3967&idPhone2=3115#results Ειναι αληθεια οτι είναι καλυτερο, το θεμα είναι αν θα πεσει στα 250. Γιατι αν δεν πεσει κατω απο 300 τοτε θα ανήκει σε αλλη κατηγορια τιμης και δεν πρεπει να γίνονται συγκρίσεις
coyote2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Πάντως είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις καλύτερο κινητό στα 250 ευρω. Απλά είναι τεράστιο για να το κουβαλάς... το σκέφτομαι πολύ. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2011 από coyote2
achilles_g_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα που ήμουν media markt, σταθμό Θεσσαλονίκη η τιμή του galaxy s ήταν 299 ευρώ.
astymagos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 εγω πάντως το πηρα και το γύρισα πίσω και πήρα πιστωτικό..ηταν πολυ πιο αργο στο internet απο το πριν 3χρονια 3gs μου.. θα περιμενω να παρω το s2 που ειχε πριν μια βδομαδα 599 στα mediamarkt τωρα εχει 499 .. ε πιστευω σε κανα μηνα ετσι οπως δειχνει η αγορα θα εχει 399 το πολύ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις